reklama
Edysiek
odkrywca
Milenko myślałam, że tylko na Mikołaja robisz prezenty a nie na Święta
co upatrzyłaś?
Doskonale Cię rozumiem. Ja małej w końcu nie kupuję opiekunki (teściowa kupiła zestaw dla lalek). Ja mam dla niej książki, garnki do gotowania i jeszcze teraz jej namiot - pałac zamówiłam. A Wy mnie jeszcze tym lego Duplo kusicie, tylko to cholerstwo drogie.
Doskonale Cię rozumiem. Ja małej w końcu nie kupuję opiekunki (teściowa kupiła zestaw dla lalek). Ja mam dla niej książki, garnki do gotowania i jeszcze teraz jej namiot - pałac zamówiłam. A Wy mnie jeszcze tym lego Duplo kusicie, tylko to cholerstwo drogie.
Ostatnia edycja:
Viltutti
Fanka BB :)
Katjuszka, jeżeli Ciebie z równowagi wprowadzają takie rzeczy które K. zrobiła, to z moim dzieckiem godziny byś nie wytrzymała... Ostatnio rozbił telewizor i jakoś nawet ciśnienie mi nie dygnelo... Cóż, każdy dostosowuje swoją cierpliwość do charakteru dziecka. Moje łaskawe nigdy dla mnie nie było [emoji6]
Madzik, na zatoki odkryłam ostatnio cudowny lek- Nasodren. Chorerstwo działa jakbyś domestosa zapodala. Naprawdę warto spróbować.
Z wózka korzystamy codziennie, panicz do przedszkola w nim śmiga.
Madzik, na zatoki odkryłam ostatnio cudowny lek- Nasodren. Chorerstwo działa jakbyś domestosa zapodala. Naprawdę warto spróbować.
Z wózka korzystamy codziennie, panicz do przedszkola w nim śmiga.
katjuszkaa
Viltutti haha, podobno O. jest grzeczny? :-)
My wózka używamy sporadycznie jak jej się na spacer zachce zabrać. A do sklepu np po spożywkę to do sklepowego ją sadzam..
My wózka używamy sporadycznie jak jej się na spacer zachce zabrać. A do sklepu np po spożywkę to do sklepowego ją sadzam..
Viltutti
Jak dla mnie grzeczny. Jak dla Ciebie pewnie diabeł wcielony
wiesz, każdy ma własne standardy ;-) dla mnie rozrzucanie zabawek, plastelina w dywanie, rolka srajtasmy w kibelku, czy rozsypany kg ryżu po kuchni i bieganie na bosaka po tym to nie jest bycie niegrzecznym. Jemu to sprawia radośc a mi korona z głowy nie spadnie jak posprztam to. Ale wiem że dużo osób dostałoby załamania nerwowego jakby zobaczylo nasz zwykły dzień.
![śmiech :-D :-D](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh.gif)
kroczek_k
Nowy rok, nowa nadzieja
Dziewczyny właśnie przeglądam allegro w poszukiwaniu klocków i natknęłam się na podróbki klocków lego duplo o nazwie Jixin. Są tańsze a pasują do duplo bo mamy je właśnie po mojej chrzesnicy. Nie mialam pudelka wiec nie wiedzialam co to za klocki.
Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
milenka30
Edysiek mi kiedys wpadło w oko takie cudo ale to nie na mój metraż
Link do: Large Baby Girl Princess Playing House , Indoor Kids Bed Tent With Fantastic Lighting
Ja nie mówiłam że nie kupuje na świeta tylko że w naszych rejonach gwiazdki z prezentami sie nie obchodzi
.kupuje dzieciom zawsze jakies zabawki ale skromniej niz na mikołaja.Dla młodej mam kupione ksiażeczki,lalkę sikającą ,pijącą,taką paletkę zamykaną z kredkami i pisakami i doszłam do wniosku że poczeka to do czasu jak dorosnie do tego.Książeczki dałam jej po sztuce jak przyszły i ani razu nie dała przeczytać do końca za to robi sobie z nich wachlarz np,kredki woskowe ostatnio połowe zjadła a reszte połamała.
