reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Katjuszka myślę, że nie zaszkodzi jak dasz jej kilka dni coś przeciw alergii. Nasz pediatra za każdym razem jak Kinga na katar przepisuje jej allertec, żeby się dziecko nie męczyło.

Dnia mi ostatnio brakuje na sprawy codzienne a kiedy jeszcze mam zacząć przygotowania do świąt to nie wiem.

reklama
Ooo Edysiek właśnie tu przyszłam do Ciebie :-) podrzuc proszę tak z głowy żeby nie szukać kilku autorów fajnych książek, najlepiej kryminałów.. mama mi kindla zostawiła ostatnio żebym jej coś wgrala a ja już tyle ksiezek jej dałam że nie mam pomysłów jak znaleźć inne fajne...
No właśnie ja nigdy nie czailam po co te antyalergiczne przy katarze bo w Krakowie to wszyscy wszystkim i dużym i małym przepisuja.. dopiero niania mnie uświadomiła ;-) choć Zoje trochę wycisza przy zębach bo inaczej jest gorzej niż źle. Niania mnie do dentysty z nią wysyła, ząb nadal nie wyszedł..

Katjuszko wprawdzie prosiłaś o to Edysiek ale mogę też coś podpowiedzieć:)
Katarzyna Bonda, H. Mankell, C. Lackberg, K. McGowan ( cos na styl Browna) K. Moss, C. Montero ( nie do konca kryminal ale fajne)

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

Edysiek Ty już na nogach? Pewnie do pracy. A u mnie bezsenność i zgaga od 2:00. Przeglądam tytuly Książek, ktore podałaś. Ty czytasz e-booki? Na telefonie?
Katjuszko dziękuję za chęć pomocy przy Alli muszę usiąść do tego.

reklama
Dziewczyny wczoraj przyszły książeczki dla H i jestem w szoku bo pierwszy raz moje dziecko naprawdę z zaciekawieniem słuchało i kazał sobie czytać wszystkie po kolei a Tupcia Chrupcia na dobranoc dwa razy :). Albert i Tupcio są super :)

Do góry