Edysiek
odkrywca
Neti tylko moja córka jak miała roczek to jadła wszystko a później jej się odwidziało.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Neti
mój Kaj był na cycu a jak miał 4 mieś to zaczęliśmy podawać (po zaleceniu lekarza) przecierki. Był wielkości dziecka 8 miesięcznego i mleko mu nie wystarczało
idę się kąpać i do wyrka- buźki laski
aaacha miałam wam napisać- policja ma tą laskę co mi "sprzedała" wózek, więc może kiedyś kasę odzyskam
`Dagmar` czyli jak mowilam dziecko dziecku nie rowne. super fajnie ze twoj maluszek tak rosl jak na drozdzach ;-)
a propo `balwana` co wczesniej pisalas to kurcze teraz to cala rodzinke mozna by zrobic....
gdybym byla w lepszej formie to bym go zrobila dla ciebie I fotke tobie wyslala ;-)
a jak wy w tej zimie, z tym kominem? bo cos od paru dni nie piszesz??
przepraszam ajk to nie ty bo jest was tyle tutaj dziewczyny ze trudno jest jeszcze mi jest jescze sie zorientowac w tych wszystkich postach...
wy to sie znacie od miesiecy w sumie :-)
a przy oakzji to czy wy dziewczyny jkaks specjalna diete mialysice albo polecacei na to by miec to mleko potem do karmienia???
psl poradzcie cos jakby co bo ja to jak powinnam zaczac to w sumie mam jeszcze cos jakies 2m-ce...