reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Ubranka uprane, niewiem skad tyle tego ale rozwieszanie zajelo mi pol godziny....a gdzie prasowanie? Dziewczyny czy wy tez sie tak meczycie? Ja to wejde po schodach w domu I musze usiasc bo cala sie trzese od wysilku :O masakra jakas, na dodatek malutka tak wali po kroczu od dwuch dni ze chwilami krzycze tak boli:/ dziwna ta ciaza jakas :p

reklama
Mamuśki mam takie dziwne pytanie :D
Ile razy w ciagu dnia Waszę dzieciątko ma czkawkę ?
Mój chłopak 3-4 razy. Zastanawiam się czy to normalne :/ czy może ja jem lub robię coś nie tak :/

Dagmar - super :-) teraz mam nadzieję prosta droga do wyjścia do domu
Mika414 - w poprzedniej ciąży córa co chwilę miała czkawkę i nie mialo najmjiejszego znaczenia co robilam. Jak się urodziła też miała do czkawki duże skłonności, chyba dopiero po kilku miesiącach jej przeszlo. Podobno taka uroda ;-) Teraz z młodym mam zupełny spokój pod tym względem, więc to chyba nie była moja zasługa.

Niunia12, ja mam tak samo - wszystko mnie meczy... Wczoraj zasapalam sie nawet przy bardziej ekscytujacej rozmowie ;D Po uprasowaniu kilku ubranek czuje sie jak po maratonie...

Co do czkawki, moj maly ma ja zawsze kiedy zjem cos slodkiego :)

Dagmar brawo i mleczarnia zaczęła działać cudownie :-) no i Lusia poza inkubatorem wspaniała wiadomość :-) teraz już tylko będzie lepiej dziewczynki :-)

U Mnie malutka też bardzo często ma czkawkę ale nie zauważyłam od czego :-)

A ja padnięta bo znów dziś 2h spędziłam u weterynarza :-( ale już mam nadzieję że będzie ok :-(

Ufff dobrze ze nie tylko ja tak mam bo juz sie balam ze cos nie tak. Moja tez ma czkawki kilka razy dziennie I teraz powiem ze to jest przyjemniejsze niz kopniaki I te dziwne ruchy w brzuchu ktore bardzo bola.

Evelinka a co znówcz pieskiem cos sie dzieje?

Jouluatto, niunia ja też hardzo się męczę ale uważam że to wina łóżka w którym non stop zalegam:)

Co do czkawki to Kubuś czasami miewa czesciej a czasami wcale ale nie wiem od czego:)

Ide spać laski bo plecy hardzo dzis bolą:( Caly dzien w lozku bo jak tylko wstane to chca mi peknac na czesci pierwsze:(

Kroczek ja wrecz przeciwnie mam strasznie zalatany czas I widze wyraznie ze z tygodnia na tydzien jest coraz gorzej no I jeszcze katar ktory raczej mi nie pomaga:O

reklama
Wpadam wieczornie, bo allegro przekopuję - jutro będę zamawiać pierwsze rzeczy dla Bąbla :-)
Duzo sie u kazdej z Was dzieje i nas coraz więcej, więc wybaczcie moja sklerozę ciażową.
Milenka - współczuję synkowi i Tobie, moja czwarta ma synechię tj sklejanie sie warg sromowych, okropne, bo sie odnawia, rozklejanie boli a potem problemy z siusianiem i znów sie skleja... Wierzę, ze po tym zabiegu juz u młodego będzie ok i wyjdziecie na prostą
Truskawkowa, jeśli bolą CIę stopy to je wieczorem troszke pomasuj, jeśli rano będą bolały, to może to byc objaw poczatków żylaków. Niestety tego nie wiedziałam, przeczytałam w poradniku jak już zylaki zawitały u mnie na dobre. Rzekomo jest to jeden z pierwszych objawów :szok:
Madzik widziałam Emmę - piękna jest, podobnie jak Lusia Dagmar.
Mika - Bąbel miewa czkawkę, ale rzadko, pierworodny żyć mi nie dawał ze swoimi czkawkami, oszaleć było można, miał czkawkę nawet w czasie porodu, położna mówiła, ze przesadza zdecydowanie i się śmiała...
A jeśli chodzi o zmeczenie, to ja coraz cześciej sapię jak stara lokomotywa, stoi i sapie dyszy i dmucha.... Tylko kurcze nie ma "i gna coraz prędzej":-D:-D:-D

Do góry