reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Neti80 - ja od 9 tyg jestem uwieziona w domu bo musze lezec, wychodne na badania i wizyty tylko :-( wiec ten rodzaj pogody wplywa na mnie dolujaco. A zadyszke to ja lapie jak mam sie ubrac lub umyc, bo miesnie nie pracuja i organizm nieprzyzwyczajony do dzwigania skoro leze (bliźniaki w brzuszku)

Ostatnia edycja:
reklama
Dagmar - :-( mozna grzac grzejnikami elektrycznymi ale znowu rachunki za energie mogą was zjesc, tylko nie wiem czy jest jakies wyjscie skoro dopiero koniec stycznia a do wiosny jeszcze troche

Dagmar a nie możecie jakiś piecyków pożyczyć od kogoś żeby w nocy się dogrzewać? Matko no dramat jakiś:( No nie mam słów po prostu masakra

no właśnie musiała bym grzać 2 pokoje i łazienkę i przedpokój (bo jak idą dzieci lub ja na siku w nocy to im pupy wymrozi :(
Babcia też sobie ogrzejepokój.
Kolega mi policzył, że to ok 1000- 1200 zł miesięcznie i co miesiąc tona węgla 650 zł.
1850 grzanie a gdzie reszta opłat, kredyty i życie?
Nie stać nas.

To jest jakaś masakra.

Koleżanki mieszkają za daleko, żebym mogła dzieci do szkoły przywozić :/

WOW 'Rila' no to faktycznie. Nie wiedzialam!
To faktycznie masz ciezko...
zycze zdrowka i cierpliwosci! juz mniej jak polowa zostala :tak:
chociaz chyab z blizniakami to i tak jakos pare tyg wczesniej oni daja terminy?
powodzenia :-D
no i by sloneczko czesciej zagladalo do twojego okienka! jak tylko sie u mnie pojawi to bede odsylac do Ciebie 'Rila' :-D

Witam was, przez kochana tp nie mialam dostepu do inter i mam zaleglosci w forum...
Dagmar wspolczuje,przerypane masz z tym ogrzewaniem. Jedyne co moge doradzic w takiej sytuacji to polecic piecyk konwektorowy z szamotka. Pamietam ze jako dziecko taki mialam w pokoju o pow 30m2 dawal rade i byl najbardziej ekonomiczny bo trzymal dlugo cieplo.

Neti80 - dziekuje:-) tak wczesniej o 3 tyg i cesarka, wiec plan porodu już znam od dawna w sumie, bo zaraz jak lekarza prowadzącego ciąze znalazłam to mi tak oznajmił ;-)

Dagmar, przerąbana sprawa. Nawet boję się pytać, czy macie termometr i ile pokazuje stopni...

Ależ ja się teraz łatwo denerwuję :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Przez cały dzień nie dodzwoniłam się do sprzedawcy z Allegro, maila pisałam w weekend i też dalej odpowiedzi nie ma,niby głupota, ale naprawdę szlag mnie trafia.

reklama
Rozumiem patuśka doskonale bo przed świętami koleś handlujący konsolami PS4 okantował nas na 2500zl:wściekła/y: Tyle tylko że zgłosiliśmy to do allegro i postępując z ich wytycznymi mamy to teraz zgłosić na policję a potem to już mój mąż wie co dalej bo ja nie chce się denerwować

Do góry