reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Witam was, przez kochana tp nie mialam dostepu do inter i mam zaleglosci w forum...
Dagmar wspolczuje,przerypane masz z tym ogrzewaniem. Jedyne co moge doradzic w takiej sytuacji to polecic piecyk konwektorowy z szamotka. Pamietam ze jako dziecko taki mialam w pokoju o pow 30m2 dawal rade i byl najbardziej ekonomiczny bo trzymal dlugo cieplo.

Przepraszam akumulacyjny z szamotka..chyba tak to sie zwie..
Dziękuję ci bardzo za doradzenie, ale znalazłam tylko 2 rodzaje ale nie dam za piecyki 1800 zł na 3 miesiące :O

Dagmar, przerąbana sprawa. Nawet boję się pytać, czy macie termometr i ile pokazuje stopni...

Ależ ja się teraz łatwo denerwuję :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Przez cały dzień nie dodzwoniłam się do sprzedawcy z Allegro, maila pisałam w weekend i też dalej odpowiedzi nie ma,niby głupota, ale naprawdę szlag mnie trafia.

ale co kupiłaś?

No rano było 15-16 a dzisiaj jest na dworze 5 stopni mniej, kolejne dni jeszcze gorsze- nie wiem co robić :(

Kąpać ich będę ok 18- puki ciepło ale co dalej, nie wiem

reklama
Dagmar jakiś piecyk czy grzejnik musicie sobie sprawić , bo nie dacie rady a zima chyba dopiero nadciąga.

Rila podziwiam za wytrwałość, jeszcze niecałe 3 miesiące i będziesz tulić maluszki.

Neti dopiero zauważyłam, że Ty za oceanem mieszkasz. Rzeczywiście macie tam skrajne temperatury.

Patuśka a to gość od pościeli?

Zjadłam 2 bułki, 2 pomarańcze, banana i głodna jestem:baffled:

Ostatnia edycja:
Dagmar jakiś piecyk czy grzejnik musicie sobie sprawić jakiś piecyk czy grzejnik, bo nie dacie rady a zima chyba dopiero nadciąga.

Rila podziwiam za wytrwałość, jeszcze niecałe 3 miesiące i będziesz tulić maluszki.

Neti dopiero zauważyłam, że Ty za oceanem mieszkasz. Rzeczywiście macie tam skrajne temperatury.

Patuśka a to gość od pościeli?

Zjadłam 2 bułki, 2 pomarańcze, banana i głodna jestem:baffled:

ale od rana tyle zjadłaś, czy teraz?

mam 2 piecyki- pożyczyłam. Na razie ogrzejemy dzieciom pokój.
My się jakoś przykryjemy.
Myślę, że i tak nie dam rady ogrzać 70m2
Dzieciakom na noc ogrzejemy a rano do wc wniosę, nagrzeję.
Potem zamknę ich u nas i tu podgrzeję...
sama nie wiem

Dagmar no tak musi chyba to działać. A może zakupcie farelkę to zawsze szybciej nagrzeje łazienkę albo mniejszy pokój

Edysiek no spust to masz dzisiaj:))

Dagmar no tak musi chyba to działać. A może zakupcie farelkę to zawsze szybciej nagrzeje łazienkę albo mniejszy pokój

Edysiek no spust to masz dzisiaj:))

o dobry plan- łazienka malutka to tam się doraźnie sprawdzi :)

Dagmar w ciągu pół godziny ;-) ale ogólnie dzisiaj mało zjadłam to pewnie dlatego. No i zjadľabym coś ale nie wiem co :-p

No to rzeczywiście nie źle :)

Nie, pościel myślę, że przyjdzie. Ale u innego sprzedawcy kupiłam wanienkę ze stelażem i pampki i niby możliwy jest odbiór osobisty, no to pytam, czy mają na sklepie, czy trzeba czekać... A tu żadnego odzewu. Po prostu do nich podjedziemy, jak będzie towar to kupimy, a komentarz wystawię odpowiedni. Dziwne, sklep ma koło 15 000 komentarzy i tak klientów traktują...

Kroczek, kurcze, po takich informacjach to się zastanawiam, czy nie zacząć kupować drogich rzeczy w sklepach, jeśli tak ludzi naciągają:( Zwłaszcza że jestem taki ciśnieniowiec mały,jak coś idzie nie po mojej myśli i po takiej akcji chyba bym wykitowała ze złości!

reklama
Hej Dziewczyny!

Mam pytanie. Jaki jest u was na chwilę obecną "stopień dojrzałości łożyska"? Czy coś takiego w ogóle lekarz mówi wam na wizycie? Ja mam niby II stopień i nie wiem czy to dobrze czy mniej dobrze. 3 tygodnie temu jeszcze miałam I :)

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry