reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

reklama
Ale z nas zgrana grupka nawet wszystkie razem świątecznie chorujemy :)
Dziewczyny zdrowia!!! mamy jeszcze półtora dnia żeby wydobrzeć do wigilii ;)

Właśnie też mnie te golabki zaintrygowaly :-) może to taki regionalny zwyczaj?

A właśnie Ancona, mam koleżankę z Twoich rejonów i jesteście dwoma osobami które znam, które malują włosy a nie farbuja :-)

Zdrówka dla wszystkich.

Ja też robię postne gołąbki - z kaszą i grzybami.
Wcześniej ich nie jadłam. Kiedyś znalazłam przepis i teraz co roku robię.

Mąż zabrał małą i poszedł do kolegi. Jeszcze ich nie ma. Zdążyłam zrobić co nieco, popakować prezenty i powiesić cukierki na choince.

Katjuszka zgadza się. Moja teściowa stamtąd pochodzi i też mówi malować włosy.

Katjuszka o widzisz jakoś tak się przyjęło :)

Też pierwsze słyszę o gołąbkach na wigilię :-)
Ubrałam choinkę wszystko przeszło przez rączki Huberta :) jakaś taka marniutka w tym roku no ale cóż to mój brat kupował a on wziął pierwszą lepszą żebym mu tylko głowy nie zawracała :dry:

To ja wyrzutek społeczeństwa się melduje że nie zrobiłam nic co dotyczy świąt poza zorganizowaniem prezentów dla 10 osób :-) Poza tym właśnie wróciłam do domu a wyszłam o 7:15 rano ;-) Do 15 w pracy, potem dentysta i na zakończenie dnia wizyta u przyjaciółki. Chłopców widziałam przez 20 min rano przed wyjściem i jakoś mi tak dziwnie.
U nas choinki brak, zakupy nie zrobione a ja jakaś wyluzowana na maxa.

U nas już świątecznie. Wszystko prawie gotowe. Mąż dojechał szczęśliwie wiec możemy zaczynać. Jutro jeszcze małe zakupy [emoji6], coś mam sobie wybrać pod choinkę [emoji3].

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
A u nas choinka ubrana i nie rozegrana :)śledzie zrobione, farsz do pierogów i tort makowy . Jutro lepimy pierogi i.dekorujemy tort. W oryginale jest czekoladowy a mój syn chce zielony :-)
Mika super, że już w komplecie. U nas też niespodzianka i Tata jutro w domku. :-)

Do góry