reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Witam się porannie z porcją małego grzechu. Ale cóż zrobić ciążą rządzi się swoimi prawami :tak:
2014-02-12 13.42.08.jpg

Załączniki

• 2014-02-12 13.42.08.jpg
    2014-02-12 13.42.08.jpg
    21,3 KB · Wyświetleń: 97
reklama
Agunia!!! Oj Ty niedobra, mi też smaka narobiłaś, chyba zaraz pobiegnę do sklepu po pączka! Choć na latte nie mam co liczyć, w naszej pracy albo rozpuszczalna albo z ekspresu w innym budynku...

Marcia
, co do tętna to ja tak mam od kiedy pamiętam - ciśnienie mam niskie ale czasem szczególnie jak brzydka pogoda, to serducho wali jak szalone a ja ledwo żyję... ale z jego co wiem, jestem zdrowa ;-)

A co do tematu płci, rodzice mają znajomych, którzy bardzo chcieli synka i próbowali aż 6 razy :-D ... bezskutecznie ;-)

Marcia rozumiem jak sie czujesz bo ja tak mam po lekach ze cisnienie niewysokie a tetno galopuje:(

Agunia no i co Ty nas tak szczujesz:-D

Hej foremki.
Nie śpię od 7:30 a poszłam spać o 1:30. Do tego wstawanie w nocy na siku i skurcz w łydce - chyba przydałaby się taka kawusia i pączek na dzień dobry:tak:

Ja też chcę pączka... tak od tygodnia prawie tylko zawsze zapominam mężowi powiedzieć żeby kupił :(
A mi mąż właśnie humor poprawił telefonem (niech żyją dobre wiadomości :) )

Ostatnia edycja:
a ja dzisiaj tez nie wyspana, za dużo myśli, ja z kolei jak mam problem to w nocy zawsze sie budze i myslę i kombinuję jak go rozwiązać. teraz akurat ten miesiac mamy dużo wydatków i mysle jak to zrobić aby znależć na wszystko pieniądze. Przydałaby sie dzisiejsza wygrana w totka 13mln:-)

Witam Was prawie porannie ;-)

Agunia Ty niedobra Ty jak możesz takie zdjęcia nam tu serfować:-D:-D?!!!
Patuśka gratuluję zdanych egzaminów:-) ten jeden to już tylko formalność :tak:

Ja niestety też ciężko ostatnio śpię i ciągle mam jakieś durne i baaardzo realne sny,:szok::dry: I już nie mogę się doczekać kiedy ja skończę tak śnić...
U mnie dziś też leniwie, za oknem szaro i ponuro:wściekła/y:. Mąż wróci dopiero jutro rano, co prawda ma wpaść koleżanka a wieczorem jadę na szkołę więc może jakoś dzień zleci... Trzymajcie się dzielnie ;-)

Agunia widzę że wszystkim smaka narobiłaś. Ja trochę poleżałam i jak się lepiej poczułam to pojechaliśmy z Tymkiem i z mamą na zakupy. Znowu zahaczyłam o lidla bo od dzisiaj piżamki w promocji i się Tymkowi dostało. A przy okazji ja sobie czekoladę z orzechami kupiłam i już pół tabliczki zjadłam do kawy!!

Tętno mi się już na szczęście uspokoiło i teraz lepiej się czuję. Słoneczko dzisiaj śliczne i nawet ciepło się zaczyna robić.

Auliya fajnie że dobre wiadomości dostałaś. Dzisiaj 13 więc to różnie bywa. Ale mógłby być szczęśliwy. No ciekawe czy ja się w końcu doczekam jakiś wiadomości.

Dzisiaj kotlety z piersi, ziemniaczki i surówka więc standard obiadowy.

reklama
Agunia, popatrz co narobiłaś, teraz wszystkie chcemy pączusie!!!
Marcia, nie dziwię Ci się, ciężko się nie zadręczać,zwłaszcza po tym jak wcześniej nie wyszło z kredytem. Ale trzymam kciuki, żeby tym razem się udało:)
Ancona, super synuś! Pozazdrościć:) A Ty masz juz wszystkie egzaminy z głowy?

Ja też nie mogę zasnąć, jak mi coś przed spaniem strzeli do głowy i zaczynać się czymś martwić, zastanawiać, mogę wtedy leżeć godzinami, i potem rano jestem jak zombie.
A wczoraj zapomniałam napisać, że nie mogę jeść cytrusów, bo córcia ma niedomykalność zastawki czy jakoś tak, i ponoć to się może zrobić, jak się dużo cytrusów je w ciąży, a ja jestem fanką mandarynek. Czy któraś z Was też się o tym dowiedziała podczas usg? Lekarz mi powiedział, że nie ma się absolutnie czym przejmować, bo to ma aż 8% płodów i często zanika kilka tygodni po porodzie, a jak nie zaniknie to nie powoduje dolegliwości. No ale wiadomo, że niepewności trochę zasiał, wolałabym się przecież dowiedzieć, że wszystko jest w porządku:(

Trzymajcie się... foczki :-) Miłego dnia:)

Do góry