reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Moja o 1 w nocy wstala i modzila .
mnie tez koszmar obudzil.pelnia byla
zla jestem po znowu spotkanie dzis odwolane z dziewczynami a sama nie bede jechac zeby lazic po galerii.jestem widocznie skazana na samotne siedzenie w domu..

agunia a ty serio myslisz o tym foteliku?

reklama
Truskawkowa H wczoraj zasnął w aucie o 16.20 spał do 18.30 później zasnął o 22 i też do 7.00 bez pobudki na mleko :)

Sprzedałam dzisiaj za 30 zł butki zimowe jeszcze po Kubusiu i pojechałam do 5.10.15 kupić H czapkę bo ta co ma strasznie mu na oczy wchodziła a że dzisiaj dziewczyny miały -40% na wszystko to wyszłam prawie 200 lżejsza 8-) aż zła na siebie jestem że nie potrafiłam powiedzieć że nie nic nie potrzebuję! A to wzięłam małemu czapkę, rajstopki, starszemu spodnie, dwie bluzy i bluzkę z długim rękawem :unsure:

Ancona ciesz sie ze tyle ciuszkow w promocji
przyszla kiecka z chin jest sliczna i mysle czy mojej nie zostawic choc troche za dluga

Milenko - wrzuć fotkę:)
Ancona - dużo rzeczy jak za 200 zł więc się ciesz :)
Ja wrzuciłam do sprzedania SmarTrike Emmy, drewnianą "activity chce" i nosidło ale jakoś małe zainteresowanie. W Irlandii ciężko coś sprzedać.

Pierwszy zakup na alli

Załączniki

• 20161115_150400.jpg
    20161115_150400.jpg
    381 KB · Wyświetleń: 69
Milenka śliczna sukienka, teraz na czasie :)

U nas pora odrabiania lekcji i jest hmm ... trochę głośno :confused2: H uwielbia pomagać bratu niestety tamten nie jest z tego powodu szczęśliwy... na szczęście nie długo wychodzę na wywiadówkę...

reklama
Padam na twarz, bo spałam w nocy tylko godzinę, a do tego chłopaki urządzili mi dzisiaj pranie mózgu i nie wiem, który był gorszy. Myślałam, że wyjdę z siebie. Teosiek przed spaniem darł się jak opętany i za nic nie mogłam go uspokoić. Teraz śpi w moich ramionach, przytulam do niego policzek i wdycham ten cudowny zapach niemowlaka pomieszany z oliwką, słucham jak Julek piszczy z radości, bo wyglupia się z tatą pod prysznicem i myślę sobie, że jestem bardzo szczęśliwa. Dziwne jest to macierzyństwo [emoji16]

Napisane na Redmi 3 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry