Marteczka08
Fanka BB :)
Dziewczynki kochane a powiedzcie mi czy zadna z was nie miala teraz albo wczesniej tego dretwienia na gorze brzucha?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczynki kochane a powiedzcie mi czy zadna z was nie miala teraz albo wczesniej tego dretwienia na gorze brzucha?
Dagmar dzieki wielkie kurde od tego kaszlu nie zauwazylam tego - sorki i dziekuej jeszcz raz!
Strasznie beznadziejne to uczucie nie czuc kawalka brzucha no ale moze minie - chyba ze minie dopiero przy porodzie!
Kroczek jestes mega dzielna...ja nawet malej dziurki z malym znieczuleniem nie umiem robic zawsze mialam mega mocne znieczulenie!
Jesli zatruli zęba to potem już nie trzeba znieczulenia bo nie czujesz nic - to nawet ja nie bralam
Marteczka ja też czegoś takiego nie miałam ale obstawiam tak jak dagmar, że to jakiś ucisk na nerw i od tego takie drętwienie.
Ehh właśnie się z mamą pożarłam. O co?? Oczywiście o kasę.... Naprawdę mam czasami dosyć. Oby szybko ten dom postawić, bo inaczej zwariuje. Muszę jutro zadzwonić do kobitki z banku i wziąć się w końcu za kompletowanie dokumentów. A obawiam się że może nie być tak różowo jak nam się wydaje. Oby nam tylko zdolność kredytową odpowiednio policzyli. Ehhh. Miałam sobie spokojny wieczór spędzić a teraz mi się wszystkiego odechciewa. Idę się wykąpać i spać. Przepraszam za kolejne marudzenie, ale musiałam się wygadać, żeby mi choć trochę ulżyło.