reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Auliya no staram się jak mogę żeby Kubusiowi było dobrze bo na razie to co ja jem i pije odbija sie na nim:)

A synek pieknie liczy:)

Sandra bardzo oryginalne imie ale ważne że Wam się podoba a rodzina ma najmniej do gadania:)

Agutka myśle że nie ma się co stresowac. Ja mam ciagle sluz i to czasami w duzych ilosciach tylko ze to po krazku

reklama
Witam się sobotnio,

Chyba dziś taki dzień wszystkie mamy, że nic się nie chce... Ja śniadanie jadłam z mężem o 12:30:szok: bo najpierw był z psem, potem zaczął sprzątać więc ja też coś tam zrobiłam, a jak już śniadanie przygotowałam i on skończył odkurzanie to się okazało że jeszcze poćwiczyć musi i dopiero ;-) więc poczekałam na niego:tak:... U mnie śluzu nie zaobserwowałam, ale za to od chyba czwartku pobolewa mnie podbrzusze szczególnie z prawej strony co mnie dziwi bo mały jest po lewej.. No ale nie są to bóle nie do zniesienia więc poczekam do środy i jak nie przejdzie to powiem gin, na wizycie...

U mnie kolejny zabiegany dzień, rano byłam u dentysty zobaczyć jak tam moje zęby się mają i czy coś się nie popsuło w czasie ciąży. Na szczęście wszystko OK ale przy okazji udało się załatwić kilka innych spraw, byłam w Biedronce i udało się upolować pakę Dada rozmiar 2 w promocji:) Ciekawe na jak długo starczy te 156 sztuk...

Witajcie :)

ja dzisiaj troche odespalam w dzien :) Zakupilam tez rzeczy z apteki wiec kolejny krok w przygotowaniach zrobiony.

Co do imienia to nie pytalismy rodziny na ten temat. Imię wybieraliśmy razem. Synek bedzie miał na imię Mikołaj bo nam sie podoba, nikt nie komentował jakos tego negatywnie ale tez nie pytalismy specjalnie o opinie :)

Na Waszym miejscu tez bym nie pytała - czy imię oryginalne, czy typowe czy krótkie czy długie - każdy ma swoje gusta i niestety ewnie każdemu nie dogodzimy :)

Hej...
Źle sie dzis czuje,jest mi slabo,a na dodatek ciezko zlapac mi oddech. :-/
Poza tym od wczoraj mam co jakiś czas kucie w pochwie... A dzis,przy podcieraniu,zrobilo sie "ślisko" i na papierze pojawil sie śluz taki gesty,hm...przezroczysto-bialy.Taka "klucha".Ze dwa dni temu tez to mialam,ale odebralam to jako pozostalosci po współżyciu,ze tak to nazwę... Nie wiem,czy to cos,poważniejszego,czy raczej normalne objawy?

Ja tez mam różnie ze sluzem, nie martw sie.

Rila nie martw się - Ty juz jestes znacznie dalej wiec na pewno bedzie dobrze. A za maluchy trzymam kciuki :)

Witajcie

Dziś bardzo zabiegany dzień.
Pogoda dopisała wiec energii wiecej !!

Melduje, że skończyłam 30 tydzień !!!!!
A nie tak dawno ukazały sie dwie kreseczki :)

Pozdrawiam Was serdecznie

Witajcie!
Ja już po szkole narazie wszystko do przodu :)
Dagmar spółdzielnia ma głęboko gdzieś... moje zalanie, gdyby nie sąsiad to pewnie dzisiaj pływalibyśmy kajakiem po mieszkaniu!:dry:
w poniedziałek tam pójdę i powiem żeby coś konkretnie z tym zrobili bo nie może tak być że co dwa miesiące będzie nam mieszkanie zalewać! :wściekła/y: No i nie do pomyślenia jest żeby nie było nikogo dyżurnego w razie jakiejś awarii - które przeważnie dzieją się w weekendy albo wieczorami jak spółdzielnia zamknięta.

Olu na szczęście mam płytki na korytarzu i obędzie się bez remontu bo woda poszła od dołu przez kibelek i tylko podłogi zalało ale pewnie gdyby były panele na korytarzu to trzeba byłoby wymieniać :dry:

Agutka tym śluzem to bym się raczej nie przejmowała bo ja od początku ciąży mam go baaardzo dużo i ciągle mi mokro :cool:

Po wczorajszych atrakcjach w nocy nie mogłam sobie miejsca znaleźć, każda pozycja była zła, rozchodzące się kości - masakra i ostatnio w nocy okropnie się pocę, jest mi strasznie gorąco ...
A dzisiaj ledwo chodziłam cały dzień brzuch mnie ciągnie u dołu :dry: wszyscy w szkole patrzyli na mnie jakbym za chwilę miała urodzić bo prawie po ścianach chodziłam i cały czas trzymałam się za brzuch bo tak mi ciężko było..

hehe dobre:-) Już to kiedyś widziałam i tak się zastanawiam czy te wszystkie akcje są możliwe, aż takie sprytne są takie maluchy :szok::szok::szok::-D?

Jonasz wiał z łóżeczka jak skończył 8 mieś. kupiliśmy normalne, bo się bałam, że na łeb zleci i poduszki naokoło układałam :O

Witajcie :)

ja dzisiaj troche odespalam w dzien :) Zakupilam tez rzeczy z apteki wiec kolejny krok w przygotowaniach zrobiony.

Co do imienia to nie pytalismy rodziny na ten temat. Imię wybieraliśmy razem. Synek bedzie miał na imię Mikołaj bo nam sie podoba, nikt nie komentował jakos tego negatywnie ale tez nie pytalismy specjalnie o opinie :)

Na Waszym miejscu tez bym nie pytała - czy imię oryginalne, czy typowe czy krótkie czy długie - każdy ma swoje gusta i niestety ewnie każdemu nie dogodzimy :)

Ja tez mam różnie ze sluzem, nie martw sie.

Rila nie martw się - Ty juz jestes znacznie dalej wiec na pewno bedzie dobrze. A za maluchy trzymam kciuki :)

Bardzo ładnie Mikołaj :)

Witajcie

Dziś bardzo zabiegany dzień.
Pogoda dopisała wiec energii wiecej !!

Melduje, że skończyłam 30 tydzień !!!!!
A nie tak dawno ukazały sie dwie kreseczki :)

Pozdrawiam Was serdecznie

Gratuluję :)
3/4 za wami :)

Witajcie!
Ja już po szkole narazie wszystko do przodu :)
Dagmar spółdzielnia ma głęboko gdzieś... moje zalanie, gdyby nie sąsiad to pewnie dzisiaj pływalibyśmy kajakiem po mieszkaniu!:dry:
w poniedziałek tam pójdę i powiem żeby coś konkretnie z tym zrobili bo nie może tak być że co dwa miesiące będzie nam mieszkanie zalewać! :wściekła/y: No i nie do pomyślenia jest żeby nie było nikogo dyżurnego w razie jakiejś awarii - które przeważnie dzieją się w weekendy albo wieczorami jak spółdzielnia zamknięta.

Olu na szczęście mam płytki na korytarzu i obędzie się bez remontu bo woda poszła od dołu przez kibelek i tylko podłogi zalało ale pewnie gdyby były panele na korytarzu to trzeba byłoby wymieniać :dry:

Agutka tym śluzem to bym się raczej nie przejmowała bo ja od początku ciąży mam go baaardzo dużo i ciągle mi mokro :cool:

Po wczorajszych atrakcjach w nocy nie mogłam sobie miejsca znaleźć, każda pozycja była zła, rozchodzące się kości - masakra i ostatnio w nocy okropnie się pocę, jest mi strasznie gorąco ...
A dzisiaj ledwo chodziłam cały dzień brzuch mnie ciągnie u dołu :dry: wszyscy w szkole patrzyli na mnie jakbym za chwilę miała urodzić bo prawie po ścianach chodziłam i cały czas trzymałam się za brzuch bo tak mi ciężko było..

Idź do tej spółdzielni i zrób porządną awanturę!
Chyba by mnie całkiem wyniosło na twoim miejscu :O

reklama
Ach jak miło te 2 dzisiejsze złotka świętować :)
Co do liczenia to Maks mnie dzisiaj bardzo zaskoczył bo po 12 to różnie jest u niego. Ale w granicach 10 to i odejmowac mu sie zdarza jak ma ochotę :)
Mąż znalazł fajne plytki dzisiaj :) tylko jak to zawsze jest w necie na start 20zl za m2 taniej! A ze na caly parter potrzebujemy to trzymajxie kciuki za oferte którą mam dostać w poniedziałek - sprzedawca obiecal dobra cene zrobić tylko ciekawe ile to według niego bedzie...
A mi dzis tez jakos źle i duszno moze cos z cisnieniem w lubuskim?

Do góry