reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

No z tv to zachwycona nie byłam, ale nie zrobił tego specjalnie więc się nie wkurzylam. Bawił się garażem z Ikea na szafce z tv i traf chciał ze dotknął lekko jego rogiem i się monitor rozlal.
Rila, Ciebie z musztra rozumiem, bo jakbym miała takiego O. razy dwa to bym oszalała. Przy blizniakach organizacja i jasne reguły to chyba podstawa :)

reklama
A ja wstałam po 6 po nocy gdy prawie nie spałam przez zęba Z. Dwie maści, nurofen, camilia i 3 godziny snu. Jeczy, płacze, grzebie wszystkim co podejdzie. Rzuca się, siada, kładzie, jeczy i tak calutka noc od 22.

Katjuszko współczuję!!!

H dzisiaj do 9.00 może przez zmianę pogody bo z chlapy w końcu mamy mróz jest -8. A ja z samego rana rysowałam Kubie kapitana amerykę hehe bo mu do szkoły super bohater potrzebny ;-)
Hubert wstał i w końcu kaszel ma odrywający bo wcześniej go tylko dusiło zaraz odpalamy inhalator z solą :-)

Katjuszko nie chce cie martwic ale u nas takie zebowe problemy trwaja az do piatek. Do dzisiaj jedna sie jeszcze nie wybila a noce mamy podobne jak opisana przez Ciebie.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Loka ja sobie zdaję sprawę z tego, że tak będzie do końca, bo widzę przy każdym zębie co się dzieje. To są dwa - trzy tygodnie totalnej męki. I Zoi i mojej. Jest mi jej strasznie żal. Ona jest naprawdę takim miłym bobasem przytulaśnym a jak cierpi to robi się demon wcielony :-( teraz zasnęła jęcząc i rzucając się po mnie, bo siedziałam z nią w fotelu.. ale z jednej strony jest już ostre to do jutra może wyjdzie. Pewnie z tydzień spokoju będzie i zaczną iść górne dwójki... o czwórkach nawet myśleć jeszcze nie chce

Katjuszko nic nie poradzisz. U nas wychodzenie trwalo do 2 miesiecy nawet. Masakra bo masie nic nie pomagaly. Ja dawalam nawet mambe bo jak zul to mu ulge przynosilo. No ale ile mamby dziennie. Moglam dac przeciez nie tone.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Katjuszka najgorzej jak dziecko cierpi i nic nie można zrobić. Oby już dzisiaj się przebił.

Ja dzisiaj w biegu. Pojechałam rano do miasta, miałam iść po receptę i klamkę pocałowałam. Na chwilę do rodziców, potem na zakupy. W domu byłam przed 13 i do pracy poszłam bez obiadu i bez kawy.
Ale byłam w Lidlu i kupiłam Tupcia Chrupcia :)

A pisałyście ostatnio o kurierach. Wczoraj dostałam sms'a, że będzie 13-14, przyjechał o 21:15.

Ostatnia edycja:
Do góry