madziolina_p
Fanka BB :)
hej! a ja dzis narazie na szybko sie przywitam jedzac paczka z czekolada- mniaaaaaaaaaaammmmmmmmm!
przeczytalam co naskrobalyscie, a odpisze pozniej :-)
przeczytalam co naskrobalyscie, a odpisze pozniej :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Też właśnie chodzę prywatnie i do tej pory myślałam, że nie ma potrzeby chodzić jeszcze do kogoś ale teraz mam wątpliwości. Będę musiała po prostu prosić moją panią dr o te badania i już...
chodzisz prywatnie i tak malo masz usg? ogolnie na nfz sa 3, jedno 12-14 tydz, drugie polowkowe i trzecie ok 32 tyg, ja mialam jeszcze 4 w 24 tyg, ale to juz u innego lekarza. Teraz bede miala wlasnie 4 dokladnie 14.02 :-)
Dzis ja dla odmiany zaliczyłam izbe i miałam podejrzenia ze rodze ;/
Otoz poszlam sobie do wc, leci...leci... a ja nie czuje żeby to z pęcherza leciało. Skonczylo, odwracam się a w kibelku bialo (sry za opisy szczegolowe). Żeby było lepiej za jakas chwile poszlam i się normalnie wysikalam. Dzwonie do gina i kazal jechać sprawdzić czy to nie wody. Dobrze ze mam już torbe spakowana, tak na marginesie.
Na izbie ktg, wyszedł mi tylko jeden skurcz sporawy, którego i dziwo nie poczułam Zbadali mnie i dopochwowo i usg i zawyrokowali ze odplywania wod nie stwierdzają. Uff. Wrocilam do domu i od tego stresu i lazenia wszystko mnie boli
A jutro znowu wycieczka do diabetologa. Czuje ze jak tak dalej pojdzie nogi mi od miednicy odpadną, nawet na wyrze ciężko się obrocic.