reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Moja chce czy nie musi maszerować do przedszkola. Lata w leginsach samych. Rękawiczki nakłada bez problemu.
U nas ogólnie chlapa pada deszcz albo śnieg.

reklama
Czy Wasze dzieci też mają etap pytań? No przecież to jakiś kosmos. Jedziemy autem i muszę ją zelkami karmić inaczej pytania lecą tempem kalasznikowa i mi mózg rozsadza..

Katjuszko Kuba ma narazie etap gadania non stop. Jak idziemy na spacer to buzia mu sie nie zamyka:) zreszta w domu też.

Kuba póki co lata w cieplejszych spodenkach. Rajstopki to dopiero zakladamy jak jest spory mróz:)

Piekne Slonce u nas dzisiaj wiec idziemy troszke porobic w ogrodku

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

U Nas dla młodej wyjście na spacer=pójście do sklepu po słodkości,dlatego nie Cierpię spacerów bo nie da się widoku sklepu pominąć i jest afera.Taras mam od południowej strony,jak świeci słoneczko to mloda idzie na trampolinę na chwilę i zaraz wraca.Żal mi czasem ładnej pogody ale wyjścia z nią to istny koszmar i wolę siedzieć w domu...

Jakoś wyjścia u nas bezproblemowo tylko wkurza mnie to ubieranie. Póki co jest w miarę ciepło, zakładam tylko spodnie, w chłodniejsze dni bede ubierać albo cieplejsze spodnie albo rajtuzki.

Wkurzyłam sie dzisiaj bo chciałam kupic F cieplejsze butki, i nie ma nic. Nie dam za trzewiczki bez ocieplenia 40£, kupiłam takie tylko żeby wytrzymały do wyjazdu, w PL kupie już skórzane, cieplutkie, o ile bedą jeszcze dostępne rozmiary [emoji85].
1478361561-jy4z3e.jpeg

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Link do: Szybka, prosta i tania domowa ciastolina. - calareszta.pl

Polecam :-) zrobiliśmy i jest super. Klara miała frajdę z robienia a potem z barwienia. Bawimy się nią od piatku i jest cały czas taka sama. Tylko oczywiście trzeba ją trzymać w zamkniętym pojemniku.. I taka rada jakby któraś się zdecydowała.. trzeba bardzo serio wziąć powolne podgrzewanie i mieszanie drewnianą łyżką ;-)

Z wstała o 5.15.. I tak od tygodnia :-( plus trzy pobudki i jest cudnie. Do tego od trzech dni migrena i jeszcze po tej nocy coś mnie w szyję postrzyknelo..

reklama
Katjuszka fajny ten przepis, chyba wypróbuję. Tylko nie mam barwników i tak się zastanawiam czy coś domowego by się sprawdziło np. sok z buraka.
My wczoraj byliśmy u znajomych, dzisiaj znajomi u nas :) Kinga wybawiona a rodzice zrelaksowani :D

Do góry