reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Dziewczyny, po tych ostatnich stresach zobaczyłam dziś po skorzystaniu z toalety 2 razy na papierze toalet. krew. Wczoraj poleciał mi raz gęsty śluz, troche jak czop. Co radzicie, jechać na wszelki wypadek na IP? Bolał mnie brzuch bardzo i położyłam się na 2 h, teraz nie boli. Mój malż kiedyś zginie z moich rąk, bardzo się przejął jak mu powiedziałam, łaskawie stwierdził że może mi auto dotankować. Że też faceci muszą być takimi idiotami:wściekła/y:

reklama
Dziewczyny, po tych ostatnich stresach zobaczyłam dziś po skorzystaniu z toalety 2 razy na papierze toalet. krew. Wczoraj poleciał mi raz gęsty śluz, troche jak czop. Co radzicie, jechać na wszelki wypadek na IP? Bolał mnie brzuch bardzo i położyłam się na 2 h, teraz nie boli. Mój malż kiedyś zginie z moich rąk, bardzo się przejął jak mu powiedziałam, łaskawie stwierdził że może mi auto dotankować. Że też faceci muszą być takimi idiotami:wściekła/y:

normalnie cię pogryzę- wysówaj na IP i mi się nie pokazuj jak się nie zbadasz!!!
Nooo już i dawaj znać od razu.

Dziewczyny doradzcie mi. Zblizaja sie urodziny mojego mężusia i myslalam żeby kupic mu coś takiego KURTKA KANGUR POLAR BLUZA DLA MAMY/TATY I DZIECKA (3827584120) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

super jeśli zamierzacie dzidziaka nosić :)

Dziewczyno nawet sie nie zastanawiaj,natychmiast zamiataj na IP!!!!!!!!

Wiecie co, Ci faceci normalnie czasami doprowadzają mnie do białej gorączki, normalnie dzieci w skórze dorosłego!!!!!:szok:jak nie jestem za przemocą w rodzinie to chyba bym prała..i mojemu tez sie zbiera. Dzisiaj zapytał co tak leżę??!!....no coment...

mnie też właśnie mąż tak wkur.... bo wkurzył to stanowczo za delikatne określenie, że mam ochotę zabić.
Zły dzień...
Nie odzywam się do niego, niech przemyśli.

reklama
Hej dziewczyny:-)

Ja się chyba do tej Polski wybiorę i poustawiam te wasze oodziny i mężów do pionu:wściekła/y::wściekła/y: Co oni sobie wyobrażają, ze ciąża to same przyjemności i odpoczynek!!!!. Podziwiam was, że wy jeszcze jakoś to znosicie, bo gdyby mój mnie tak wku@#$@ to dziecko chyba za kratami by się urodziło:wściekła/y: MOże wam sklonuję mojego chłopa i podrzucę, bo on to taki grzeczny i dobry dla mnie w tej ciąży że aż się trochę boję, ze później mu coś odwali:-D

Ermilka - jakiekolwiek plamienie, krwawienie w 2/3 trymestrze ciąży powinno Cię w tempie ekspresowym wysłać na IP a nie na forum!!!! Mam nadzieję, że właśnie sprawdzasz co się dzieje!!!!

Do góry