reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Katjuszka - coś dla Ciebie
1478127748-ypb2hn.jpeg

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Ostatnia edycja:
reklama
Agunia jak to? ! Czy to nie Ty zorientowalas sie że zęby są dopiero przy karmieniu? ;-) ja to od razu wiem jak wyjdzie bo nie to dziecko.. A na drugi dzień zabawa zaczyna się od nowa :-/

Katjuszka, bo ja myślałam, że mi się dziecko popsuło. Nawet mi do głowy nie przyszło, że jego humorki i kłopoty ze spaniem są związane z ząbkowaniem. Chociaż i tak jest duuuużo lepiej niż z Julkiem, więc nie mam prawa narzekać.

Napisane na Redmi 3 w aplikacji Forum BabyBoom

W sumie wcześnie mu wyszły, więc mogłaś nie pomyśleć o zębach ;-) Zoi też pierwszy wyszedł miesiąc wcześniej niż Klarze, ale Teosiowi to w ogóle jak torpeda :-D

Teoś coś czuje bedzie taki torpeda jak Ignaś od Marty (pamiętacie ? ) . Szkoda, że jej tu nie ma. Może Ignaś już idzie na studia [emoji6]

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

U mnie w końcu pogoda jaką lubię, zimno i rześko. Nie to, że ja za zimnem jestem, ale już miałam dość tej ciapy i ciągłego deszczu.
Młodą jakoś udało mi się na spacer wyciągnąć, bo dalej nie chce wychodzić. W nagrodę dostała tatuaż na rękę :)

Edysiek i u nas w końcu pogoda ładna :) i też prawie na siłę wyciągałam H z domu. Udało nam się prawie dwie godzinki pospacerować :)

reklama
Do góry