reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

To u nas odwrotnie pełnia mogłaby być cały czas bo H przesypia całą noc bez żadnej pobudki i nie jest jakiś szczególnie marudny :)

reklama
Ja na Mikolaja kupie slodycze i jakies pierdolki male. A na swieta Arti chyba jakis zwstaw zajsterkowicza dostanie, a Igi moze Psi Patrol bo juz od kilku dni mi glowe truje.

Truskawkowa kumpela wlasnie fotke mi wyslala co kupila corce

A mamy ekonomicznych dzieci to cieszcie się jak przyjdzie szkoła to skończy się sielanka. U nas w tym miesiącu przy starszym parę dni temu mikołaj 25, teatrzyk 10, rata za zielona szkole 100 a dziś SMS od trenera ze do środy zapłacić 160 za dres i koszulkę drużynowa. Aa jeszcze w tym miesiącu musze kupić srebrny łańcuszek z medaliki na komunie bo już będą mieć poświęcone na mszy uroczyście. A gdzie tu mikołaj i gwiazdka :o

Załączniki

• IMG-20161116-WA0001.jpg
    IMG-20161116-WA0001.jpg
    88,3 KB · Wyświetleń: 59
Ostatnia edycja:
Milenka no to sporo wydatków a za piłkę to nie płacicie co miesiąc? U nas się płaci co miesiąc 30 zł i z tego mieli kupowane stroje krótkie, długie i torby. Bo tak jednorazowo to dużo. A poświęcenie medalików u nas 7 grudnia i też muszę kupić.
Fajny ten psi patrol tylko to kolejna zabawka zajmująca dużo miejsca ;)

Dla mnie nie ma Mikołaja czy Gwiazdki bez prezentów typu zabawki :tak:
Na Mikołaja raczej symbolicznie, głównie słodycze. Jednak Kinga za słodyczami nie przepada więc pewni dostanie Kinder jajka i czekoladki no i pociąg :-) :)
Na gwiazdkę jakąś zabawkę.
Psi patrol na pewno by jej się spodobała, bo uwielbia :-D

Ancona my mamy składkę 60 zł miesięcznie a oprócz tego stroje kupujemy dodatkowo.
To są uroki wsi nie mają żadnego dofinansowania czy sponsora sportowego i wszystko prywatnie. A mówią ze sport to zdrowie... Tylko dla bogatych chyba hehe
Na mecze rodzice wozili dzieci do różnych miejscowości bo miałbyc busik a sepili na tym.

Tez mi się ta baza psi patrol podoba. Moja lubi zabawę figurami, lukne na allegro.
W piątek rano jede z jedną mamą po prezenty do szkoły. Zobaczymy czy się uda kupić bo chcemy bombki szklane z imieniem dziecka

P.s jednak ta baza z psiego patrolu mi się nie podoba bo 220zł kosztuje;)
Poszalaleli z tymi cenami zabawek

Ostatnia edycja:
Milenko jakie ceny wow.
My na swieta raczej praktyczny prezent. Mysle o ibraniach lub foteliku. Dokladnie tak jak u Was M dostanie tone zabawek od dziadkow cioc i wujkow. A fotelik i tak trzeba kupic.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

w i stroje[dres adidasa].To juz ok bo młody lubi te treningi to mu nie żałuje bo to lepsze niz siedzenie przed tv.
Gorzej ze w zimie duzo treningów w innych miejscowosciach i nie ma jak jezdzic..
A to żeby nie było ze wymyśliłam ta składkę:-D

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry