reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Dobra, macie kilka zdjec z sesji, oczywiscie pamietajcie, ze sesja amatorska, a zdjecia jeszcze nie obrobione, nie wrzucam zdjec meza, bo... NIE! nie wiem, kto tu bedzie zagladal :-)

DSC_0256.jpgDSC_0299.jpgDSC_0320.jpgDSC_0346.jpgDSC_0358.jpgDSC_0382.jpgDSC_0416.jpgDSC_0463.jpgDSC_0478.jpg

kurde, niektore nieobrocone, niestety mi komp sam obraca i nie wiem wtedy, ktore sa pionowo, a ktore poziomo, mam nadzieje, ze nie bedzie az takich trudnosci w obejrzeniu

Załączniki

• DSC_0256.jpg
    DSC_0256.jpg
    32,1 KB · Wyświetleń: 93
  • DSC_0299.jpg
    DSC_0299.jpg
    21,2 KB · Wyświetleń: 83
  • DSC_0320.jpg
    DSC_0320.jpg
    24,2 KB · Wyświetleń: 87
  • DSC_0346.jpg
    DSC_0346.jpg
    21,2 KB · Wyświetleń: 89
  • DSC_0358.jpg
    DSC_0358.jpg
    20,9 KB · Wyświetleń: 87
  • DSC_0382.jpg
    DSC_0382.jpg
    19,5 KB · Wyświetleń: 88
  • DSC_0416.jpg
    DSC_0416.jpg
    26,8 KB · Wyświetleń: 85
  • DSC_0463.jpg
    DSC_0463.jpg
    22,2 KB · Wyświetleń: 86
  • DSC_0478.jpg
    DSC_0478.jpg
    25,7 KB · Wyświetleń: 90
reklama
VILTUTI Ty chyba najdalej z nas jesteś w ciąży,za 3tygodnie będziesz mieć donoszoną ciążę:szok:,jakie metody przyspieszania zamierzasz stosować?ja po 36tyg też planuje olej z wiesiołka,herbata z liści malin i wyszorować cały dom;-).

MARCIA szkoda że sie nie udało,ale już Was nie zwodzą i możecie obmyślic nowy plan działania,może warto jeszcze troszkę się pomęczyć z rodzicami bo zawsze to większe możliwości odłożenia większej kaski.Wiesz mi przy samodzielnym mieszkaniu,życie wyjdzie wam sporo droższe.

MADZIOLINA super fotki,piękna pamiątka ale ty bardzo ładnie wyglądasz,ja bym się nie odważyła z 100na liczniku:sorry:,za to planuję po urodzeniu sesję dzieciom zamówić:tak:

VILTUTI Ty chyba najdalej z nas jesteś w ciąży,za 3tygodnie będziesz mieć donoszoną ciążę:szok:,jakie metody przyspieszania zamierzasz stosować?ja po 36tyg też planuje olej z wiesiołka,herbata z liści malin i wyszorować cały dom;-).

MARCIA szkoda że sie nie udało,ale już Was nie zwodzą i możecie obmyślic nowy plan działania,może warto jeszcze troszkę się pomęczyć z rodzicami bo zawsze to większe możliwości odłożenia większej kaski.Wiesz mi przy samodzielnym mieszkaniu,życie wyjdzie wam sporo droższe.

MADZIOLINA super fotki,piękna pamiątka ale ty bardzo ładnie wyglądasz,ja bym się nie odważyła z 100na liczniku:sorry:,za to planuję po urodzeniu sesję dzieciom zamówić:tak:

przestan, zrob sobie taka pamiatke, choc ja mialam okazje, bo kolezanka sie amatorsko interesuje fotografia i sama zaproponowala, zeby mi zrobic zdjecia, za darmo oczywiscie :-)

Dagmar - ja Ci tam życze, żeby Lusia jeszcze posiedziała w brzuszku!!! MOże te skurcze to faktycznie od tego, że ostatnio pozwoliłaś sobie na więcej aktywności:tak:

Ja już nie mogę się doczekać porodu. Już mi się znudziło bycie w ciąży. Tak więc wyczekuję 36tc i będę uskuteczniała wszystkie domowe sposoby na poród :-) już baaardzo niewiele do tego momentu zostało :)

Ja też czekam, mimo że mi jest akurat fajnie w ciąży. Ale kusi mnie już strasznie, ten pierwszy moment kiedy zobaczę maleńką:tak:
Ja od 37 tyg zamierzam myć podłogi na czworakach, ponoć dodatkowo pomagają dziecku w utrzymaniu bądź przyjęciu dobrej pozycji do porodu:-D

Dobra, macie kilka zdjec z sesji, oczywiscie pamietajcie, ze sesja amatorska, a zdjecia jeszcze nie obrobione, nie wrzucam zdjec meza, bo... NIE! nie wiem, kto tu bedzie zagladal :-)

