Marteczka08
Fanka BB :)
Czesc. Niestety nie mam dobrych wieści. Leze w szpitalu od wczoraj. Diagnoza - brak wód płodowych. Nie można ich uzupełnić bo mocno krwawie,a do tego praktykuje się to najwcześniej w 21tc,wiec brakuja mi jakieś dwa tygodnie. Pewnie mnie wypuszcza i odstawia leki i wrócę tu później,ale juz w innym celu. Nadziei juz nie mam ale dziękuję wam za wsparcie..
ni_kusia musi byc dobrze! kurcze tak daleko już jesteśmy że musi się udać....bądź dzielna nerwy nigdy nie pomagają...trzymamy mocno kciuki !! Musi byc dobrze!
ni-kusia- trzymam kciuki za Was!!!!
A ja dziś smutna i zła na przemian jestem.... mąż rano wyjechał do Holandii i wróci dopiero na święta, a ja mam jutro wizytę i nie mam z kim syna zostawić.....kurcze rozumiem, że terminy go gonią ale te 2 dni mógł zostać....a nie zostawiac mnie z problemem... brat w pracy, rodzice tez, a na teściów liczyc nie mogę.......eh życie........
Truskawkowa faceci oni czasem kompletnie nie rozumieja że to niby nic,...a dla nas w ciąży to teraz to że możemy liczyć zawsze jest dużo ważnijsze ale nie smutkuj się....bo ani tobie ani maluszkowi to nie pomoże...a facetów i tak sie nie zmieni:/