reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

hej!
Ja dzis i ostatnio wpadam tylko, zeby Was poczytac, bo czasu malo :-(
Ciagle jestem zalatana i nawet jeszcze dzis jestem w pracy, ale na szczescie tylko do godz 12 :-)
Maz po mnie przyjezdza i jedziemy do tesciowej, a jutro i moi rodzice przyjezdzaja :-)

Oczywiscie naszego kotka tez bierzemy z nami :-)

Dziewczyny życze Wam wesolych, spokojnych, cieplych Świat, zeby nasze malenstwa rosly zdrowo!
Zycze rowniez aby nasze porody byly lekkie, szybkie i prawie bezbolesne hehe

images

reklama
Kochane a do nas wczoraj wieczorem trafił mikołaj i przywiózł łóżeczko :biggrin2: Stoi już sobie w sypialni czekając na Kubusia:biggrin2:!!!

male-dziecko-na-swieta.jpg

Życzę Wam spokojnych i radosnych świąt, oby humor Was nie opuszczał a maluszki radośnie harcowały w brzuszkach :biggrin2::biggrin2::biggrin2: Abyście się dobrze czuły, nie miały żadnych niemiłych niespodzianek i oby wszystkie czarne myśli i obawy zostały w tym starym roku!!!

Wesołych ŚWIĄT i pamiętajcie, że jak coś to nie przejedzenie tylko CIĄŻA ;-):-D:-D!!!

Kochane foremki - ciężaróweczki:-)
Zaglądam tylko na chwilę, żeby wam wszystkim złożyć najgorętsze Życzenia Bożonarodzeniowe:-)
Niech ten czas upłynie wam w zgodzie i miłości, niech stoły będą zastawione pysznościami, choinka ugina się od ozdób, a pod nią niech czekają wasze wymarzone prezenty. Niech będzie gwarno i wesoło, i niech w rytm tego gwaru wasze maleńkie pociechy kopią radośnie w brzuszkach.
:-)

Życzą Magda z rodzinką

1633_kartka-_5-kopia.jpg

Załączniki

• 1633_kartka-_5-kopia.jpg
    1633_kartka-_5-kopia.jpg
    37,7 KB · Wyświetleń: 27
Witam się Świątecznie:-D
Mam nadzieję że wszędzie Wigilie się udały i że Wszystkie brzuszki mają się dobrze. Wczoraj troszkę siedziałam i troszkę leżałam ale i tak jak aplikowałam sobie dziś Luteinę to tak na oko troszkę mi się skróciła ale liczę że sie jeszcze wyciągnie. Z dobrych wiadomości to z tego co zaobserwowałam skurcze mam bardzo rzadko po tym leku. Może ze 3 dziennie.

Wczoraj troszkę się zmartwiłam bo mój piesek nie był sobą, był markotny i nie mógł wskoczyć tylnymi nóżkami na łóżko. Zbadaliśmy go z mężem, obmacaliśmy i nic a on aż sobie pisnął jak mu mąż pomagał ulokować się na łóżku:( Podejrzewaliśmy też zatrucie chociaż apetyt nawet miał, dostał jednak profilaktycznie węgiel i mleko. Dopiero po Wigilli jak go jeszcze raz oglądaliśmy to zauważyliśmy na lewym udzie i tyłku pręgę jakby go ktoś batem strzelił:( Jestem prawie pewna że to robotz sąsiadów z którymi my i innych kilka rodzin na naszej ulicy mamy zatarg. Mój pies i nie tylko chodzi tam bawić się ze swoim synkiem a oni mają nieogrodzone podwórko. Już jednego psa ciotce otruli:no:

No ale Hadesik dziś czuje się lepiej troszke więc się cieszę. Ale im to bym nogi z dupy powyrywała bo jak można psa bić jak nie szkodzi im i to jeszcze tak mocno że go aż tyle boli.

Witam sie swiatecznie. Ja bylam wczoraj bardzo zmeczona Wigilia. Skurcze mnie lapaly przez pol dnia a wieczorem brzuch pobolewal i juz mialam dosyc. Goscie rozeszli sie o 21, posprzatalismy i na koniec maz mnie strasznie wkurzyl. Byla mala wymiana zdan. W koncu zrobilo mi sie przykro i o 22 poszlam poryczyc w poduszke. Dzisiaj od rana prawie sie nie odzywalismy do siebie. Ale poszlismy pozniej do kosciola i jak wrocilismy to jakos sie rozeszlo po kosciach. Mam nadzieje ze reszta swiat bedzie juz w porzadku. Teraz Tymek spi a jak wstanie to jedziemy do tesciow.

Kroczek_k - super, że lek działa, i niech tak zostanie do samego końca.
A z pieskiem straszna sprawa!! Ja to chyba na miejscu ubiłabym człowieka krzywdzącego zwierza (nie tylko mojego). Nie możecie jakoś odgrodzić się od sąsiada, żeby nie było ryzyka, że wam bardziej skrzywdzi psa?

Marcia - odpoczywaj dzisiaj, niech się te skurcze mają szansę uspokoić!

A ja się nieskromnie pochwalę prezentem od męża, wiedział że chcę nowy portfel, ale strasznie mnie rozczulił tym, który mi kupił :-)

20131225_120647.jpg

Załączniki

• 20131225_120647.jpg
    20131225_120647.jpg
    25,7 KB · Wyświetleń: 72
Marcia no ja też zawsze mam stres z tymi skurczami. Odpocznij dzisiaj Kochana poleguj jeśli możesz bo to na prawdę dużo daje:)

Madzkim nasze pieski są nauczone biegać sobie w las za domem ale czasami wypuszczą się na wieś a że sasiedzi nie maja ogrodzonego podworka to i tam chodzą:( A portwel jest po prostu super i taki na czasie:)

reklama
Witajcie Swiatecznie moje Drogie :)

I ja wczoraj mialam dlugi dzien. Troche przesadzilam z zajeciami kuchennymi i krzataniem mimo, ze maz bardzo pomagal. Poznym wieczorem przed wyjsciem od rodzicow zlapaly mnie mozne skurcze i miesnie brzucha palily jak przy zakwasach. Ale po Nospie na szczescie przeszlo.

Dzis znowu jestesmy u rodzicow, ale ja mam nakaz nie ruszania sie na milimetr od stolu chyba, ze po to zeby sie polozyc ;)

Mikolaj byl bardzo udany i laskawy dla mnie i dla malego :) Dostalam sokowirowke ktora bardzo chcialam, fotelik samochodowy dla malego i od meza, cudna zawieszke w ksztalcie serduszka z brylancikami i perfumy :) Czuje sie rozpieszczona i bardzo mi z tym dobrze :)

Zycze Wam wspanialej, rodzinnej reszty Swiat! I nie przemeczajcie sie!

Do góry