reklama
TruskawkowaMamba
Fanka BB :)
Ja na Mikolaja kupie slodycze i jakies pierdolki male. A na swieta Arti chyba jakis zwstaw zajsterkowicza dostanie, a Igi moze Psi Patrol bo juz od kilku dni mi glowe truje.
milenka30
Truskawkowa kumpela wlasnie fotke mi wyslala co kupila corce
A mamy ekonomicznych dzieci to cieszcie się jak przyjdzie szkoła to skończy się sielanka. U nas w tym miesiącu przy starszym parę dni temu mikołaj 25, teatrzyk 10, rata za zielona szkole 100 a dziś SMS od trenera ze do środy zapłacić 160 za dres i koszulkę drużynowa. Aa jeszcze w tym miesiącu musze kupić srebrny łańcuszek z medaliki na komunie bo już będą mieć poświęcone na mszy uroczyście. A gdzie tu mikołaj i gwiazdka
A mamy ekonomicznych dzieci to cieszcie się jak przyjdzie szkoła to skończy się sielanka. U nas w tym miesiącu przy starszym parę dni temu mikołaj 25, teatrzyk 10, rata za zielona szkole 100 a dziś SMS od trenera ze do środy zapłacić 160 za dres i koszulkę drużynowa. Aa jeszcze w tym miesiącu musze kupić srebrny łańcuszek z medaliki na komunie bo już będą mieć poświęcone na mszy uroczyście. A gdzie tu mikołaj i gwiazdka
Załączniki
Ostatnia edycja:
Milenka no to sporo wydatków a za piłkę to nie płacicie co miesiąc? U nas się płaci co miesiąc 30 zł i z tego mieli kupowane stroje krótkie, długie i torby. Bo tak jednorazowo to dużo. A poświęcenie medalików u nas 7 grudnia i też muszę kupić.
Fajny ten psi patrol tylko to kolejna zabawka zajmująca dużo miejsca
Fajny ten psi patrol tylko to kolejna zabawka zajmująca dużo miejsca
Edysiek
odkrywca
Dla mnie nie ma Mikołaja czy Gwiazdki bez prezentów typu zabawki
Na Mikołaja raczej symbolicznie, głównie słodycze. Jednak Kinga za słodyczami nie przepada więc pewni dostanie Kinder jajka i czekoladki no i pociąg
Na gwiazdkę jakąś zabawkę.
Psi patrol na pewno by jej się spodobała, bo uwielbia
Na Mikołaja raczej symbolicznie, głównie słodycze. Jednak Kinga za słodyczami nie przepada więc pewni dostanie Kinder jajka i czekoladki no i pociąg
Na gwiazdkę jakąś zabawkę.
Psi patrol na pewno by jej się spodobała, bo uwielbia
milenka30
Ancona my mamy składkę 60 zł miesięcznie a oprócz tego stroje kupujemy dodatkowo.
To są uroki wsi nie mają żadnego dofinansowania czy sponsora sportowego i wszystko prywatnie. A mówią ze sport to zdrowie... Tylko dla bogatych chyba hehe
Na mecze rodzice wozili dzieci do różnych miejscowości bo miałbyc busik a sepili na tym.
Tez mi się ta baza psi patrol podoba. Moja lubi zabawę figurami, lukne na allegro.
W piątek rano jede z jedną mamą po prezenty do szkoły. Zobaczymy czy się uda kupić bo chcemy bombki szklane z imieniem dziecka
P.s jednak ta baza z psiego patrolu mi się nie podoba bo 220zł kosztuje
Poszalaleli z tymi cenami zabawek
To są uroki wsi nie mają żadnego dofinansowania czy sponsora sportowego i wszystko prywatnie. A mówią ze sport to zdrowie... Tylko dla bogatych chyba hehe
Na mecze rodzice wozili dzieci do różnych miejscowości bo miałbyc busik a sepili na tym.
Tez mi się ta baza psi patrol podoba. Moja lubi zabawę figurami, lukne na allegro.
W piątek rano jede z jedną mamą po prezenty do szkoły. Zobaczymy czy się uda kupić bo chcemy bombki szklane z imieniem dziecka
P.s jednak ta baza z psiego patrolu mi się nie podoba bo 220zł kosztuje
Poszalaleli z tymi cenami zabawek
Ostatnia edycja:
Milenko jakie ceny wow.
My na swieta raczej praktyczny prezent. Mysle o ibraniach lub foteliku. Dokladnie tak jak u Was M dostanie tone zabawek od dziadkow cioc i wujkow. A fotelik i tak trzeba kupic.
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
My na swieta raczej praktyczny prezent. Mysle o ibraniach lub foteliku. Dokladnie tak jak u Was M dostanie tone zabawek od dziadkow cioc i wujkow. A fotelik i tak trzeba kupic.
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
AguniaGR
Milenka bardzo dużo płacicie. Jednak prawdą jest, że małe dzieci to mały kłopot. I wydatki też.
Napisane na Redmi 3 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na Redmi 3 w aplikacji Forum BabyBoom
milenka30
w i stroje[dres adidasa].To juz ok bo młody lubi te treningi to mu nie żałuje bo to lepsze niz siedzenie przed tv.
Gorzej ze w zimie duzo treningów w innych miejscowosciach i nie ma jak jezdzic..
A to żeby nie było ze wymyśliłam ta składkę
Gorzej ze w zimie duzo treningów w innych miejscowosciach i nie ma jak jezdzic..
A to żeby nie było ze wymyśliłam ta składkę
Ostatnia edycja:
reklama