reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Hej witam z rana
obudzilam się dzisiaj w nocy o 3 i mialam taki realistyczny sen ze jem śniadanie, jajka na miękko i nagle mi znikają więc budze męża czy nie wie gdzie są moje jajka a on zasypany z hasłem jajka to ja mam w spodniach a ty w brzuchu o ile to faktycznie syn i poszedł dalej spać
no padlam

reklama
Hej Laski :-)

I ja co prawda po śniadanku ale przy kawce witam się z rana :) U Was też jest taka piękna pogoda za oknem?? Mnie obudziło dziś słoneczko i pralka bo małż przed wyjściem grzecznie włączył pranko ;-)

Ja co prawda wczoraj miałam dziwny dzień, tak dzisiaj mam bardzo dobry humor :) Dziewczyny powiedzcie mi macie już siarę?? Mi od kilku dni sporadycznie rano kilka kropel plamiło koszulę ale wczoraj nie wiem co się stało, wróciłam do domku stanik bach na kanapę położyłam się na boczku bo spacerek jednak trochę mnie zmęczył iiii małż do mnie mówi " Kochanie chyba siara leci Ci z piersi".. patrzę a tak wielka plama na bluzce i co gorsza cały czas leciała. Teraz już wiem, że wkładki muszę koniecznie kupić ale do tej pory tak nie miałam... I zaczęłam się zastanawiać czy to normalne i czy to tak właśnie wygląda??

Ja na tą chwilę jeszcze nie mam siary. Nic a nic. Nawet biust mi nic nie "podrósł" od początku ciąży :/

Mnie dzisiaj śniło się, że urodziłam synka. Miał taką czarną czuprynkę i malutki pieprzyk na brodzie :D mam nadzieję, że to tylko jeden pieprzyk hehehe bo bedą mowić, że Go "spieprzyliśmy" :D

Noc mogę zaliczyć do średnio wyspanych. Humor też jakoś średnio na jeża. Niby ok ale zawsze mogę sie do czegoś doczepić ......np. słoneczko mnie dzisiaj nie obudziło tylko budzik :(
Zmykam do pracy i potem dwa dni wolne :D :D

AGMAA oddaj trochę tego słoneczka,u mnie cały tydzień szaro.Brawo dla męża że wie co to siara;-),mój by pewnie stwierdził że się oblałam czymś.Ja nie mam,przy synu też nie miałam wcześniej jak 24h po porodzie,ale wiem że tak może być.

MARCIA Ty znowu na imprezę?rozrywkowa babeczka jesteś,ja to się zasiedziałam całkiem.

AGATA ja zwątpiłam już z tym chodzeniem i wczoraj resztę brakującej wyprawki zamówiłam przez neta,a na zakupy domowe popołudniu może z małzem podjadę do biedry.

Ale mnie potwornie głowa boli,chyba muszę po apap sięgnąć:-(

LIZZY tobie też jajka siedzą w głowie?mi ochota na cokolwiek przeszła ze 2tygodnie temu,więc sny w postaci jajek w jakimkolwiek wydaniu mi nie grożą,hi.

Ostatnia edycja:
Mi się w ciąży nic zupełnie z cyckami nie dzieje. Ani nie urosły, nie bolą i siary też nie mam. Dzisiaj w nocy to myślałam że zdechnę tak mnie kręgosłup bolał, i żadna zmiana pozycji nie pomagała :-/ ja ja bym chciała już urodzić ;-(

AGATA u mnie przy drugim parciu mały wyskoczył,to może bez kondycji dam radę,2faza była expresowa.

viltutti mi na początku zjędrniały chociaż,teraz mam takie duże zflaczałe:no:.To się spiesz jak chcesz być następna,bo ANCONA nie będzie czekać.

Witam porannie :)

ja juz po pobraniu krwi - wrrr.. nie znosze tego :wściekła/y: ale pociesza mnie mysl ze to juz niedługo. I mam nadzieje ze teraz z moczemu juz bedzie wszystko oki, zadnych bialek, glukozy ani bakterii bo sie wsciekne :)
Ja dziś nie śpię od 5:00:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:!!!

