dagmar
Fanka BB :)
Dagmar nie taki bałagan straszny jak go malują
My po wizycie i.....tak zamieniła mi pediatra leki Z racji buntu przeciw zawiesinie podałam mu wczoraj i dziś Pulneo i Neosine co okazało się strzałem w 10;-) Oskrzela dziś lepsze, więc do zestawu dołączył Lipomal-ukochany lek syna. Teraz chodzi i się cieszy, że pani doktor kazała piś lipomalek a tego białego leku nie W nagrodę dostał zabawkę...uwaga-odkurzacz W ten sposób syn szczęśliwy a ja mam wolny wieczór
Co do koszul-ja mam 2 z poprzedniego porodu-może jeszcze 1 dokupie-taką ładniejsza, ale też bez przesady- żadnej ciążowej nie kupie-bezsensowne wydawanie kasy(bo potem już do niczego się nie przydadza)
bardzo się cieszę, że jest ok
hej! Ale sie napisalyscie!
Ja dzis pierwszy dzien na zwolnieniu :-) ale wczoraj przywiezlismy 3 kartony ciuszkow po jej 2 synkach i dzis caly dzien sobie wybieralam i segregowalam. Dziewczynyile ich bylo... tak napchane, ze nie spodziewalam sie, ze ilosciowo bedzie tyle, macie zreszta ponizej zdjecia, ktore uwierzcie mi nie oddaja tej ilosci!
Zobacz załącznik 604522Zobacz załącznik 604523
Wlasnie piore juz drugi raz, a zostala mi jeszcze jedna partia :-)
Co tam Kate u Ciebie?
Dziewczyny nie przesadzajcie z tym sprzadaniem, ja sprzataniem, ja sprzatam srednio raz na tydzien i git! no chyba, ze Wy siedzicie w domu to co innego :-)
Zmeczona jestem, musze odpoczac i poczytac inne watki :-)
śliczności no i rzeczywiście sporo. Jakie rozmiary?
Dagmar, podziwiam ze Ty przy tak duzej rodzinie masz sile co chwile latac z odkurzaczem i jeszcze o zyrandolach pamietasz Ale teraz lepiej faktycznie zaloz ciemne okulary i nie szukaj sobie dodatkowej roboty, tylko sie ciesz ze masz takie fantastyczne dzieciaki!
A ja mam takie glupie pytanie, widze ze czesto w tematach przewija sie kwestia poloznych, ze ktos dzwoni albo sie umawia... Powiecie niedomyslnej po co sie ma polozna, poza porodowka?
eee to działa na odwrót. Dlatego latam, że mam tyle dzieci
Położna środowiskowa doradza co kupić dla dziecka, podpowiada co jest normą a co nie. Potem przychodzi np. sprawdzić pępol
Jouluatto może się mylę ale rozmawiałam z mamą ostatnio o tym i powiedziałami że skoro mam mieć planowaną cesarkę to mam się nie martwić. Po porodzie opłacę sobie tylko pomoc żeby w razie czego pomogła mi w nocy i przy dziecku i tyle Myślę że położna bardziej potrzebna przy porodzie sn)
Jaką opiekę? Rozwiń temat