Witajcie we wtorkowy ranek
lizyy ja tez mysle ze nie powinno sie nic miec na płytce paznokcia. Jesli wszystko idzie dobrze to nie szodzi zaden lakier, ale jak cos beda potrzebowali ocenic to i bezbarwny chyba byc nie moze. Tak mi sie wydaje
U mnie w szpitalu na stronie jest taka adnotacja:
Drogie Panie pamiętajcie też o zmyciu makijażu, a także lakieru z rąk i nóg (kolor płytki paznokciowej jest ważną informacją o stanie waszego zdrowia), a także skróceniu paznokci i usunięciu tipsów – będzie się Wam łatwiej zajmować maleństwem.
ola co za baba z tej ksiegowej, ehh..mam adzieje ze chociaz warta swoich pieniedzy. Moj maz jak zakladal firme to nie mial doswiadczenia - pozniej po roku okazalo sie ze ksiegowa polowe rzeczy zle robila i trzeba bylo wyprostowac wszystko. No i oczywiscie zmienic ksiegowa
Marcia no mam nadzieje ze dzisiaj juz bedzie lepiej i spokojniej
zuzanka u mnie oslabienie nie idzie w parze ze złym humorem, w sumie roznie to bywa
jak mam ochote to sie klade na godzinke i pozniej juz jest oki. Najgorsze sa te nastroje, wczoraj sie poryczalam bo mąż dzisiaj musi zostac długo w pracy
i naprawde tak mi [przykro bylo ze nie moglam sie powstrzymac, myslalam ze oszaleje, a dzisiaj jakos mi ta mysl juz zupelnie nie przeszkadza..ahh ta ciaza
Ancona no sasiadka niezla, ale nie uchronisz calkowicie syna od takich rzeczy. Jak nie ten to inny kolega bedzie z nim rozmawial na takie i inne zakazane tematy
najwazniejsze zeby mial wsparcie w Was, bedzie dobrze
Dagmar super rodzinka i zdjecia
szkoda ze Ciebie nie ma na zadnym!
A ja Kochane normalnie od 1 rano do 6:30 dzisiaj przespałam tylko z jedna przerwa na picie :-) normalnie luksus
a zaraz zbieram sie bo rano do diabetologa lece zeby znowu sobie pogadal o moim cukrze i popoludniu do gin. Zobaczymy co z tej wizyty wyjdzie
Milego dnia!