Zobacz załącznik 610469Zobacz załącznik 610470Zobacz załącznik 610471Zobacz załącznik 610472Zobacz załącznik 610473Zobacz załącznik 610474Zobacz załącznik 610475Zobacz załącznik 610476Zobacz załącznik 610477

kurde, niektore nieobrocone, niestety mi komp sam obraca i nie wiem wtedy, ktore sa pionowo, a ktore poziomo, mam nadzieje, ze nie bedzie az takich trudnosci w obejrzeniu

Ależ z Ciebie super - seksi ciężarówka:szok: Super sesja - taka naturalna i niewymuszona:-) Bardzo mi się podoba zdjęcie stóp i bucików, a mężula podglądnęłam w lustrze:-D

Ja będę robiła wszystko to do tej pory było na liście "nie, bo urodzisz", czyli to co Ty wymieniłaś, plus (albo przede wszystkim) dużo bara-bara :cool2: bo tak naprawdę, jest to jedyny sposób który realnie prowokuje poród, jednak tylko wtedy, kiedy szyjka jest dojrzała... więc też nie jest to taki super sposób :-)
Póki co, wspomnę, że bieganie po schodach i gorące i długie prysznice nie działają... bo to akurat uskuteczniam na bieżąco i jakoś nie urodziłam...
Po pobycie w szpitalu to w ogóle skurcze mi ustąpiły, mam je tylko jak przeforsuję się... Coś mi się wydaje że mimo iż pierwsza mam termin ( koniec marca ) to może mnie czekać urocze 42 tygodnie ciężarówkowania... ;)

Ja będę robiła wszystko to do tej pory było na liście "nie, bo urodzisz", czyli to co Ty wymieniłaś, plus (albo przede wszystkim) dużo bara-bara :cool2: bo tak naprawdę, jest to jedyny sposób który realnie prowokuje poród, jednak tylko wtedy, kiedy szyjka jest dojrzała... więc też nie jest to taki super sposób :-)
Póki co, wspomnę, że bieganie po schodach i gorące i długie prysznice nie działają... bo to akurat uskuteczniam na bieżąco i jakoś nie urodziłam...
Po pobycie w szpitalu to w ogóle skurcze mi ustąpiły, mam je tylko jak przeforsuję się... Coś mi się wydaje że mimo iż pierwsza mam termin ( koniec marca ) to może mnie czekać urocze 42 tygodnie ciężarówkowania... ;)

hehe, ja tez ciagle biegam po schodach i sprzatam, wiec faktycznie nie jest to jakis magiczny sposob hehe odpukac :-)

Z tego co zauważyłam to tak naprawdę nie ma takich środków na przyspieszenie porodu,koleżanka w góry pojechała codziennie spacery pod górkę i sex rano i wieczorem i nic!urodziła 2tygodnie po terminie;-)
U mnie sex odpada bo mąż odmawia współpracy,powiedział że po porodzie wróci do gry:-p

Dagmar trzymam kciuki za Twoj odpoczynek :) i lez i oszczedzaj sie - skurcze minal ibedzie oki.

Magda tez trzymam kciuki zeby było lepiej :) mnie tez od jakiegos czasu pobolewa podbrzusze ale uznalam ze Maly urosl i to pewnie dlatego, wierzga tam nogami :) zrezta moj bol jest w miare do zniesienia, juz mialam taki ok 17 tygodnia wiec sie przyzwyczilam ;)

Marcia przykro mi ze z kredytem sie nie uda. Ale moze mieszkanie nie jest taka zla opcja? a pozniej mielibyscie juz na wynajem. W lodzi mieszkania sie wynajmuja a i staly przychod by był :) a z chlopakami mielibyscie swoj kat gdzie nikt nie bedzie sie wtracal, rozwazcie ta opcje. Wiem ze to nie dom, ale jako przejsciowe rozwiazanie nie jest chyba tak zle :)

madziolina super sesja..i jaka sexy mama :)

viltuti ja mysle ze i tak dopoki Maleństwo nie bedzie chcialo wyjsc to mozemy sie starac i starac :) a dopiero jak postanowi juz wyjsc to wtedy mozna mu pomoc :)

Zobacz załącznik 610469Zobacz załącznik 610470Zobacz załącznik 610471Zobacz załącznik 610472Zobacz załącznik 610473Zobacz załącznik 610474Zobacz załącznik 610475Zobacz załącznik 610476Zobacz załącznik 610477

źle męża ukrywasz a sesja super :D no ślicznie ci z tym brzuszkiem :)

ejjj a ty nie masz tak jak ja terminu w prima aprilis?

reklama
Marcia współczuję braku możliwości na kredyt. Może z tym mieszkaniem to nie taki zły pomysł:) Przeanalizujcie sobie za i przeciw i na spokojnie może jeszcze coś wymyślicie:)

Madziolinka śliczna sesja i urocza z ciebie ciężaróweczka:)

Viltutti Ty to jesteś agentka:-D Wiecie co mi się marzy... długa gorąca kąpiel z dużą ilością piany:tak:

Dziewczyny czy wy też macie dziś takiego lenia?

Do góry