Diewczynki ja tak na szybko Ide do domku dzisiaj)) Nadal w dwupaku z dobrymi badaniami Czekam do 15 na rodziców i zmykam do domku Będę wieczorkiem to moze nadrobie
super
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Diewczynki ja tak na szybko Ide do domku dzisiaj)) Nadal w dwupaku z dobrymi badaniami Czekam do 15 na rodziców i zmykam do domku Będę wieczorkiem to moze nadrobie
mojeboje wow podziwiam Cię że jeszcze pracujesz ja już wygodnie w domku siedzę sobie od grudnia ale teraz sobie nie wyobrażam żeby rano wstawać samo szykowanie by mnie zmęczyło a co dopiero jeszcze praca
Neti ja też wszystko wyprałam jedynie wózek i nosidełko wietrzę bo to są nowe rzeczy :-)
Madzikm wspaniałe wieści o Emci :-) dzielna dziewczynka i dzielna mamusia :-) i oby tak dalej :-) uściski dla Was dziewczynki :-)
Niunia a ja mam mrówki w nocy na dłoniach MASAKRA !!! normalnie budzi Mnie ból a dzisiaj to nawet nadgarstkiem nie mogłam ruszyć :-( trochę zaczyna Mnie to martwić czy przypadkiem coś się nie zaczyna dziać bo wcześniej nie miałam aż tak mocno a teraz strasznie boli :-(
L-oka mimo strasznej nocki życzę miłego dzionka :-)
Ancona trzymaj się kochana !!!
Kroczku co tam u Ciebie ? wypuszczają Cię do domku ? Właśnie przeczytałam :-) super Kroczku :-)
Dagmar jak tam u Was jak znajdziesz chwilkę to odezwij się czy wszystko oki :-)
Ja też się witam porannie :-) u Mnie nocka taka sobie może najgorzej nie było ale te drętwienie dłoni jest straszne :-( w dodatku malutka tak wczoraj wieczorem jak się położyłam szalała ze już myślałam że się obróciła, ale chyba jednak nadal główka jest wpychana w żebra nawet teraz jak do Was piszę :-)
Zamówiłam wczoraj po wielkich bojach elektroniczną nianię video, mąż uważa że to wydane na marne pieniędzy ale my mamy mieszkanie takie przekoszone ala 2-u poziomowe, między górą a dołem jest różnica 6 stopni a u góry jest sypialnia i malutkiej pokój a kuchnia i duży pokój na dole. I teraz jak mała położę to będę latać co chwila czy wszystko ok Mąż twierdzi że będę słyszała jak się mała przewraca na drugi bok no może będę słyszała jak będzie mega cisza na dole ale wiadomo jak to jest przy pierwszym dziecku wszystko będzie mnie niepokoić i chciała bym mieć małą cały czas na oku więc postawiłam na swoim i dostałam pieniążki od rodziców na urodziny i sobie kupiłam nianię jak przyjdzie to się podzielę fotkami :-)