reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Madzikm my mamy w syropie i jak narazie się sprawdza. Niech Ci kupi dwie butelki :) tak na zapas bo jak ostatnio mieliśmy 3×5ml to jakoś szybko poszło ;)

reklama
Ja byłam na takich zajęciach za darmo w poniedziałek. 15 dzieci i jedna matka z katarem.. szkoda gadać. Bo to ewidentnie z poniedziałku jest - dziś trzeci dzień. Zła jestem bo sieklo ją zdrowo, a Zoi katar skończył się dopiero tydzień temu :-( nawet nie chce myśleć jak znowu dostanie bo poprzedni trwał dwa tyg i dobił nas wszystkich bardziej niż ten Klary..

U nas wczoraj delikatnie a dzisiaj od 4.00 do 6.00 Hubert kasłał aż go zrywało, teraz chodzi a raczej wścieka się zachrypnięty i już sama nie wiem czy iść do lekarza czy zaczekać. Chyba dam Groprinosin i na noc lipomal.

Katjuszko nie cierpię takich ludzi!!! Ostatnio w kościele stał chłopak z dziewczynką na rękach taka mała jak nasze i to dziecko tak strasznie kasłało aż zielona była. Może dupa im się nie urwie jak jedną niedzielę zostaną w domu a nie dziecko się męczy i przy okazji zaraża wszystkich dookoła :crazy:.

Dopiero siadłam, od rana stałam w kuchni zrobiłam krem z dyni, sugo M w słoiki i reszta do mojej pierwszej w życiu samodzielnie zrobionej lazanii :D wyszła pyszna :)

Widzicie a ja niemal ciągle mam katar, tyle że to alergia a przecież nie będę się obcym ludziom tłumaczyć.
Moja też coś zaczyna pokasływać. Na razie dostaje Groprinosin i syrop z pędów sosny.

Katjuszka oby Z. tym razem ominęło.

Ancona co za pyszności. Ja lazanię robiłam raz i stwierdziłam, że nigdy więcej.

O kurcze aż strach tu wchodzić;) U nas wszyscy zdrowi póki co i mam nadzieję że tak zostanie:)

Zdrówka dla chorowitków:)

Czy tylko ja używam Neosine przy objawach choroby? Ten Groprinosin jest lepszy?

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

Mój też zdrowy tfu tfu tfu - i niech tak zostanie bo niedawno miał katar.

Kroczek - ja też używam Neosine i póki co zawsze dawał radę.

Zdrówka dla dużych i małych.

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Katjuszka Z. możesz dać blf 100. Ja Młodej to dawałam jak była mała. Poza tym sambucol jest też w wersji dla takich maluchów.

Ja nie zwracam uwagi na innych chorych. Dzieciak tak czy siak coś złapie. Dzieciaki mam w przedszkolu, więc siłą rzeczy choroby w to wpisane.

reklama
Kroczek pani w aptece mówiła że to jest to samo więc ja biorę ten który jest aktualnie w promocji ;)

Djmka no jasne że chorób się nie uniknie ale są sytuacje których można uniknąć i nie roznosić zarazków świadomie ;)

Do góry