reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

reklama
Niestety na samo hasło siku lub ściągamy majtki dostaje histerii. W końcu zrobił siku, ale zmusiłam go szantażem, że inaczej pojedziemy do lekarza. Mam nadzieję, że już będzie lepiej, bo więcej nie chcę tego robić.

Napisane na Redmi 3 w aplikacji Forum BabyBoom

Agunia może niech wejdzie pod prysznic z mężem i zrobią zawody w sikaniu a Ty nagrodę przygotuj. U nas rywalizacja działa na wiele spraw. A nagroda to jakiś drobiazg albo robimy coś wspólnie co bardzo lubi.
My tak głowę myjemy a splukuja robiąc wojnę wężem. Łazienka czasami wygląda koszmarnie ale histerii nie ma.

Agunia - dużo zdrowia dla Julka! Musi naprawdę go siusiak drażnić skoro aż siusiu nie chce robić :(

Katjuszkooo - zgadzam się z Kroczkiem. Aerobik - nie, ale joga jak najbardziej tak, zrelaksujesz się.

Dziewczyny ja mu się wcale nie dziwię, bo chirurg włożył mu dzisiaj do siusiaka szczypce i siłą mu dziurkę rozciągał. Straszną ma mały traumę, a my mu nie ułatwia my, bo ciągle tam grzebiemy i czymś mu smarujemy.

Agunia rozumiem że to dla jego dobra było, ale ci lekarze powinni chya być bardziej ogarnieci. Jakoś znieczulenie czy cokolwiek, bo jak o tym myślę to mi słabo a dopiero biedny Julek. Masakra :-(

U mnie super lux nadal. Pobudki co godzinę od 21. Oczywiście Zojka. O 4.47 wstała w najlepsze ale zaczęła płakać bo ja nie wstałam i przed 6 padła.. Klara wstała po 6 także egzystuje od przed 5 po nieprzespanej nocy. Nie wiem co ją wybudza. Nie wiem. Wcześniej budziła się rac na jedzenie i raz na imprezę. Teraz budzi się co godzinę :-( nawet nurofen nic nie pomaga

reklama
Niestety dzisiaj było to samo. I jeszcze we wtorek mamy powtórkę. Julek jest tak wystraszony, że właśnie go przyłapałam jak próbował zrobić kupę w majtki, a on od grudnia ubiegłego roku woła na nocnik.

Do góry