reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

doczytałam ale humoru brak i jakoś nie mam weny do pisania... jedyne co idzie prawie zgodnie z planem to budowa... niestety czas na poślizgi jeszcze jest... to tak naprawdę pierwsze takie moje humory w tej ciąży a i tak jak czytam co u was to ja mam święty spokój i powinnam z radości skakać za obecną sytuację rodzinną i zawodową...
Mam teraz jedno zadanie torbę do szpitala naszykować bo mi lekarz zagroził ponowną wizytą jeśli się pogorszy szyjka. Jedyny plus to chory mąż w domu do jutra i skacze koło mnie (dziś spaliśmy do 12ej!!)

reklama
Dagmar szczerze współczuje babci! nie da się gdzieś jej przenieść? Takie zatruwanie życia nikomu nie wyjdzie na dobre...

doczytałam ale humoru brak i jakoś nie mam weny do pisania... jedyne co idzie prawie zgodnie z planem to budowa... niestety czas na poślizgi jeszcze jest... to tak naprawdę pierwsze takie moje humory w tej ciąży a i tak jak czytam co u was to ja mam święty spokój i powinnam z radości skakać za obecną sytuację rodzinną i zawodową...
Mam teraz jedno zadanie torbę do szpitala naszykować bo mi lekarz zagroził ponowną wizytą jeśli się pogorszy szyjka. Jedyny plus to chory mąż w domu do jutra i skacze koło mnie (dziś spaliśmy do 12ej!!)

odpoczywaj ile wlezie :)
zjedz coś dobrego, zrób sobie ciepłą kąpiel i co tam lubisz. Poczujesz się lepiej :)

A dlaczego ona wogole sie wprowadzila?

temat rzeka- w skrócie. Prosiła rzebyśmy tu mieszkali, bo ona się wyprowadza do mojej mamy, bo nie ma siły 3 pokoi sprzątać i ciężko jej je utrzymać.
Mieszkanie było zapuszczone, stare meble w kuchni, brudne ściany. Wymieniliśmy wszystko oprócz łazienki (na szczęście nie zdążyliśmy)
Tak wykończyła psychicznie moją matkę i ojczyma, że prawie się rozwiedli.
Potrafiła go wyzywać od najgorszych, wywalać z (ich!!!) domu.
Jak wyrwała matce telefon z ręki i walnęła nim o ścianę i kolejny raz chciała pobić ojczyma to ją wywalili.
No i sobie w ciągu godzinki "wróciła do siebie" czyt. weszła do nas i biegiem upychaliśmy dzieci z 2 do jednego pokoju.
tak w skrócie.

ps jak jej powiedziałam, że tak się nie robi to usłyszałam "ja?nie mam sobie nic do zarzucenia, jestem czysta jak łza"

No i niszczy wszystko, co mnie do szału doprowadza- jest tu od listopada a moje meble kuchni za kupę kasy wyglądają jak stare trupy. Zalała szafkę, wywaliła zawias...

Ostatnia edycja:
dagmar kurcze masakra naprawdę można zwariować współczuję i to bardzo
madziolina ma rację jak można byc takim dla rodziny
ja jestem mało konfliktową osobą i nie rozumiem jak można komuś cokolwiek robić na złość

:szok: ja pier***** zatkało mnie! Jaką można być wiedźmą!

Starsza pani musi zniknąć (2003) - Filmweb - tak mi się jakoś skojarzyło ;-)

oglądałam, dobre :D :)
Tylko ta to robiła specjalnie a moja uważa się za świętą :D :D :D

dobra laski, szkoda słów.

Mam nadzieję, że wyjdziemy na prostą, A. złapie nowe zlecenia i za rok- półtora wyjdziemy z kredytów i weźmiemy hipotekę lub coś wynajmiemy na dłużej.
Możecie się o to dla nas pomodlić :)

Dagmar, jako że to Twoja babcia to się powstrzymam, ale w przeciwnym wypadku to bym napisała, co sądzę o takich osobach w kilku krótkich i dźwięcznych słowach. Normalnie wszelkie granice przekroczyła.

Rila, czy to Ty pytałaś o hemoroidy? Polecam Posterisan H- dwa dni i u mnie było po sprawie.

Napiszę więcej jakoś za tydzień, jak już się uporam z egzaminami. Nawet mi idą, ale jeszcze sporo zostało.

reklama
No, ty sobie wyobraź w jakim ja byłam szoku jak usłyszałam mmając 3 dzieci w domku i zagrożoną ciążę na głowie, że babunia się wprowadza i muszę jej zwolnić pokój :O

Nie ma nikogo innego u kogo może sie zatrzymać ? Tak juz na zawsze zostanie ?

Do góry