reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

reklama
Ne Marteczka mnie to nie spotkało:( Nie pomogę. Ale radzę powiedzieć o tym ginowi a może to tak jak pisała chyba Dagmar jakiś ucisk nerwów.

Ja kobitki wróciłam od dentysty... okazało się że mam ząb do kanałowego leczenia. Dostałam najlżejsze znieczulenie i w czasie borowania myślałam że się popłaczę potem dentystka zatruła mi ząb ( pytałam czy to nie szkodzi Maluszkowi, powiedziała że nie bo to miejscowe zatrucie nie rozchodzi się po organizmie, mój gin potwierdził) Mam się zgłosić w ciągu 2 tyg na dalsze leczenie. Mam tylko nadzieję że ten ząb nie będzie bolał, chociaż gin pozwolił Apap ewentualnie w skrajnych wypadkach antybiotyk

Ostatnia edycja:
Dagmar dzieki wielkie kurde od tego kaszlu nie zauwazylam tego - sorki i dziekuej jeszcz raz!
Strasznie beznadziejne to uczucie nie czuc kawalka brzucha no ale moze minie - chyba ze minie dopiero przy porodzie!

Kroczek jestes mega dzielna...ja nawet malej dziurki z malym znieczuleniem nie umiem robic zawsze mialam mega mocne znieczulenie!
Jesli zatruli zęba to potem już nie trzeba znieczulenia bo nie czujesz nic:) - to nawet ja nie bralam:)

Marteczka ja też czegoś takiego nie miałam ale obstawiam tak jak dagmar, że to jakiś ucisk na nerw i od tego takie drętwienie.

Ehh właśnie się z mamą pożarłam. O co?? Oczywiście o kasę.... Naprawdę mam czasami dosyć. Oby szybko ten dom postawić, bo inaczej zwariuje. Muszę jutro zadzwonić do kobitki z banku i wziąć się w końcu za kompletowanie dokumentów. A obawiam się że może nie być tak różowo jak nam się wydaje. Oby nam tylko zdolność kredytową odpowiednio policzyli. Ehhh. Miałam sobie spokojny wieczór spędzić a teraz mi się wszystkiego odechciewa. Idę się wykąpać i spać. Przepraszam za kolejne marudzenie, ale musiałam się wygadać, żeby mi choć trochę ulżyło.

Dagmar dzieki wielkie kurde od tego kaszlu nie zauwazylam tego - sorki i dziekuej jeszcz raz!
Strasznie beznadziejne to uczucie nie czuc kawalka brzucha no ale moze minie - chyba ze minie dopiero przy porodzie!

Kroczek jestes mega dzielna...ja nawet malej dziurki z malym znieczuleniem nie umiem robic zawsze mialam mega mocne znieczulenie!
Jesli zatruli zęba to potem już nie trzeba znieczulenia bo nie czujesz nic:) - to nawet ja nie bralam:)

spokojnie :) i tak lekarce powiedz, ale myślę, że to t :)
Jesuuu laski ja leczę kanałowo bez znieczulenia. Bo mnie zastrzyk boli :(

Marteczka ja też czegoś takiego nie miałam ale obstawiam tak jak dagmar, że to jakiś ucisk na nerw i od tego takie drętwienie.

Ehh właśnie się z mamą pożarłam. O co?? Oczywiście o kasę.... Naprawdę mam czasami dosyć. Oby szybko ten dom postawić, bo inaczej zwariuje. Muszę jutro zadzwonić do kobitki z banku i wziąć się w końcu za kompletowanie dokumentów. A obawiam się że może nie być tak różowo jak nam się wydaje. Oby nam tylko zdolność kredytową odpowiednio policzyli. Ehhh. Miałam sobie spokojny wieczór spędzić a teraz mi się wszystkiego odechciewa. Idę się wykąpać i spać. Przepraszam za kolejne marudzenie, ale musiałam się wygadać, żeby mi choć trochę ulżyło.

No właśnie uroki mieszkania "na kupie".
Moja babcia przyjechała od wójka 30tego a ja już mam dość.
Masakra :( Wykończy mnie :/
Dzisiaj mi zrobiła wykład, że żona kuzyna odkurza, potem myje podłogę i jeszcze raz odkurza, żeby pyłków nie było. Wrrrrr wiecznie źle...
Teraz ja pomarudziłam :D

Dobranoc dziewczynki :)

Marcia, Dagmar marudzcie sobie ile dusza zapragnie a starciami się tak nie przejmujcie chociaż zdaję sobię sprawę, że to trudne jak się mieszka tak na kupie

No niby wiem ze nie powinnam sie tak bardzo przejmowac szczegolnie teraz. Kazdy nerw odbija sie zaraz na moim brzuchu pod postacia jego twardnienia :-( wdech, wydech, wdech, wydech.... tylko spokojnie.... tak sobie musimy powtarzac. Dobrej nocy dziewczynki.

reklama
Witam :-)
Ja na chwilę, bo nie mam dzisiaj nastroju.
Wczorajsza noc zarwana, bo córcia miała rewolucję i pół nocy hartowała. A rano musiałam jechać do gina i ją musiałam zabrać ze sobą. Tyle dobrze, że mogłam ją u mamy zostawić.
Wizyta ok, z dobrych wieści to, że łożysko już nie jest nisko, a zła jestem bo dzidzia dalej się nie ujawniła. Wiem, że to nic takiego i najważniejsze, że zdrowo rośnie ale moja cierpliwość jest na wykończeniu :dry: takie małe toto a już mi działa na nerwy;-) mam za to nadzieję, że jak się urodfi to mi to wszystko wynagrodzi :-)

Do góry