reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

reklama
`Dagmar` - no to rozpetalas temat.... :szok:
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

a porpo mojego DD na C to tak bylo autentycznie. Moj lekarz mowil ze tak sie zdarzyc moze bo to przecezi hormonalnie piersi tez rosna a mi to rosly od pierwszego miesiaca! powaznie. I tak w grudniu sie w ciagu paru tyg napompowaly jak u Dolly Parton...
normalnei jakbym silikony wstawione miala.. a teraz spadly w sytczniu z czego sie ciesze bo na prawde malo wygodne to bylo plus I jeszcze mniej opcji do ubrania bylo....
stad pewnie te roztepy na piersiach juz mam...

dobrej nocy dizewczyny chociaz wy juz smacznei spicie bo u po 2-ej w nocy... ;-)

Ostatnia edycja:
Neti Ty pisalas ze pewnie smacznie spimy a ja znowu mialam godzine bezsennosci. Obudzilam sie o 2 i ponad godzine nie moglam zasnac. A o 6.30 pobudka.

Ja w tym roku koncze 30 lat to biorac pod uwage ze to moje drugie dziecko to powinnam wygladac na 40!!!:A ja nadal czuje sie jakbym miala 20 kilka lat :-)

Witam się wtorkowo:)

Hmm tak mówicie o tych rozstępach i Wam powiem że moja mama po 2 ciążach ma niewiele rozstępów i ja liczę że też tak będzie:tak:

Ja natomiast widzę że mam straszny cellulit i to mnie martwi ale może zaradzę coś jakjuż będę mogła cwiczyc. Przed ciaza uzywałam do cellulitu tą serię slim z Eveline i bylam zadowolona. Co prawda to nie zniknie ale byl mniej widoczny i skora byla napieta:)

Witam :-)
My dzisiaj prawie zaspałyśmy z córką, tak dobrze mi się spało. Telefon wyłączyłam i położyłam głowę do poduszki jeszcze na 5 minut i tak wyszło z tego pół godziny. Ale córka zdążyła do szkoły :-p

Ja rozstępów po ciąży nie mam, a przytyłam ponad 25 kg, smarowałam się od początku. Za to mam kilka na udach z czasów dojrzewania. Ale takie bladziutkie, chyba tylko ja je widzę.

Kroczek cellulit :no: u mnie też się pojawił. Walczyłam z nim wcześniej i nawet udało mi się pozbyć, a teraz wrócił. Trzeba się będzie zabrać za siebie jak malutka się urodzi.

Dagmar a ja tam myślę, że często jest tak że dziecko odmładza kobietę, wtedy jak już nie jest młodziutka.

Witam we wtorek :-)

Teoria o odmładzaniu zdecydowanie bardziej do mnie przemawia :-D
Leżę sobie i się zastanawiam co to moje dziecko wypięło, że mam trzy takie twarde górki na brzuchu. Jedno to główka, drugie to pewnie tyłek a trzecie?:confused:

Ja chcę na dwór:-( No już nie mogę tego zamknięcia znieść:( Sama boję się wyjść ale jutro mam dentystę to chociaż troszkę odetchnę:)) Może zacznę się werandować jak Maluszek:)

reklama
Ja miałam fatalna noc. Brzuch mnie zaczal bolec jak na okres wiec zjadłam nospe ale długo nie dzialala. W dodatku Mlody boksowal mnie po tym bolejącym brzuchu :confused2:Ostateczni zasnelam chyba ok 3. Nie znosze tych pobolewan, zawsze się wtedy boje ze zaraz się zacznie na dobre, a mam ambicje dociagnac do polowy marca.

Dzis będę pewnie caly dzień w trybie zombie.

Do góry