reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

reklama
KROCZEK przeraża mnie to,myślałam że jak Lusia już w miarę donoszona to nie ma żadnego zagrozenia:-(,wydaje mi się że te 24h po porodzie przedwczesnym to norma że oddycha za maleństwo maszyna a potem powoli odłaczają żeby samodzielnie oddychało.
Jak będziesz pisała albo dzwoniła do DAGMAR to przekaż jej że tu trzymamy kciuki za nią i LUSIĘ.

Ostatnia edycja:
Nie wierzę własnym oczom co ja tu czytam. Mamy pierwsze kwietniowe dzieciątko.

Dagmar- trzymaj się trzymam kciuki za ciebie i Lusię.

Ancona- szybkiego powrotu do domku życzę...w dwupaku oczywiście.

Kroczku- fajnie że z Kubusiem wszystko dobrze.

Kroczku wspaniale że z Kubusiem wszystko dobrze :-) bardzo się cieszę bo teraz na pewno jesteś dużo spokojniejsza :-)

Cudownie że z Lusią już lepiej ale oby było coraz co raz lepiej a jutro tylko same dobre wieści :-) trzymam mocno kciuki za mamusię i Niunię :-)

Dobrze że Ancona dalej w dwupaku i czekamy na dalsze wieści :-)

O kurczę, nie było mnie kilka dni bo zabiegana byłam a tutaj takie wieści! Dagmar, gratulacje, witamy pierwsze dzieciątko na świecie, z Lusią na pewno wszystko będzie dobrze! Trzymajcie się obie i wracajcie do nas szybko:) A dzieciątko prawie jak kwietniowe bo pogoda dzisiaj, przynajmniej we Wrocławiu, jak w kwietniu - słoneczko, ciepło i przyjemnie. Bardzo mnie wzruszyły i poruszyły te wpisy na wątku szpitalnym, aż mi łezki popłynęły.
Ancona, kroczek, dobrze, że wszystko u Was OK.

U mnie wczoraj byli rodzice, dzisiaj wyjechali a my z mężem zrobiliśmy całkiem długi spacer połączony z zakupami, bo w realu jakieś rzeczy dziecięce są w promocji. Dużo nie kupiliśmy, tylko jakieś słoiczki Hipp na zapas, bo były w promocji 2 szt po 4 z groszami, do tego body, nożyczki, a że mieliśmy kupon na 20 zł to zakupy wyszły za pół darmo, więc fajnie. A Asia będzie miała na miesiąc jedzonka;) Kiedy już zacznie jeść te papki różne.

Dagmar- gratuluję córeczki!!! Trzymam za was obie kciuki żebyście szybko doszły do siebie i żeby Lusia sił i ciałka nabierała!!!

Kroczek - dobrze że z synkiem w porządku.

Ancona- oby wyniki były dobre!!!

Ale się podziało:szok:

dagmar - życzę dużo zdrówka dla ciebie i malutkiej

ancona - oby wyniki było ok

kroczek - dobrze że byłąs na badaniach i przepraszam za to co wczesniej napisałam ale musiałam sie z kims podzielic a moj chlop tylko stwierdził ze co ja sie przejmuje

mojeboje - ja tez słoiczki kupowałam z Hippa bo niby "najlepsze" natomiast moje dziecko nigdy zadnego nie zjadla dla niej najsmaczniejsze byly najtansze z Hamanka

u mnie dzisiaj co chwile napinanie sie brzuszka do tego jeszcze moja Ala chyba dostała jakiejs wscieklizny nie mozna z nia wytrzymac:szok:

Ostatnia edycja:
Ale dzisiaj dzień pełen wrażeń trzymamy wszystkie mocno kciuki za pierwsze kwietniowe dzieciątko, niech Lusia zdrowiutko rośnie a Dagmar dochodzi do siebie :-)

Ja już się kładę ciekawe co tam u Ancony jak badania ?

Dobrej nocki brzuchatki :-)

reklama
Hej dziewczyny ostatnio ktoś pisał o fatum z samochodami to i dzisiaj ja miałam pecha i się rozwalił :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Myślałam że szlak mnie trafi , jechaliśmy do szpitala bo teściowa od soboty leży w ciężkim stanie dopiero jak ją zobaczyłam to zdałam sobie sprawę w jak jest źle , marnie to widzę ale nie będę was obarczać moimi problemami. wracając do samochodu 400 metrów przed szpitalem się zrąbało okazało się że pół óśka w samochodzie pękła i koniec jazdy dobrze że brat P ma lawetę i go zabrał i całe szczęście że to nie skrzyżowanie bo to dopiero by było . Dzień z przebojami jak nic :crazy::crazy::crazy::crazy:

Do góry