Evelinkaaa
Fanka BB :)
"Porodówka" :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Właśnie przywiozłam przewijak :-)
Evelinka no właśnie jak wtedy dziewczyny pisały, że im ciężko to mi jeszcze nie było, ale już się zaczęło
a wiecie co ja jeszcze sobie wezmę do szpitala swoja pościel na przebranie
bo ostatnio jak mnie wrzucili do łózka uwaloną krwią po CC cała poszewka była brudna i tak musiałam leżeć przez 4 dni bo u nas w szpitalu przysługuje jedna pościel na tydzień
Pamiętam że szwagierce po CC też nie wolno było ćwiczyć przez parę miesięcy, tylko wciąganie brzuszka i wyprostowana pozycja
Mała moja za punkt honoru dzisiaj postawiła sobie przetestowanie wytrzymałości mamy na ataki przeprowadzone na szyjkę macicy Obawiam się, że mała wygra i chyba stanę na głowie, żeby się od tej mojej szyjki choć troche odsunęła
Ja narazie poprałam moje ciuszki do szpitala, poprasowałam, złożone czekają na odpowiedni czas, W weekend zabieram się za maluszkowe drobiażdżki. Nie cierpię prasować, ale akurat na tę pracę się cieszę jak głupi do sera
własnie były u mnie dwie koleżanki które mają synków w wieku 3 i 6 lat i dostałam tyle ubranek chłopięcych że chyba bym musiała małego 3 razy dziennie przebierać żeby wszystko miał chociaż raz założone
Ancona oby ból szybko przeszedł.
Ja też stwierdziłam, że pora pomyśleć o sobie i kupić sobie co nieco do szpitala ;-)
Dzisiaj w nocy jak wstawałam na siku, to normalnie w głowie mi się zakręciło. Rano jak wstawałam to samo Wcześniej nigdy tak nie miałam.
"Porodówka" :-)