reklama
AniolekBB
Fanka BB :)
Kabu no to witaj w klubie z tymże póki co mnie wymioty omijają, nadrobię was wieczorkiem
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Pisalyscie o,ciągnących brzuchach.I mnie to nie omija. Myslalam,ze to od stresu,bo od 3 dni mam go tyle,ze aż sie boje,czy nie szkodzi to Fasolince
:-( Wymiękam powoli...
:-( Wymiękam powoli...
madziolina_p
hej!
Dziewczyny a ja nadal niewielkie objawy oprocz bolu kregoslupa na dole.
Nie wiem, czy to normalne, tez tak macie?
Dziewczyny a ja nadal niewielkie objawy oprocz bolu kregoslupa na dole.
Nie wiem, czy to normalne, tez tak macie?
ni_kusia jak tam po wczorajszej wizycie u lekarza??
Kabu, Aniolek współczuje samopoczucia.
Ja zaraz zwariuje ze stresu. O 18.00 wizyta a ja już w głowie przerobiłam wszystkie możliwe scenariusze, negatywne oczywiscie. Normalnie to juz zakrawa na histerie Sama siebie nie poznaje:-(
Kabu, Aniolek współczuje samopoczucia.
Ja zaraz zwariuje ze stresu. O 18.00 wizyta a ja już w głowie przerobiłam wszystkie możliwe scenariusze, negatywne oczywiscie. Normalnie to juz zakrawa na histerie Sama siebie nie poznaje:-(
krowkabordo
Potria- dzis zobaczysz swoje upragnione maleństwo. Będzie dobrze!
Madziolina- każda ciąża inna. Jedne mają cały zestaw objawów a inne prawie w ogóle. Trzymaj się! Kiedy masz wizytę?
Madziolina- każda ciąża inna. Jedne mają cały zestaw objawów a inne prawie w ogóle. Trzymaj się! Kiedy masz wizytę?
wiatr&woda
Aktywna w BB
Krowka - dziękuję łupiny orzechów sprawują się świetnie, od dwóch miesięcy nie mam w domu proszku do prania. Są bardzo wydajne. Trochę mi tęskno za zapachem prania pranego w proszku, ale z drugiej strony jak spałam w świeżej pościeli to rano czułam, że mi duszno i budziłam się zmęczona (zbyt intensywny zapach). Teraz pranie ma lekki, świeży zapach ale bardzo neutralny. Czasami daję kilka kropli olejku eterycznego, np. z drzewa herbacianego bo ma właściwości antyseptyczne, albo grejpfrutowego czy pomarańczowego - pranie wyjęte z pralki wtedy bosko pachnie
Dziewczyny ja Was nigdy nie nadrobię
Agutka gratuluję kotków!
Miałam dzisiaj dziwne dwa sny... W jednym nosiłam na rękach nagiego noworodka, tuliłam go, kąpałam. Cudnie było. W drugim śnie leżał obok mnie zarodek, maleńki, niekształtny. Przestawało mu bić serduszko i robiłam kilka razy "masaż" tego maleńkiego serduszka i ono zaczynało znowu bić. Potem go jakiś wielki owad ukąsił i całkiem przestało mu bić serduszko, nie potrafiłam go uratować... Obudziłam się w dziwacznym nastroju.
Za to dzisiaj zaliczyłam dentystę i trzy zęby zrobione, nie mam już śladu po próchnicy, uff!
Dziewczyny ja Was nigdy nie nadrobię
Agutka gratuluję kotków!
Miałam dzisiaj dziwne dwa sny... W jednym nosiłam na rękach nagiego noworodka, tuliłam go, kąpałam. Cudnie było. W drugim śnie leżał obok mnie zarodek, maleńki, niekształtny. Przestawało mu bić serduszko i robiłam kilka razy "masaż" tego maleńkiego serduszka i ono zaczynało znowu bić. Potem go jakiś wielki owad ukąsił i całkiem przestało mu bić serduszko, nie potrafiłam go uratować... Obudziłam się w dziwacznym nastroju.
Za to dzisiaj zaliczyłam dentystę i trzy zęby zrobione, nie mam już śladu po próchnicy, uff!
reklama
madziolina_p
Potria- dzis zobaczysz swoje upragnione maleństwo. Będzie dobrze!
Wizyte mam we wtorek- 27.08.
Nie wiem poprostu czy taki meczacy bol w dole kregoslupa jest normalny.