reklama
kroczek_k
Nowy rok, nowa nadzieja
Sandra Słońce nie gniewaj się ale mogłabyś usunąć swojego posta z wątku przyklejonego gdzie jest lista kwietniówek i ich terminów porodów bez komentarza. Niech już będzie tam tylko jedna tabelka uzupełniana przez jedną osobę bo znów zrobi się bałagan. Z góry dziękuję
dagmar
Fanka BB :)
Dzień doberek, aczkolwiek u Mnie może nie za bardzo dobry :-( całą noc się rzucałam jak ryba bez wody i spać nie mogłam a jak w końcu usnęłam to musiałam wstawać bo koleżanka zapowiedziała się na wizytę po odprowadzeniu dzieciaczków do przedszkola.
Masakra te dwie ostatnie noce. Ale z tego co czytam to nie tylko ja cierpię na bezsenność.
Z jednego się cieszę że koleżanka pożyczy Mi monitor oddech po swoich bliźniakach taki do pieluszki więc już nie mam dylematu czy kupować czy nie a skoro dostaniemy to będziemy używać :-)
Dziś na obiad mam spaghetti bo wczoraj zrobiłam i całe szczęście bo dzisiaj na prawdę nic Mi się nie chce a za oknem -12 stopni. Szybko rano przebieżka z pieskiem, który i tak nie chciał za bardzo chodzić zrobił co swoje i do domku gnał
super
Dagmar a dzisiaj lepiej? skurczy brak?
Leż i wypoczywaj ile wlezie.
Widziałyście, że poszukują moderatora na nasz wątek, może są jakieś chętne?
nie, boli dalej
ból z serii "k... nie miałam okresu 2 mieś nniech już będzie bo umrę...nie chcę tabletki wrrr"
a nie w stylu
"dajcie mi cokolwiek, byle tyko przeszłooooo"
więc nie rodzę
sandra super wiedźma
tralalaa co?
nie no żartuję- widziałam, ja nie idę
dagmar
Jeśli któraś mi wyjaśni na czym polegają obowiązki moderatora to może byłabym chętna jeśli nikt nie chce) Ale póki co to nie wiem na czym to polega)
przede wszystkim- mogła byś coś doklejać i kontakt naszego forum z "górą" no i tyle
Sandra Słońce nie gniewaj się ale mogłabyś usunąć swojego posta z wątku przyklejonego gdzie jest lista kwietniówek i ich terminów porodów bez komentarza. Niech już będzie tam tylko jedna tabelka uzupełniana przez jedną osobę bo znów zrobi się bałagan. Z góry dziękuję
Chyba samemu nie da się skasować posta... to właśnie robi m.in. moderator ;-)
Evelinkaaa
Sandra śliczna czarownica :-)
Magda ale smaka mi narobiłaś
Kroczku może napisz do nich niech Ci opiszą co taki modertor miał by robić :-)
Dagmar dziękuję tak teraz już wiem ze to czkawka wczoraj położnej pytałam na szkółce bo akurat mała dostała hihi :-) dziwne uczucie :-)
Idę teraz poszperać na allegro i powoli szykować rzeczy do torby do szpitala bo koszul jeszcze nie mam zamówionych :/
Magda ale smaka mi narobiłaś
Kroczku może napisz do nich niech Ci opiszą co taki modertor miał by robić :-)
Dagmar dziękuję tak teraz już wiem ze to czkawka wczoraj położnej pytałam na szkółce bo akurat mała dostała hihi :-) dziwne uczucie :-)
Idę teraz poszperać na allegro i powoli szykować rzeczy do torby do szpitala bo koszul jeszcze nie mam zamówionych :/
Evelinkaaa
Aaa i puściłam właśnie małej trochę Mozarta z youtobe :-) ale skacze :-)
reklama
Aaa i puściłam właśnie małej trochę Mozarta z youtobe :-) ale skacze :-)
Ja jak tylko położę na brzuchu telefon z puszczoną muzyką (relaksacyjną ) to od razu zaczyna się kopanie, zwykle właśnie pod telefonem tylko nie wiem, czy interpretować to jako "ale fajne!", czy raczej "puść matka coś innego!"