reklama
Jotemka
Fanka BB :)
a zapomniałam wam się przyznać że żeby tradycji stało się za dość poszliśmy z mężem po badaniu do McDonalda
wiem okropne niezdrowe jedzenie po którym bedę gruba jak świnia ale ....
nie mogę się oprzeć po wizycie u ginekolog bo jej gabinet jest tuż obok i zawsze wtedy to jest silniejsze ode mnie więc POŻARŁAM BicMaca i mega słone fryty popiłam colą a teraz mam wyrzuty sumienia że mam taką małą samokontrolę
Tez byłam dziś w Makdoniu Zjadlam macwrapa a teraz lecze zgagę dodatkowo :-)
Z
Zovita
Gość
Dzieeeewczyny, nie piszcie o McTusku bo ja przy tej cukrzycy nie mogę, a chętnie bym się skusila
Zzarlabym WieśMaca ... uwielbiam go. Fryty tez ... i Cole ... i czekolade i lody
Zzarlabym WieśMaca ... uwielbiam go. Fryty tez ... i Cole ... i czekolade i lody
Jotemka
No właśnie wieszak zawsze dla mnie był najlepszy... Dlaczego wzięłam wrapa???!!!!!Dzieeeewczyny, nie piszcie o McTusku bo ja przy tej cukrzycy nie mogę, a chętnie bym się skusila
Z
Zovita
Gość
No właśnie wieszak zawsze dla mnie był najlepszy... Dlaczego wzięłam wrapa???!!!!!
Bo w ciąży działamy nieraz irracjonalnie ...
Matko ide spac i już wiem ze przysni mi się wieczerza w Macu ... przynajmniej przez sen sobie pojem
marcia331
Oj przestancie z tym kuszeniem!!!! Ja mam Mc praktycznie pod blokiem ale jakos nie zagladam tam czesto. W ciazy tylko raz zawitalam. Ale tez mam czasem ochote na cos niezdrowego. Chociaz dzosiaj po tej glukozie to na nic nie mam ochoty. Caly dzien meczyla mnie zgaga i bylo mi niedobrze.
Jutro jade odebrac wyniki dzisiejszych badan i mam stresa. Strasznie sie boje tej glukozy. Moglabym odebrac za tydzien przed wizyta ale za bardzo boje sie ze cos bedzie nie tak. W razie czego jutro moja gin jest w poradni wiec od razu bym sie do niej zglosila gdyby cos bylo nie tak. Eh padne ze stresu do jutra.
Jutro tez jedziemy ze wszystkimi papierami do doradcy kredytowego. Ma jeszcze raz to przeliczyc i zobaczymy co powie. Jesli wszystko bedzie ok to musimy zrobic operat szacunkowy i zlozyc wniosek i czekac na decyzje. Czyli najblizsze dni w stresie.
Jotemka trzymaj sie dzielnie i zdrowiej szybko!!!
Kurcze ciekawe co tam u dagmar. Myslalam zeby do niej smsa napisac ale stwierdzilam ze chyba juz za pozno jest. Mam nadzieje ze sie niedlugo odezwie.
Edit: zajrzalam na pozostale watki i widze wpisy dagmar. Mialam isc spac ale poczekam na wpis na glownym :-)
Jutro jade odebrac wyniki dzisiejszych badan i mam stresa. Strasznie sie boje tej glukozy. Moglabym odebrac za tydzien przed wizyta ale za bardzo boje sie ze cos bedzie nie tak. W razie czego jutro moja gin jest w poradni wiec od razu bym sie do niej zglosila gdyby cos bylo nie tak. Eh padne ze stresu do jutra.
Jutro tez jedziemy ze wszystkimi papierami do doradcy kredytowego. Ma jeszcze raz to przeliczyc i zobaczymy co powie. Jesli wszystko bedzie ok to musimy zrobic operat szacunkowy i zlozyc wniosek i czekac na decyzje. Czyli najblizsze dni w stresie.
Jotemka trzymaj sie dzielnie i zdrowiej szybko!!!
Kurcze ciekawe co tam u dagmar. Myslalam zeby do niej smsa napisac ale stwierdzilam ze chyba juz za pozno jest. Mam nadzieje ze sie niedlugo odezwie.
Edit: zajrzalam na pozostale watki i widze wpisy dagmar. Mialam isc spac ale poczekam na wpis na glownym :-)
Ostatnia edycja:
madziolina_p
McD i zestaw za 10 zł- Bic Mac!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jutro chyba sie skusze!
reklama