reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Moja generalnie nie specjalnie brudxi,uczy sie i rax jej wyjdzie rax nie.to dziecko i uwazam to za naturalne,trudno zebym ja bila bo jej zupa kapnie albo sos czy makaron ucieknie.

Ku....male dzieci maly klopot,dyrektorka wymyslila ze cala klasa zrobi niespodzianke wychowawczyni i przed swietami pojada do niej.mamy wynajav busa i jechav do krakowa a pani jest pi operacji kolana....wedlug dyrki ucieszy sie:D

reklama
Milenko może i się ucieszy, ale jak przyjedzie do niej delegacja z 3 osób, a nie cała klasa.

U mnie z tym brudzeniem nie jest tak źle, lubi się pociapkać, ale zaraz idzie ręce umyć. Jak coś rozleje to biegnie po ścierkę i wyciera, albo po miotełkę i zamiata ;)
Demolkę robi jak już jej się nudzi, albo chce zrobić na złość, wtedy wszystko lata po pokoju.

Byłyśmy w sklepie i wracałyśmy już w deszczu. Dobrze, że wózek miałam. Jeżdżą jeszcze Wasze dzieci w wózkach?

Edysiek ja juz na strych wózek wynioslam, może na wiosnę jak będziemy na wycieczki znów jeździć to jeszcze użyje.

Nasza dyrka jest psychiczna pod wieloma względami, kiedyś była z nią afera w tv nawet mówili bo siedziała w komisji jednocześnie startując w wyborach samorządowych.
Najgorsze ze nie mamy nr do wychowawczyni(nie zgodzila się nikomu dać) i musimy iść od sekretarki wysepic w dobrej sprawie. Ona chce się dzieci pozbyć ze szkoły 22 bo to ostatni dzień i w całej szkole jest dzień z wychowawca a dla naszej klasy nie ma opiekuna. Teraz rzucają nimi po kątach jak jakaś pani ma okienko to ich bierze. Biedne te dzieci a pani conajmniej 2 miesiące nie będzie.

Edysiek Kuba generalnie chodzi długie dystanse na nozkach ale zabieram czasami wozek jak dlugo mamy byc poza domem.

W Lidlu jest Tupcio Chrupcio:)

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

Czytajac Wasze wpisy pomyslalam:kurcze wlasciwie Artur jest grzeczny. Wszystko odklada na miejsce,smieci do kosza,je bez sliniaka od zawsze i w sumie to sie nie brudzi przy tym itd. I w tym momencie uslyszalam "mamooo Artur zbil doniczke" Nosz kur... czlowiek jeszcze nie pomysli a juz sie dzieje.

Mojej duzo brakuje do takich czynow.od godziny prosze zeby sprzatnela zabawki,bo wszystko wywalila.ja sensu nie widze tego zbierac bo od raxu wywsla od nowa.
Wychodzi na to ze mam duuzo cierpliwosci znoszac to wsxystko na codzien;)

Edysiek spacery bez wózka ale jak idziemy do miasta i mam w planie jakieś zakupy to wózek obowiązkowo.

Milenka nie widziałaś pokoju H buldożer by się przydał :cool2: miałam dzisiaj odgruzować ale teściowa mi ciśnienie podniosła a nie długo jeszcze ma przyjść to już w ogóle nie mam nastroju na sprzątanie. Na szczęście ona zostanie pilnować H a ja lecę do fryzjera :p

reklama
Anxona ale jestes w komfortowej sytuacji,zamkniesz drzwi od jego pokoju i nie widzisz:rofl2:
Jak ta gra co kuba na mikolaja dostal?nie wiem co mlodemu kupic a dla mlodej juz 3prezenty upatrzylam:sorry2:

Do góry