reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Kroczek śliczności !!! Kubuś musi być bardzo grzeczny że daje Ci robić takie cudeńka jakoś przy Hubercie nie wyobrażam sobie takich prac ;)

Milenka dawaj co tam masz ... :ninja2: U nas lepiej by nagrać filmik i wrzucić bo inaczej ciężko sobie wyobrazić ;-)

reklama
Ancona dziękuję bardzo ale o nieeeee nie robię tego przy Kubie:) Mama jest obowiązkowa przy wszystkim tak więc nie ma opcji żebym coś takiego robiła z Nim;) Dzięki temu że zasypia o 20 mam czas wieczorami.

Milenka dawaj, dawaj. Uwolnij to z siebie będzie lżej przeciez wiesz:)

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

Kroczek podziwiam!!! Ja wieczorem o której by chłopcy nie poszli spać to myślę już tylko o spaniu i nie potrafię nic robić wieczorem ani sprzątanie a tym bardziej robienie czegoś nad czym trzeba się skupić :)

Kroczek jednak nie polecam tych pierników.. u nas już połowy nie ma :-/ nie umiem się od nich oderwac. Zoja jak widzi to kwiczy.. Klara nielubiaca ciastek też co chwile przychodzi po jednego.. masakra jakaś. A to już druga partia w tym roku która znika w zastraszającym tempie..
Aaa tylko ja w tym roku zaszalalam i zrobiłam przyprawe sama :-D

Link do: Moje Wypieki | Domowa przyprawa do piernika
Robiłam z tego przepisu, ale wszystko mielone kupiłam poza goździkami bo to ciężko dostać. Goździki mój m najpierw wysuszył w piekarniku a potem utlukl w moździerzu.. trzy dni zapach goździków zabijał nas w dymu ale w sumie fajnie było ;-) nie dałam też anyzu bo on zbyt charakterystyczny jest jak dla mnie. Reszta wszystko jak w przepisie

reklama
Do góry