reklama
katjuszkaa
Fanka BB :)
Czy Wasze dzieci też mają etap pytań? No przecież to jakiś kosmos. Jedziemy autem i muszę ją zelkami karmić inaczej pytania lecą tempem kalasznikowa i mi mózg rozsadza..
kroczek_k
Nowy rok, nowa nadzieja
Katjuszko Kuba ma narazie etap gadania non stop. Jak idziemy na spacer to buzia mu sie nie zamyka zreszta w domu też.
Kuba póki co lata w cieplejszych spodenkach. Rajstopki to dopiero zakladamy jak jest spory mróz
Piekne Slonce u nas dzisiaj wiec idziemy troszke porobic w ogrodku
Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
Kuba póki co lata w cieplejszych spodenkach. Rajstopki to dopiero zakladamy jak jest spory mróz
Piekne Slonce u nas dzisiaj wiec idziemy troszke porobic w ogrodku
Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
TruskawkowaMamba
A moj mowi,ze nigdzie nie idzie bo jest zimno...a rajtki zakladam na mroz.
milenka30
U Nas dla młodej wyjście na spacer=pójście do sklepu po słodkości,dlatego nie Cierpię spacerów bo nie da się widoku sklepu pominąć i jest afera.Taras mam od południowej strony,jak świeci słoneczko to mloda idzie na trampolinę na chwilę i zaraz wraca.Żal mi czasem ładnej pogody ale wyjścia z nią to istny koszmar i wolę siedzieć w domu...
Jakoś wyjścia u nas bezproblemowo tylko wkurza mnie to ubieranie. Póki co jest w miarę ciepło, zakładam tylko spodnie, w chłodniejsze dni bede ubierać albo cieplejsze spodnie albo rajtuzki.
Wkurzyłam sie dzisiaj bo chciałam kupic F cieplejsze butki, i nie ma nic. Nie dam za trzewiczki bez ocieplenia 40£, kupiłam takie tylko żeby wytrzymały do wyjazdu, w PL kupie już skórzane, cieplutkie, o ile bedą jeszcze dostępne rozmiary [emoji85].
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
Wkurzyłam sie dzisiaj bo chciałam kupic F cieplejsze butki, i nie ma nic. Nie dam za trzewiczki bez ocieplenia 40£, kupiłam takie tylko żeby wytrzymały do wyjazdu, w PL kupie już skórzane, cieplutkie, o ile bedą jeszcze dostępne rozmiary [emoji85].
TruskawkowaMamba
Mika aaaa bo Ty juz na stale do Nas wracasz[emoji38]
Mika aaaa bo Ty juz na stale do Nas wracasz[emoji38]
Taaaaaak [emoji847]
katjuszkaa
Link do: Szybka, prosta i tania domowa ciastolina. - calareszta.pl
Polecam :-) zrobiliśmy i jest super. Klara miała frajdę z robienia a potem z barwienia. Bawimy się nią od piatku i jest cały czas taka sama. Tylko oczywiście trzeba ją trzymać w zamkniętym pojemniku.. I taka rada jakby któraś się zdecydowała.. trzeba bardzo serio wziąć powolne podgrzewanie i mieszanie drewnianą łyżką ;-)
Z wstała o 5.15.. I tak od tygodnia :-( plus trzy pobudki i jest cudnie. Do tego od trzech dni migrena i jeszcze po tej nocy coś mnie w szyję postrzyknelo..
Polecam :-) zrobiliśmy i jest super. Klara miała frajdę z robienia a potem z barwienia. Bawimy się nią od piatku i jest cały czas taka sama. Tylko oczywiście trzeba ją trzymać w zamkniętym pojemniku.. I taka rada jakby któraś się zdecydowała.. trzeba bardzo serio wziąć powolne podgrzewanie i mieszanie drewnianą łyżką ;-)
Z wstała o 5.15.. I tak od tygodnia :-( plus trzy pobudki i jest cudnie. Do tego od trzech dni migrena i jeszcze po tej nocy coś mnie w szyję postrzyknelo..
reklama
Edysiek
odkrywca
Katjuszka fajny ten przepis, chyba wypróbuję. Tylko nie mam barwników i tak się zastanawiam czy coś domowego by się sprawdziło np. sok z buraka.
My wczoraj byliśmy u znajomych, dzisiaj znajomi u nas Kinga wybawiona a rodzice zrelaksowani
My wczoraj byliśmy u znajomych, dzisiaj znajomi u nas Kinga wybawiona a rodzice zrelaksowani