marcia331
Fanka BB :)
Lizzy w poprzedniej ciazy mialam wynik na gornej granicy i dlatego sie obawiam. Szczegolnie ze tym razem wiecej przytulam i apetyt na slodycze zdecydowanie wiekszy. No coz okaze sie jutro.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dagmar szpital??? Cholercia to nie za fajnie, trzymaj się i daj nam szybko znać co i jak zanim zaczniemy się bardzo mocno stresować co tam się u Ciebie dzieje...
a zapomniałam wam się przyznać że żeby tradycji stało się za dość poszliśmy z mężem po badaniu do McDonalda
wiem okropne niezdrowe jedzenie po którym bedę gruba jak świnia ale ....
nie mogę się oprzeć po wizycie u ginekolog bo jej gabinet jest tuż obok i zawsze wtedy to jest silniejsze ode mnie więc POŻARŁAM BicMaca i mega słone fryty popiłam colą a teraz mam wyrzuty sumienia że mam taką małą samokontrolę