reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Dobra, macie kilka zdjec z sesji, oczywiscie pamietajcie, ze sesja amatorska, a zdjecia jeszcze nie obrobione, nie wrzucam zdjec meza, bo... NIE! nie wiem, kto tu bedzie zagladal :-)

DSC_0256.jpgDSC_0299.jpgDSC_0320.jpgDSC_0346.jpgDSC_0358.jpgDSC_0382.jpgDSC_0416.jpgDSC_0463.jpgDSC_0478.jpg

kurde, niektore nieobrocone, niestety mi komp sam obraca i nie wiem wtedy, ktore sa pionowo, a ktore poziomo, mam nadzieje, ze nie bedzie az takich trudnosci w obejrzeniu

Załączniki

• DSC_0256.jpg
    DSC_0256.jpg
    32,1 KB · Wyświetleń: 90
  • DSC_0299.jpg
    DSC_0299.jpg
    21,2 KB · Wyświetleń: 81
  • DSC_0320.jpg
    DSC_0320.jpg
    24,2 KB · Wyświetleń: 84
  • DSC_0346.jpg
    DSC_0346.jpg
    21,2 KB · Wyświetleń: 86
  • DSC_0358.jpg
    DSC_0358.jpg
    20,9 KB · Wyświetleń: 83
  • DSC_0382.jpg
    DSC_0382.jpg
    19,5 KB · Wyświetleń: 85
  • DSC_0416.jpg
    DSC_0416.jpg
    26,8 KB · Wyświetleń: 83
  • DSC_0463.jpg
    DSC_0463.jpg
    22,2 KB · Wyświetleń: 83
  • DSC_0478.jpg
    DSC_0478.jpg
    25,7 KB · Wyświetleń: 87
reklama
VILTUTI Ty chyba najdalej z nas jesteś w ciąży,za 3tygodnie będziesz mieć donoszoną ciążę:szok:,jakie metody przyspieszania zamierzasz stosować?ja po 36tyg też planuje olej z wiesiołka,herbata z liści malin i wyszorować cały dom;-).

MARCIA szkoda że sie nie udało,ale już Was nie zwodzą i możecie obmyślic nowy plan działania,może warto jeszcze troszkę się pomęczyć z rodzicami bo zawsze to większe możliwości odłożenia większej kaski.Wiesz mi przy samodzielnym mieszkaniu,życie wyjdzie wam sporo droższe.

MADZIOLINA super fotki,piękna pamiątka ale ty bardzo ładnie wyglądasz,ja bym się nie odważyła z 100na liczniku:sorry:,za to planuję po urodzeniu sesję dzieciom zamówić:tak:

VILTUTI Ty chyba najdalej z nas jesteś w ciąży,za 3tygodnie będziesz mieć donoszoną ciążę:szok:,jakie metody przyspieszania zamierzasz stosować?ja po 36tyg też planuje olej z wiesiołka,herbata z liści malin i wyszorować cały dom;-).

MARCIA szkoda że sie nie udało,ale już Was nie zwodzą i możecie obmyślic nowy plan działania,może warto jeszcze troszkę się pomęczyć z rodzicami bo zawsze to większe możliwości odłożenia większej kaski.Wiesz mi przy samodzielnym mieszkaniu,życie wyjdzie wam sporo droższe.

MADZIOLINA super fotki,piękna pamiątka ale ty bardzo ładnie wyglądasz,ja bym się nie odważyła z 100na liczniku:sorry:,za to planuję po urodzeniu sesję dzieciom zamówić:tak:

przestan, zrob sobie taka pamiatke, choc ja mialam okazje, bo kolezanka sie amatorsko interesuje fotografia i sama zaproponowala, zeby mi zrobic zdjecia, za darmo oczywiscie :-)

Dagmar - ja Ci tam życze, żeby Lusia jeszcze posiedziała w brzuszku!!! MOże te skurcze to faktycznie od tego, że ostatnio pozwoliłaś sobie na więcej aktywności:tak:

Ja już nie mogę się doczekać porodu. Już mi się znudziło bycie w ciąży. Tak więc wyczekuję 36tc i będę uskuteczniała wszystkie domowe sposoby na poród :-) już baaardzo niewiele do tego momentu zostało :)

Ja też czekam, mimo że mi jest akurat fajnie w ciąży. Ale kusi mnie już strasznie, ten pierwszy moment kiedy zobaczę maleńką:tak:
Ja od 37 tyg zamierzam myć podłogi na czworakach, ponoć dodatkowo pomagają dziecku w utrzymaniu bądź przyjęciu dobrej pozycji do porodu:-D

Dobra, macie kilka zdjec z sesji, oczywiscie pamietajcie, ze sesja amatorska, a zdjecia jeszcze nie obrobione, nie wrzucam zdjec meza, bo... NIE! nie wiem, kto tu bedzie zagladal :-)

