.
dziewczyny, ja w poprzedniej ciazy jezdzilam rowerem, do 20 tygodnia, do momentu kiedy sie na nim wywalilam! Przelecialam przez rame! Lezalam potem jeden dzien w szpitalu, na obserwacji, mialam stracha, ale na szczescie obylo sie bez tragedii... Trzeba uwazac!
u mnie tez kiepsko z ruchami. Czuje tylko czasem tak jakby 'motylki w brzuchu', ale zadnego kopania... Slodkie, ani ostre tez nie go nie rusza...
ja od poczatku mam leniwe dni i w zasadzie coedziennie mam taki stan, ze mi sie wstawac z lozka nie chce :/ Porazka jakas...
Dziewczyny, bylam ostatnio na usg, okazalo sie ze moj maluch jest mniejszy o 2 tyg niz dawaly poczatkowe wyliczenia wg ostatniej miesiaczki. Spotkalyscie sie z czyms takim? Troche sie zmartwilam. Kobieta mi wytlumaczyla, ze jako, ze mialam bardzo nieregularne miesiaczki, to owulacja mogla byc pozniej i stad takie rozbieznosci... mimo to czekam na nastepne usg i ciekawa jestem co powiedza?
Tym samym mam termin na 15.04 - czyli na 2 dni przed urodzinami mojej starszej Cory
Troche mi sie to nie podoba, bo miec tak blisko siebie urodziny...?
Ale co poradzic? ;P