reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

No widzisz Mika ja tez slysze rozne opinie. Ortopeda mowil ze nie ma obaw. Dyrektorka w przedszkolu ze ona by to skonsultowala i badz tu madry

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do pewnego wieku u dzieci to jest podobno normalne. On miał zaleconą rehabilitacje, no ale niestety ważniejsze były inne rzeczy niż zająć sie dzieckiem.

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Tylko Kroczku nie jestem w stanie powiedzieć Ci w jakiem to było wieku. Jednego jestem pewna, nie był to wiek naszych dzieci, na bank juz do szkoły chodził.

Próbuje znaleźć jakieś porównawcze zdjęcie jak to wyglada.

Dziewczyny od dzis znienawidze snieg. Starszak tak na niego czekal,ze od 4 nie spal,od 5 ogladal bajki, a teraz z tatusiem poszli na snieg.
Tlumaczac na zycie matki oznacza to,ze ja od 4 nie spie, a teraz niby moge ale...wstal mlody[emoji53]

reklama
Truskawkowa a gdzie ten śnieg? Klara też czeka..

Dziewczyny potrzebuję pożyczyć czajnik na 120 V. Ma któraś? Zapłacę za przesyłki.. teściowa leci do Meksyku na urlop z teściem i ubzdurala sobie że przelezy cały urlop z biegunka i chce wodę gotować i zioła pic i do mycia zębów.. normalnie olalabym temat ale ona jest taka D... że sama sobie nie zorganizuje..

Do góry