Zobacz załącznik 610469Zobacz załącznik 610470Zobacz załącznik 610471Zobacz załącznik 610472Zobacz załącznik 610473Zobacz załącznik 610474Zobacz załącznik 610475Zobacz załącznik 610476Zobacz załącznik 610477

kurde, niektore nieobrocone, niestety mi komp sam obraca i nie wiem wtedy, ktore sa pionowo, a ktore poziomo, mam nadzieje, ze nie bedzie az takich trudnosci w obejrzeniu

Ależ z Ciebie super - seksi ciężarówka:szok: Super sesja - taka naturalna i niewymuszona:-) Bardzo mi się podoba zdjęcie stóp i bucików, a mężula podglądnęłam w lustrze:-D

Ja będę robiła wszystko to do tej pory było na liście "nie, bo urodzisz", czyli to co Ty wymieniłaś, plus (albo przede wszystkim) dużo bara-bara :cool2: bo tak naprawdę, jest to jedyny sposób który realnie prowokuje poród, jednak tylko wtedy, kiedy szyjka jest dojrzała... więc też nie jest to taki super sposób :-)
Póki co, wspomnę, że bieganie po schodach i gorące i długie prysznice nie działają... bo to akurat uskuteczniam na bieżąco i jakoś nie urodziłam...
Po pobycie w szpitalu to w ogóle skurcze mi ustąpiły, mam je tylko jak przeforsuję się... Coś mi się wydaje że mimo iż pierwsza mam termin ( koniec marca ) to może mnie czekać urocze 42 tygodnie ciężarówkowania... ;)

Ja będę robiła wszystko to do tej pory było na liście "nie, bo urodzisz", czyli to co Ty wymieniłaś, plus (albo przede wszystkim) dużo bara-bara :cool2: bo tak naprawdę, jest to jedyny sposób który realnie prowokuje poród, jednak tylko wtedy, kiedy szyjka jest dojrzała... więc też nie jest to taki super sposób :-)
Póki co, wspomnę, że bieganie po schodach i gorące i długie prysznice nie działają... bo to akurat uskuteczniam na bieżąco i jakoś nie urodziłam...
Po pobycie w szpitalu to w ogóle skurcze mi ustąpiły, mam je tylko jak przeforsuję się... Coś mi się wydaje że mimo iż pierwsza mam termin ( koniec marca ) to może mnie czekać urocze 42 tygodnie ciężarówkowania... ;)

hehe, ja tez ciagle biegam po schodach i sprzatam, wiec faktycznie nie jest to jakis magiczny sposob hehe odpukac :-)

Z tego co zauważyłam to tak naprawdę nie ma takich środków na przyspieszenie porodu,koleżanka w góry pojechała codziennie spacery pod górkę i sex rano i wieczorem i nic!urodziła 2tygodnie po terminie;-)
U mnie sex odpada bo mąż odmawia współpracy,powiedział że po porodzie wróci do gry:-p

Dagmar trzymam kciuki za Twoj odpoczynek :) i lez i oszczedzaj sie - skurcze minal ibedzie oki.

Magda tez trzymam kciuki zeby było lepiej :) mnie tez od jakiegos czasu pobolewa podbrzusze ale uznalam ze Maly urosl i to pewnie dlatego, wierzga tam nogami :) zrezta moj bol jest w miare do zniesienia, juz mialam taki ok 17 tygodnia wiec sie przyzwyczilam ;)

Marcia przykro mi ze z kredytem sie nie uda. Ale moze mieszkanie nie jest taka zla opcja? a pozniej mielibyscie juz na wynajem. W lodzi mieszkania sie wynajmuja a i staly przychod by był :) a z chlopakami mielibyscie swoj kat gdzie nikt nie bedzie sie wtracal, rozwazcie ta opcje. Wiem ze to nie dom, ale jako przejsciowe rozwiazanie nie jest chyba tak zle :)

madziolina super sesja..i jaka sexy mama :)

viltuti ja mysle ze i tak dopoki Maleństwo nie bedzie chcialo wyjsc to mozemy sie starac i starac :) a dopiero jak postanowi juz wyjsc to wtedy mozna mu pomoc :)

Zobacz załącznik 610469Zobacz załącznik 610470Zobacz załącznik 610471Zobacz załącznik 610472Zobacz załącznik 610473Zobacz załącznik 610474Zobacz załącznik 610475Zobacz załącznik 610476Zobacz załącznik 610477

źle męża ukrywasz a sesja super :D no ślicznie ci z tym brzuszkiem :)

ejjj a ty nie masz tak jak ja terminu w prima aprilis?

reklama
Marcia współczuję braku możliwości na kredyt. Może z tym mieszkaniem to nie taki zły pomysł:) Przeanalizujcie sobie za i przeciw i na spokojnie może jeszcze coś wymyślicie:)

Madziolinka śliczna sesja i urocza z ciebie ciężaróweczka:)

Viltutti Ty to jesteś agentka:-D Wiecie co mi się marzy... długa gorąca kąpiel z dużą ilością piany:tak:

Dziewczyny czy wy też macie dziś takiego lenia?

Do góry