reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

reklama
Nie wiadomo od czego. My mu naciagalismy siurka żeby pozbyć się stulejki i może wtedy coś się dostało, albo jak siedział na nocniku to miał kontakt z kupą, albo sam sobie gmyrał. Tych albo jest bardzo dużo.

Całe szczęście zrobił kupę na nocnik, a przy okazji również siku i nawet przy tym nie płakał. Pozwolił sobie też zmienić opatrunek z rivanolu więc to już też ogromny postęp.

Napisane na Redmi 3 w aplikacji Forum BabyBoom

Bidulek. Tak mi go szkoda. Pewnie oswoił sie już z bólem i daje sobie "tam" zmieniać opatrunki.

Kurde my też przy każdej kąpieli naciągamy, jedni mówią, żeby nie ingerować w naturę. Inni znowu, że trzeba. Cieżko sie wyznać.

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Agunia, masakra z tym siusiakiem, oby od dzisiaj było już lepiej. A ten lekarz miał jakieś podejście do dzieci wogóle? Trzymam kciuki, żeby dzisiaj zakończyła się Wam ta historia i Julek nie miał więcej przykrych przeżyć.
U nas chirurdzy dziecięcy są super. Ja jeździłam z młodym jak miał z pępkiem kłopot to w szoku byłam na każdego jednego lekarza na jakiego trafiłam, kapitalni ludzie.
U nas dzis mróz i Młody krzyczał rano, że śnieg spadł :) A liście poleciały na "sarmater", od nowa grabienie nas czekało :)

Jej Agunia ale się biedny wycierpi :no2: oby szybko przeszło.

Dziewczyny a jak u Was z kolankami?? H strasznie lecą do środka i nie wiem co z tym robić i gdzie pójść ? Kiedyś czytałam że do 4 lat dzieci tak mają ale nie wydaje mi się żeby miały się same wyprostować.

Ty wiesz ancona ciężkie pytanie nawet nie zwróciłam uwagi na to. Mnie za to zastanawia chodzenie Kuby na palcach. I też niby do 3 lat dzieci tak mogą chodzić.

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ancona - szczerze to ja tez nie zwróciłam uwagi, wydaje mi sie, że jest ok. Juz niedługo bede w PL to pójdę na taki "kompleksowy przegląd "

Kroczek - jeśli chodzi o chodzenie na paluszkach to mój chrześniak był niedopilnowany i teraz ma 11 lat i niestety cały czas tak chodzi. Jak biegał bez skarpet to powiem Ci masakra. Ma tak rozjechane palce u stóp, nawet nie wiedziałam, że taki może byc skutek. Normalnie wyglada jak końskie kopyto.

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Do góry