Także zamówiłam walizeczkę z akcesoriami małej pani doktor[ostatnio ma faze na robienie badania],małego dzidziusia co płacze i coś tam gada i mysle nad tym duplo albo magiczne pióro z peppą.Dla syna mam pustkę w głowie a musi dostać tyle samo![oczko ;-) ;) ;-) ;)](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/wink2.gif)
Link do: Large Baby Girl Princess Playing House , Indoor Kids Bed Tent With Fantastic Lighting
Ja nie mówiłam że nie kupuje na świeta tylko że w naszych rejonach gwiazdki z prezentami sie nie obchodzi
![Rofl :rofl: :rofl:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/rofl.gif)
Także zamówiłam walizeczkę z akcesoriami małej pani doktor[ostatnio ma faze na robienie badania],małego dzidziusia co płacze i coś tam gada i mysle nad tym duplo albo magiczne pióro z peppą.Dla syna mam pustkę w głowie a musi dostać tyle samo
![oczko ;-) ;) ;-) ;)](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/wink2.gif)
No widzę że się dzieje ;-)
Jakby chłopcy mi rozsypali kg ryżu to pewnie bym wyszła z siebie i stanęła obok. Wychodzi na to że jestem wredną matką bo nie pozwalam na takie zabawy. Już wystarczająco mam sprzątania bez takich dodatków. U mnie nigdy nic nadprogramowego nie wylądowało w wc, a jak chłopcy coś rozsypią a potem jeszcze ich to strasznie cieszy to mnie trafia. Z tego co widzę mają mega musztrę. Sama nie wiem czy to na plus czy minus. Ale coś mi się wydaje że jakbym trochę poluzowałw przy mojej kreatywnej dwójce to by mi całkiem na głowę weszli. Sprytne toto okrutnie; -)
Jakby chłopcy mi rozsypali kg ryżu to pewnie bym wyszła z siebie i stanęła obok. Wychodzi na to że jestem wredną matką bo nie pozwalam na takie zabawy. Już wystarczająco mam sprzątania bez takich dodatków. U mnie nigdy nic nadprogramowego nie wylądowało w wc, a jak chłopcy coś rozsypią a potem jeszcze ich to strasznie cieszy to mnie trafia. Z tego co widzę mają mega musztrę. Sama nie wiem czy to na plus czy minus. Ale coś mi się wydaje że jakbym trochę poluzowałw przy mojej kreatywnej dwójce to by mi całkiem na głowę weszli. Sprytne toto okrutnie; -)
katjuszkaa
Rila miód na moje serce z tą musztra ;-)
Dobranoc
Dobranoc
reklama
Viltutti fajnie macie
na pewno jest wesoło a radość dziecka bezcenna (tylko z tv nie byłoby mi do śmiechu
)
Milenka K w domu dostanie Nerfa, od rodziny: gra
Link do: Rebel, gra towarzyska Story Cubes: Opowieści - Rebel za 31,99 zł | Zabawki empik.com
kostka Rubika Link do: Kostka Rubika, 3x3x3, edycja jubileuszowa, łamigłówka
Lego Link do: LEGO NEXO KNIGHTS, Gromowa maczuga Macy, 70319 i jakieś ubrania i słodycze.
Może coś Ci się spodoba.
Milenka K w domu dostanie Nerfa, od rodziny: gra
Link do: Rebel, gra towarzyska Story Cubes: Opowieści - Rebel za 31,99 zł | Zabawki empik.com
kostka Rubika Link do: Kostka Rubika, 3x3x3, edycja jubileuszowa, łamigłówka
Lego Link do: LEGO NEXO KNIGHTS, Gromowa maczuga Macy, 70319 i jakieś ubrania i słodycze.
Może coś Ci się spodoba.