reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Zdjęcia z walentynkowego wypadu :)

Zobaczcie jakiego mam poważnego małżonka :p :szok:

DSCI0999.jpgDSCI1001.jpg

Załączniki

• DSCI0999.jpg
    DSCI0999.jpg
    21,7 KB · Wyświetleń: 76
  • DSCI1001.jpg
    DSCI1001.jpg
    13,9 KB · Wyświetleń: 75
reklama
Dagmar- super masz rodzinkę aż się uśmiecham na widok tych zdjęć. szkoda tylko ze ciebie na nich nie ma. :-)
A sukienkę wkleję na zakupowy jak wypiorę i wyprasuje bo strasznie zgnieciona jest.

Marcia dobrze, że z kredytem jest jeszcze szansa. No a mama super się zachowała. A co do wielkości kredytu, to może za kilka lat jakbyś wróciła do pracy i zmienił się Wam dochód to można by wtedy jeszcze dobrać na wykończenie.
Ola no nieźle Cię ta stara miłość zmobilizowała do poprawy wizerunku :-D
Ja też muszę włosy zafarbować jeszcze przed godziną "0" ;-)
Darmar fajna rodzinka :-)

DAGMAR rodzinka super super !!!!

Jennnnyyyyyy Dziewczyny jak ja się dzisiaj źle czuje. Noc była rewelacyjna. Przespana w 100% - zero wstawania do wc. W szoku byłam ale okazało się, że to cisza przed burzą. Obudziłam sie pełna energii. Poszłam do pracy ale po dwóch godzinach byłam w domu. Spałam chyba z 4 godziny po powrocie. Jest mi duszno, słabo a serce wali jakby miało wypaść, brzuch mi dziwnie spina :( Mały od rana dopiero teraz daje o sobie delikatnie znać uffffff bo już się zaczęłam martwić. Pierwszy raz tak sie czuję i mam nadzieję, że to chwilowe. Mąż niedługo wraca z pracy wiec będę czuła się bezpieczniej. W razie jakby nie przechodziło to pojedziemy do szpitala.

hej laseczki czytam regularnie ale nie mam czasu odpisywać bo u nas urodzinowe szaleństwo ciąg dalszy troche mnie to meczy bo to juz 3 impreza najpierw chrzestna Ali i moi rodzice, potem koleżanki a teraz pradziadkowie i dziadkowie ze strony męża UFF ale już KONIEC
dagmar fajne zdjęcia i dobrze że już lepiej się czujesz
marcia oby się udało
Edysiek ja też niedawno liczyłam kiedy sie umowić do fryzjera dodatkowo jeszcze muszę umowić na paznokcie i zastanawiam się nad zageszczaniem rzęs metodą 1:1 żeby sie nie musiec malować miała to ktoraś?
mika u mnie też dzisiaj nieciakawie brzuch się stawia i mam jakies kołatania serca

aaaaaa i opisze wam moj debilizm ciazowy byłam z Ala na angielskim i tam trzeba sciagnac buty i jak się skończyło to chciałam ubrać buty jakiejś innej babki :laugh2: aaa nie zauważyłam ze to nie moje dopiero ona sie tak patrzy a ja oooo przepraszam pomyłka wrrrr ale wstyd:eek:

Ostatnia edycja:
Dziewczynki jutro Wam poodpisuje bo już dzisiaj sił brak. Z Kubą już lepiej więc chyba leki powoli zaczynają działać mam nadzieję że jutro już będzie widoczna bardziej poprawa :-) dobranoc foremki, przespanej nocki życzę i spokojnych snów :-)

hej laseczki czytam regularnie ale nie mam czasu odpisywać bo u nas urodzinowe szaleństwo ciąg dalszy troche mnie to meczy bo to juz 3 impreza najpierw chrzestna Ali i moi rodzice, potem koleżanki a teraz pradziadkowie i dziadkowie ze strony męża UFF ale już KONIEC
marcia oby się udało
Edysiek ja też niedawno liczyłam kiedy sie umowić do fryzjera dodatkowo jeszcze muszę umowić na paznokcie i zastanawiam się nad zageszczaniem rzęs metodą 1:1 żeby sie nie musiec malować miała to ktoraś?
mika u mnie też dzisiaj nieciakawie brzuch się stawia i mam jakies kołatania serca

aaaaaa i opisze wam moj debilizm ciazowy byłam z Ala na angielskim i tam trzeba sciagnac buty i jak się skończyło to chciałam ubrać buty jakiejś innej babki :laugh2: aaa nie zauważyłam ze to nie moje dopiero ona sie tak patrzy a ja oooo przepraszam pomyłka wrrrr ale wstyd:eek:

