reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Dagmar, jako że to Twoja babcia to się powstrzymam, ale w przeciwnym wypadku to bym napisała, co sądzę o takich osobach w kilku krótkich i dźwięcznych słowach. Normalnie wszelkie granice przekroczyła.

Rila, czy to Ty pytałaś o hemoroidy? Polecam Posterisan H- dwa dni i u mnie było po sprawie.

Napiszę więcej jakoś za tydzień, jak już się uporam z egzaminami. Nawet mi idą, ale jeszcze sporo zostało.

to dalej trzymamy kciuki :)

Nie ma nikogo innego u kogo może sie zatrzymać ? Tak juz na zawsze zostanie ?

Nie może bo jest u siebie i nie widzi w tym niczego złego..
To ja idiotka dałam się w przeprowadzkę tu wciągnąć i jeszcze wciągnęłam w remonty i wydawanie na nie kasy męża ( my tu z przerobieniem instalacji itp włożyliśmy min.40000, dokładnie liczyłam w listopadzie ale jakoś tak wyszło) to szczegół.
Jak jej to powiedziałam, to usłyszałam- mieszkałaś to 4 lata czynszu nie płaciłaś. no mogłam kredyt na jakieś mieszkanie zrujnowane wziąść i byłby remont

reklama
Dagmar - masakra! Mogę tylko współczuć i trzymać kciuki żeby się sytuacja w bliskiej przyszłości zmieniła!

Dagmar ja trzymam kciuki żebyś przez ten rok czy półtora nie z fiksowała:baffled:,widziałam nie raz starsze babcie w akcji,i zawsze się zastanawiam jak się nie boją bliskim życia zatruwać przed rozliczeniem z tym na górze.Ale one w pierwszej ławce w kościele siedzą i są bez skazy:wściekła/y:.
Truskawkowa az mnie zemdliło,to zapachy masz rajskie w domu jak się nie myje:szok:.

A mi się ciśnienie podniosło,usiadłam na allegro poszaleć w końcu,zamówiłam komode tylko,bo jak zrobiłam przelew to okazało się że dostałam 460zł wypłaty za styczeń:no:,jutro muszę dzwonić,pewnie zwolnienie zgubili w firmie,a tak się nastawiłam dziś na zakupy.

JA mieszkam na pietrze, a babcia na parterze, więc u mnie zapachy przyjemniejsze i przyjazne otoczeniu:-D Ale u niej w pokoju za ciekawie nie jest(zwłaszcza latem).

Dagmar Ty to żywcem do nieba pójdziesz. Moja nie jeste taka zła w takim razie. Ale Twoja......no szok:szok::szok::szok:

ale twoja piętro niżej :) Jakbyś ją wzięła na górę to mogła by wam dać popalić ;)

Dagmar ja trzymam kciuki żebyś przez ten rok czy półtora nie z fiksowała:baffled:,widziałam nie raz starsze babcie w akcji,i zawsze się zastanawiam jak się nie boją bliskim życia zatruwać przed rozliczeniem z tym na górze.Ale one w pierwszej ławce w kościele siedzą i są bez skazy:wściekła/y:.
Truskawkowa az mnie zemdliło,to zapachy masz rajskie w domu jak się nie myje:szok:.

A mi się ciśnienie podniosło,usiadłam na allegro poszaleć w końcu,zamówiłam komode tylko,bo jak zrobiłam przelew to okazało się że dostałam 460zł wypłaty za styczeń:no:,jutro muszę dzwonić,pewnie zwolnienie zgubili w firmie,a tak się nastawiłam dziś na zakupy.

Moja nie chodzi do kościoła, ogląda mszę w tvbo to dla takich schorowanych ludzi jak ona :O
Taka schorowana, że na targ jeździ i lata po sklepach- np. pół godziny tramwajem jedzie do lidla, bo lubi tamte bułeczki :D :d :d

Tak w ramach akcji "duża rodzina"
Jasiek wyległ z pokoju
"mamo, moge jeszcze coś zjeść?"
"synu, prosiłam zjedz kolację- teraz już myłeś zęby"
"to umyję jeszcze raz"
"to idź sobie weź kanapkę'

Na co mój małż, który siedzi i słucha muzyki na słuchawkach
"nie kombinuj, niech zje coś na szybko bo zaraz wszyscy wylecą... jak szerzenie"

:szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

no padłam

Tak w ramach akcji "duża rodzina"
Jasiek wyległ z pokoju
"mamo, moge jeszcze coś zjeść?"
"synu, prosiłam zjedz kolację- teraz już myłeś zęby"
"to umyję jeszcze raz"
"to idź sobie weź kanapkę'

Na co mój małż, który siedzi i słucha muzyki na słuchawkach
"nie kombinuj, niech zje coś na szybko bo zaraz wszyscy wylecą... jak szerzenie"

:szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

no padłam

Normalnie Cię kocham za te hasła :D

reklama
dziewczyny mam pytanie do dziewczyn, które spodziewają sie drugiego syna.....czy spotkałyście się już z tekstem "o matko, drugi syn", "no co za pech","kurcze, szkoda, że nie dziewczynka" itp

Czy tylko mnie takie teksty denerwują????
Już będąc w ciąży z Igorem wiele osób na wieść o tym, że będzie syn komentowało,że szkoda, że nie dziewczynka......noż kur....a chłopak to gorsze dziecko????
Jak ktoś ma mieć 2 córkę to ok, ale jak 2 syna to, że kara Boża?????

Do góry