Obudziło mnie sikanie, ból brzucha i potem ponad godzinne kopanie Kubusia i na sen już nie ma szans:no:. Dodatkowo jeszcze pies mnie wkur... na spacerze więc już jestem w pełni szczęśliwa i pięknie dzień zaczęłam:angry::wściekła/y::wściekła/y:!!!

Ale nie powiem torbacze i emerytki wymiatają:-D:-D!!!
Dagmar trzymaj się dzielnie a nieprzespane noce, to jeszcze trochę i będziesz nas pocieszać i nam radzić bo Ty już będziesz coraz bardziej ogarnięta a my dopiero zaczniemy ;-)... Chociaż ja jak czasem mam takie dni jak dziś że jestem nieprzytomna, to nie wyobrażam sobie jak będę funkcjonować jak będzie tak codziennie:szok:.
Madzikm świetne wieści! Trzymam kciuki żeby Emma wyszła jak najszybciej:tak:
marcia spokojnie teraz już będzie dobrze :tak:!

No i na razie tyle, bo z nerwów już nie pamiętam co miałam Wam napisać:dry:. Miłego dnia Wam życzę i do później;-).

Kochana złość urodzie szkodzi :) usmiechnij sie i połóż sie jak masz troche czasu. Ze snem to juz tak jest - ja tez mam tak ze jak nie zdaze w nocy usnac zanim Maluch zacznie kopać to mam 3 h z bańki. I wtedy gram, czytam forum itp. Az skonczy i przysnie :)

Mnie dzisiaj czeka wycieczka na miasto. Muszę kupić parę rzeczy i jeszcze rośliny do akwarium.
Zostawiłam chłopa na 2,5tyg i zabił mi 3 ryby i całe rośliny poszły w pi...:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

powodzenia na zakupach. Mąż zabił rybki? tak to jest faceta zostawic ze zwierzeciem,a co to bedzie jak zostanie z dzieckiem :szok:

Hej Laski :-)

I ja co prawda po śniadanku ale przy kawce witam się z rana :) U Was też jest taka piękna pogoda za oknem?? Mnie obudziło dziś słoneczko i pralka bo małż przed wyjściem grzecznie włączył pranko ;-)

Ja co prawda wczoraj miałam dziwny dzień, tak dzisiaj mam bardzo dobry humor :) Dziewczyny powiedzcie mi macie już siarę?? Mi od kilku dni sporadycznie rano kilka kropel plamiło koszulę ale wczoraj nie wiem co się stało, wróciłam do domku stanik bach na kanapę położyłam się na boczku bo spacerek jednak trochę mnie zmęczył iiii małż do mnie mówi " Kochanie chyba siara leci Ci z piersi".. patrzę a tak wielka plama na bluzce i co gorsza cały czas leciała. Teraz już wiem, że wkładki muszę koniecznie kupić ale do tej pory tak nie miałam... I zaczęłam się zastanawiać czy to normalne i czy to tak właśnie wygląda??

Ja siary nie mam, nic mi nie kaie nie cieknie. Nie uciskałam jakos za bardzo wiec tez nie wiem czy cos tak jest czy nie. Ale biust mi urósł z 3 rozmiary.. tylko i tak jest taki malutki w porównaniu z brzuchem :)

Hej witam z rana
obudzilam się dzisiaj w nocy o 3 i mialam taki realistyczny sen ze jem śniadanie, jajka na miękko i nagle mi znikają więc budze męża czy nie wie gdzie są moje jajka a on zasypany z hasłem jajka to ja mam w spodniach a ty w brzuchu o ile to faktycznie syn i poszedł dalej spać
no padlam

hehe.. jajcarski sen miałas :) mi sie kilka razy sniło ze Mikołaj urodził sie 28 marca, za kazdym razem widzialam jakis kalendarz i ze to wtedy. Ciekawe jak to bedzie :)

Miłego piątku dla wszystkich.

reklama
Witam się i ja z kawką;-)
Noc minęła nawet nawet....co prawda co godzinę się budziłam, ale od razu zasypiałam.
Oj dziewczyny jak mnie plecy bolą......masakra jakaś!!!!!Ale jeszcze tylko troszeczkę i wszystko minie:tak:

Miłego dnia :-D

Do góry