Sugeruję zaniechania robienia paznokci. Bo w razie cesarki ( a to mimo najszczerszych chęci trzeba mieć ją na uwadze ) trzeba zmywać albo jeśli ma się tipsy to zrywać... słyszałam że w niektórych szpitalach wystarczy widoczna jedna płytka paznokciowa, a w niektórych życzą sobie brak manicure nawet u stóp...
Więc żeby cyrków uniknąć polecam wstrzymanie się na czas po porodzie.

Hej ja dopiero teraz dotarłam na forum .
Nocka masakryczna zasnęłam dopiero o 2 w nocy później miałam pobudkę o 5 bo mała zaczęła kopać i godzina z głowy później znowu o 7 i przez pół godziny wstałam o 9 nie przytomna dobrze że P ma dzisiaj wolne i zaprowadził Wikę do szkoły.
Edysiek : Cieszę się że to nic poważnego :-)
Marcia : to trzymam dalej kciuki żeby się udalo
Dagmar: Kobitko nie strasz już nas tak
Na razie dziewczyny tyle jeżeli pominęłam kogoś to przepraszam ale nie jestem w stanie nadrobić , padam już na twarz
AAAA no i jestem po wizycie napiszę co i jak na Wizytowym . Trzymajcie się dziewczyny dużo pozytywnej energii wam życzę i mniej problemów Buźka ;-);-)

DAGMAR rodzinka super super !!!!

Jennnnyyyyyy Dziewczyny jak ja się dzisiaj źle czuje. Noc była rewelacyjna. Przespana w 100% - zero wstawania do wc. W szoku byłam ale okazało się, że to cisza przed burzą. Obudziłam sie pełna energii. Poszłam do pracy ale po dwóch godzinach byłam w domu. Spałam chyba z 4 godziny po powrocie. Jest mi duszno, słabo a serce wali jakby miało wypaść, brzuch mi dziwnie spina :( Mały od rana dopiero teraz daje o sobie delikatnie znać uffffff bo już się zaczęłam martwić. Pierwszy raz tak sie czuję i mam nadzieję, że to chwilowe. Mąż niedługo wraca z pracy wiec będę czuła się bezpieczniej. W razie jakby nie przechodziło to pojedziemy do szpitala.

Jakby coś się działo to chociaż sms nam wyślij :)

marcia oby się udało

akcja z butami genialna.

aski mi też dzisiaj kołacze pikawa a długo już miałam spokój :/

Dziewczynki ju
tro Wam poodpisuje bo już dzisiaj sił brak. Z Kubą już lepiej więc chyba leki powoli zaczynają działać mam nadzieję że jutro już będzie widoczna bardziej poprawa :-) dobranoc foremki, przespanej nocki życzę i spokojnych snów :-)

super wiadomość na koniec dnia :)

reklama
Edysiek- :-D no nie tyle ta "stara miłość" co obejrzenie siebie w lutrach sklepowych:tak:

Mika- ojej aż tak żle się czujesz? Może połóż się wcześniej do łóżka i odpocznij.

Lizzy- no nie dziwie się że cię męczą te imprezy, przy 3 to nawet największy imprezowicz by spasował.

vilutti- potwierdzam, moja położna na ostatniej wizycie kazała mi już zmyć lakier. u nóg już dawno zmyłam a że przez brzuchol nie mogłam pomalować to dałam spokój.

Ewelinka- dobrej nocki

Dziewczyny jak ja mam taki poniedziałek to chyba wolę przespać resztę tygodnia. Mąż wrócił od księgowej i podniosła nam za usługę prawie o 100%. wkurzyłam się jak nie wiem no bo niby przebąkiwała o podwyżce ale nie spodziewałam się az takiej a pozatym tak w środku miesiąca:wściekła/y:
Zła jestem sama na siebie bo powinnam odgradzać się od takich sytuacji żeby dzidzi nie stresować a ja dzisiaj dałam się ponieść emocjom.

Do góry