reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

reklama
Hejka babiniec! Ja już nawet nie piszę, że jak zwykle od 4 miesięcy spało mi się koszmarnie...
Ale idę dzisiaj do lekarza i się tym niezwykle ekscytuję, bo liczę że jakimś cudem wyparzy symptomy porodu czy coś... ( och ja naiwna ) bo już naprawdę nie mam nic przeciwko jakby mały chciał wyjść.
Zwłaszcza że przez ten opadnięty brzuch słabo czuję ruchy i mnie to denerwuje :/

mojeboje wow podziwiam Cię że jeszcze pracujesz :szok: ja już wygodnie w domku siedzę sobie od grudnia ale teraz sobie nie wyobrażam żeby rano wstawać :szok: samo szykowanie by mnie zmęczyło a co dopiero jeszcze praca :szok:

Neti
ja też wszystko wyprałam jedynie wózek i nosidełko wietrzę bo to są nowe rzeczy :-)

Madzikm
wspaniałe wieści o Emci :-) dzielna dziewczynka i dzielna mamusia :-) i oby tak dalej :-) uściski dla Was dziewczynki :-)

Niunia
a ja mam mrówki w nocy na dłoniach MASAKRA !!! normalnie budzi Mnie ból a dzisiaj to nawet nadgarstkiem nie mogłam ruszyć :-( trochę zaczyna Mnie to martwić czy przypadkiem coś się nie zaczyna dziać bo wcześniej nie miałam aż tak mocno a teraz strasznie boli :-(

L-oka
mimo strasznej nocki życzę miłego dzionka :-)

Ancona
trzymaj się kochana !!!

Kroczku co tam u Ciebie ? wypuszczają Cię do domku ? Właśnie przeczytałam :-) super Kroczku :-)

Dagmar
jak tam u Was jak znajdziesz chwilkę to odezwij się czy wszystko oki :-)

Ja też się witam porannie :-) u Mnie nocka taka sobie może najgorzej nie było ale te drętwienie dłoni jest straszne :-( w dodatku malutka tak wczoraj wieczorem jak się położyłam szalała ze już myślałam że się obróciła, ale chyba jednak nadal główka jest wpychana w żebra nawet teraz jak do Was piszę :-)
Zamówiłam wczoraj po wielkich bojach elektroniczną nianię video, mąż uważa że to wydane na marne pieniędzy ale my mamy mieszkanie takie przekoszone ala 2-u poziomowe, między górą a dołem jest różnica 6 stopni a u góry jest sypialnia i malutkiej pokój a kuchnia i duży pokój na dole. I teraz jak mała położę to będę latać co chwila czy wszystko ok :dry: Mąż twierdzi że będę słyszała jak się mała przewraca na drugi bok :dry: no może będę słyszała jak będzie mega cisza na dole ale wiadomo jak to jest przy pierwszym dziecku wszystko będzie mnie niepokoić i chciała bym mieć małą cały czas na oku więc postawiłam na swoim i dostałam pieniążki od rodziców na urodziny i sobie kupiłam nianię :-p jak przyjdzie to się podzielę fotkami :-)

Mi w 1 ciąży tak strasznie cierpły ręce w 8 i 9 miesiącu. Nie mogłam kierować bo dłonie najpierw cierpły, potem już do łokci, a po 5 minutach tak mnie bolały, że n ie dało rady jechać dalej.

mi tez cierpnął dłonie, ale najgorzej jest z nogami, szczegolnie w nocy. Budze sie czasem bo mam skurcze albo polowiczne czucie w nogach tylko, nie wiem czy to normalne ale na wizzycie za tydzien bede musiala o tym powiedziec lekarce.

Agunia dzisiaj musialam wstac wczesnie bo nadania jechalam zrobic :( a teraz zbieram sie na ktg wiec nie bylo opcji bez budzika.

Dzien dobry kobietki. Ja juz niewiem co z tymi nogami ale przyjemne to niejest:-(
Ja nianie elektryczna do dzisiaj uzywam przy starszym synu, jakos tak czuje sie pewniej jak jest w nocy wlaczona szczegolnie jak chory jest:p
Uciekam teraz do fryzjera I pazurki zrobic moze mi sie humor poprawi... aaaa zapomnialam w czwartek mam sesje ciazowa :-D

Kroczek super ze do domu wychodzisz. Masz jeszcze czas do porodu.
Ancona trzymam kciuki za badania i dobre wiesci. Chyba nie po pizzy ta wysypka :-) czasem zdarzaja sie jakies dziwne wysypki pod koniec ciazy.

Madzikm super ze Emma tak swietnie sobie radzi. Obyscie mogli ja szybciutko zabrac do domu. Jak tylko zalapie jedzenie to juz bedzie super.

Do mnie właśnie mąż zadzwonił, że jak chciał zamówić w pracy nianię elektroniczną to zaczepił go kolega, że ma super wypasione urządzenie za które dał 900 zł i że bardzo chętnie nam je pożyczy :-)

reklama
Ja rownież melduje, że jest ok. Też jakoś nie mam nastroju na pisanie. Przeziębienie zakończone bez większych szkód :)

DAGMAR super, że już w domku jesteście !!!!

Do góry