reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Ale dajecie popalić dziewczyny :-) Lizzy, naprawdę musiałaś napisać o tym rozdwojonym penisie? :-D Nie może mi to teraz wyjść z głowy.

Ja dziś znowu cały dzień na uczelni, wszyscy mnie pytają, jakim cudem mi się jeszcze chce. Wcale mi się nie chce...

Za to seksu mi się chce, no ale małżonek oczywiście przed kompem, jak to on! Chyba powinnam pomajstrować trochę przy jego komputerze, żeby tak trafił chociaż do kwietnia do serwisu...

Dagmar, siły dużo życzę, nas wszystkie niebawem czekają takie same utrapienia jak Ty masz teraz...

Madzikm, no proszę jaką masz dzielną córeczkę:) dobrze że przybiera na wadze.

Idę spać, dobranoc wszystkim :*

reklama
No to sie posmialalam emerytki,kangury itd poprostu leze ze smiechu:-D:-D:-D:-D
Dagmar, Madzikm zdolne coreczki macie:tak:oby tak dalej.

Ja po tej sesji dzisiaj to taka zmeczona jestem jak bym ogrod przekopala:baffled:taka praca modeli to jest cholernie ciezka,ale podobalo mi sie,mam nadzieje ze zdjecia ladne wyjada:tak:

Witam porannie :)
Zaraz sniadanko i film na dziendobry.
Przyznam, ze jak zostalam wczoraj "spuszczona ze smyczy" to nawet glupi sklep osiedlowy byl nie lada atrakcja... polazilam w tą i spowrotem i do rana mnie wszystko bolało. Byle do 5 kwietnia :)

Ja dziś nie śpię od 5:00:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:!!!

Obudziło mnie sikanie, ból brzucha i potem ponad godzinne kopanie Kubusia i na sen już nie ma szans:no:. Dodatkowo jeszcze pies mnie wkur... na spacerze więc już jestem w pełni szczęśliwa i pięknie dzień zaczęłam:angry::wściekła/y::wściekła/y:!!!

Ale nie powiem torbacze i emerytki wymiatają:-D:-D!!!
Dagmar trzymaj się dzielnie a nieprzespane noce, to jeszcze trochę i będziesz nas pocieszać i nam radzić bo Ty już będziesz coraz bardziej ogarnięta a my dopiero zaczniemy ;-)... Chociaż ja jak czasem mam takie dni jak dziś że jestem nieprzytomna, to nie wyobrażam sobie jak będę funkcjonować jak będzie tak codziennie:szok:.
Madzikm świetne wieści! Trzymam kciuki żeby Emma wyszła jak najszybciej:tak:
marcia spokojnie teraz już będzie dobrze :tak:!

No i na razie tyle, bo z nerwów już nie pamiętam co miałam Wam napisać:dry:. Miłego dnia Wam życzę i do później;-).

Witam kobitki:)

Marcia życzę Ci Kochana dziś dużo siły i powiem Ci że podziwiam Cię za to że powstrzymujesz sie od zakupow:) Mnie powstrzymuje tylko brak kasy ale jak tylko splynie to zaraz kupuje ostatnie potrzebne rzeczy:)

Patuśka i tak podziwiam cie bardzo za ta wytrwałosc:)

Niunia koniecznie pochwal sie potem zdjeciami:)

Auliya ja wczoraj poszlam tez do osiedlowego sklepiku i myslalam ze ducha wyzione:no: Matko jaki totalny brak sily:(

Madzia nie denerwuj się Słońce:tak:

Hej Laski :-)

I ja co prawda po śniadanku ale przy kawce witam się z rana :) U Was też jest taka piękna pogoda za oknem?? Mnie obudziło dziś słoneczko i pralka bo małż przed wyjściem grzecznie włączył pranko ;-)

Ja co prawda wczoraj miałam dziwny dzień, tak dzisiaj mam bardzo dobry humor :) Dziewczyny powiedzcie mi macie już siarę?? Mi od kilku dni sporadycznie rano kilka kropel plamiło koszulę ale wczoraj nie wiem co się stało, wróciłam do domku stanik bach na kanapę położyłam się na boczku bo spacerek jednak trochę mnie zmęczył iiii małż do mnie mówi " Kochanie chyba siara leci Ci z piersi".. patrzę a tak wielka plama na bluzce i co gorsza cały czas leciała. Teraz już wiem, że wkładki muszę koniecznie kupić ale do tej pory tak nie miałam... I zaczęłam się zastanawiać czy to normalne i czy to tak właśnie wygląda??

reklama
U mnie od miesiąca się już pojawia siara :) Wcześniej nie wyciekała sama, ale przy ucisku sutka troszkę wypływało. Teraz (szczególnie w nocy) wycieka dość sporo i codziennie muszę prać koszulę nocną :) Przy córce też dużo wcześniej pojawiła się siara.

Do góry