reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Dzięki dziewczyny za książki. Większość faktycznie znam, np Gerritsen i Cobena mam przeczytanych całych. Za kava nie przepadam :-( Ale Edysiek wymienia trzech których których znam..

Myszko ja mam Kindla dobre parę lat i mamie kupiłam kiedyś. To są jedne z najlepiej wydanych pieniędzy. Polecam czytnik bo to rewelacyjna sprawa, ale z technologią papieru, pod żadnym pozorem typu tablet. Takiego po prostu na dłuższą metę czytać się nie da. Tak samo jak i na telefonie. A tak to jakby książkę czytał, tylko kartki się przyciskiem zmienia :-) mega wygodne. I jeszcze wielkośc czcionki można zmienić. A bateria dwa , trzy tyg trzyma.

Tak wygląda strona:
1481183832095.jpg

Edit; właśnie przecztalam czego zdjęcie zrobiłam... uśmiałam się jak prosiak, bo to kryminal i to całkiem nieźle sie zapowiadający a brzmi jak jakieś podłe romansidlo :-D

Ancona rewelacja :-) usadzilas Hubcia :-)

Kroczek mam dokładnie ten sam przepis. Właśnie wkładamy ostatnią blachę bo poprzednich już nie ma :-/

Załączniki

• 1481183832095.jpg
    1481183832095.jpg
    80,4 KB · Wyświetleń: 325
Ostatnia edycja:
reklama
Ja już kilka razy przymierzałam się do Kindla i pewnie w końcu go kupię ale ja tak jak Edysiek nawiedzam regularnie bibliotekę:) Uwielbiam zapach książek zwłaszcza takich starych, zleżałych:)

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

No ja tez kocham biblioteki. Moi rodzice mieszkają teraz dosłownie obok biblioteki. Uwielbiam tam wejść i szukac czegoś dla siebie
Do nas też doszła paczka z Bonito ale dałam tylko 1 książkę Tatusiowi na wieczór (znaczy sam wziął) Boba Budowniczego. Nie przepadam za tymi bajkowymi ale Tatuś nie przepada czytać więc dobre, że chociaż tą wziął. U rodziców mamy Kicie Kocie o strażaku i myślałam, że młodemu nie podoba sie a tu zonk ... co wieczor czytaliśmy.

Jakbyście potrzebowały obrus to byłam dziś w biedrze i kupiłam ot tak bo mi dziewczyny zdewastowaly.. byłam przekonana że kupuję jakiś szajs, a nie dość że okazało się, że Polska produkcja to jeszcze naprawde dobrej jakości obrus :-) aż w szoku jestem

Gdzie się wszystkie ukrywacie? Pewnie się pojawicie po 21, gdy ja będę już romansować z Morfeuszem :-D

Zuzanko jesteś gdzieś ukryta? Ty to taka wyrocznia z dietą jak dla mnie ;-) Czy pierniczki mogą szkodzić? Upiekłam takie domowe i Zojka po prostu kwiczy jak je widzi..krzyczy aaa daa kaaa i cała podskakuje.. Zjadła dziś tylko dwa co prawda, jednak one są mocne "przyprawowo"... I chyba apetytu po nich dostała, bo od niedzieli nie je prawie nic poza cycem przez zęba, a dziś jak lokomotywa wciągała popołudniu..
Klara też apetytu popołudniu takiego dostała, że w aucie podczas jazdy do klubiku poszło pół paczki chrupek.. ale ona pierniczków chyba z 6 zjadła, co normalnie ciastek się nie tyka.. wzięłam ją wredna na zajęcia z katarem... mam nadzieję, że nie zaraziła nikogo :-/

Katjuszka oj ty,chrzestnej z katarem nie przyjełaś a sama zarazki roznosisz:-D

Ja nie piszę bo musiałabym tu takie litanie puścić że by mnie zamkneli,chyba trzeba pomyśleć o psychologu dla młodej..bo mnie wykończy

Kroczku to z wacikow prawda?? Mialam zamiar robic bo widzialam na yt ale chyba nie mam tyle talentu co Ty[emoji6]

Milenko pisz na zamnietym[emoji6][emoji38][emoji38]

reklama
Do góry