reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Wiatr- będę się przeprowadzać i sobie pomyślałam, że wypróbuję orzechy. Do tego mamy przydomową oczyszczalnie więc to byłby wielki ich plus:-). Olejek też zakupię.
Madziolina - a możesz zadzwonić do swojej gin i powiedzieć jak sprawa stoi, i że się martwisz_
Anutka- witaj!
Agutka- nie martw się, chyba ciągnięcia nie są takie złe. Macica się powiększa:tak:. Ale oczywista sprawa, że stres niewskazany!

reklama
Witajcie :-)

Agutka kotki przesłodkie do schrupania :-)

Kabu i Aniołek trzymajcie się dziewczyny, Mnie całe szczęście wymioty i nadmierne spanie na razie omija ale pewnie tylko do czasu ;-)

Madziolina ja też na razie takich meczących dolegliwości nie mam, ewentualnie jak dużo się nachodzę to właśnie dół pleców boli i chyba trzeba się z tego cieszyć bo jeszcze przed nami 8 miesięcy i oby tak dalej było :-)

Portia trzymam mocno kciuki za wizytę i same pozytywne myślenie, będzie dobrze :tak:

Wiatr&woda podobno kobiety w ciąży mają jakieś takie dziwne sny bo czytałam o tym i podobno jest taki specjalny sennik dla kobiet w ciąży ;-)

Anutka
witam ! :)

Ancona to już przez brzuszek robiono USG strasznie szybko ale super że widziałaś maleństwo i słyszałaś serduszko :) ja będę szła do ginekologa w 9-10 tygodniu ciąży i zastanawiałam się czy właśnie będzie USG już przez brzuszek czy dopochwowo :) może któraś z dziewczyn się orientuje jakie USG Mi wykonają ? :-)

Malina trzymam kciuki :-)

Misiarska
spokojnej i szerokiej drogi do PL no i udanych zakupów :-)

Przepraszam jeśli jakieś dziewczyny ominęłam ale staram się jakoś nadrobić wpisy a trochę ich jest :-) U Mnie ok tylko troszkę dzisiaj w głowi Mi się kręci ale tak poza tym to ok :) zachcianki Mi się chyba zaczynają bo w sklepie poszalałam trochę z zakupami :-p a teraz nie chce Mi się zabrać do gotowania :-p

milenka30 : tak , miałam zaśniad groniasty .
Ale tydzień temu byłam u swojego gina i powiedział mi że ten pan profesor co robi badania po tym zabiegu 30 % obumarłym ciążą wystawia ten sam opis .
Tak że powiedział mi że po zaśniadzie zawsze rosną torbiele na jajnikach i beta nie spada tak szybko jak w moim przypadku.
Jak dostałam wynik badania po tym zabiegu, myślałam że to już koniec, naczytałam się o tym zaśniadzie w internecie i nie spałam całą noc . A teraz okazuje się że to nie było to .
Ale dalej mam obawy że może być powtórka, cały czas się denerwuje czy jeszcze moje dziecko żyje.

Ostatnia edycja:
dziś na 17 mam wizytę i strasznie się boje że znowu usłyszę "Nie mam dla pani dobrych wiadomości"
Mieszkam na przeciwko placu zabaw i widzę jak przychodzą 2 mamuśki z patologicznych rodzin , jedna ma 5 dzieci druga 3 , siedzą na placu palą i piją piwko. Dzieci robią co chcą i zastanawiam się , dla czego kobiety które nie dbają o siebie rodzą ile chcą i kiedy chcą !

Dranissimo myślę, że jak ktoś ma zrosty to może być nieciekawie. Ja mam po wyrostku i strasznie mnie piekło w tym miejscu jak brzuszek rósł..
Portia kciuki &&&&&&&&&&& za wspaniałe wieści :)

Jeszcze dwie godziny do wyniku.. Przepraszam, że tak zanudzam, stresa mam strasznego..

reklama
Dziewczyny, ktore sie martwia brakiem objawow lub ich mala iloscia... niech sie nie martwia ;) Ja w pierwszej ciazy oprocz bolu piersi na poczatku i sennosci nie czulam nic. Potem i to przeszlo i doslownie nie czulam, jakbym byla w ciazy ;)

Do góry