reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Edysiek myślę że spokojnie się nada. Po prostu zrobi się różowa :-) plus biała i macie już dwa kolory. Np w klubiku babka farbuje tymi barwnikami do jajek, to bardzo tanio wychodzi, bo niestety te w tubce drogie, choć wystarcza trzy podstawowe ;-)

reklama
Djmka to chyba jakaś wyprzedaz była? 4 szt kosztują ok 18 zl.. więc wow. Ta robiona jest o tyle fajna, że można ją wałkować na duże placki i wycinać trudne rzeczy. Z Play doh niby też, ale trochę inna zabawa jest. Mnie się podoba, dziś dorobilysmy, bo jest promocja na barwniki w Tesco po 1.77 i przy okazji zakupow kupilysmy.

Gdzie się wszystkie podziewacie?

Mnie mała próbuje wieczorami wykończyć, o ile w dzień jest nawet grzeczna, to wieczorem wcale nie chce iść spać. Nie ma znaczenia czy śpi w dzień czy nie. A im później idzie spać tym jej gorzej zasnąć, no chyba że by szła po 22, to może by padła ze zmęczenia, ale taka opcja nie wchodzi w grę.

Ja nie mogę się wyleczyć, smarkam na zielono, kaszlę na zielono, słaba jestem i kiedy tylko mogę to śpię. Usiłowałam się dziś umówić do rodzinnego, bo chyba bez antybiotyku i wolnego się nie obejdzie, a tu zonk, do środy włącznie nie ma nic wolnego.
Emma nawet nie wyszła dobrze z ostatniego przeziębienia a wczoraj i dziś stan podgorączkowy :(
Zaraza i tyle

reklama
Teośkowi nie może się przebić jeden ząb więc od trzech dni mam w domu nieustanny płacz. I w dzień, i w nocy. A Julek się buntuje, bo nie mam przez to dla niego czasu. Na gwałt potrzebuję kawy i melisy dożylnie.

Napisane na Redmi 3 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry