reklama
katjuszkaa
Fanka BB :)
Tak. Conjamniej dwa opakowania. Wlasnie kupilam bo klara mi sie znowu rozlozyla.. chodzenie do klubiku na jesieni nas wykonczy :-(
Myszka7_2005
U nas też mogą katar. Katjuszko też odbija nam się klubik. Ostatnio jakaś mamusia opowiadała jak to jej dziecię właśnie jelitowka zakończyło. No ręce opadają.
katjuszkaa
Ja byłam na takich zajęciach za darmo w poniedziałek. 15 dzieci i jedna matka z katarem.. szkoda gadać. Bo to ewidentnie z poniedziałku jest - dziś trzeci dzień. Zła jestem bo sieklo ją zdrowo, a Zoi katar skończył się dopiero tydzień temu :-( nawet nie chce myśleć jak znowu dostanie bo poprzedni trwał dwa tyg i dobił nas wszystkich bardziej niż ten Klary..
U nas wczoraj delikatnie a dzisiaj od 4.00 do 6.00 Hubert kasłał aż go zrywało, teraz chodzi a raczej wścieka się zachrypnięty i już sama nie wiem czy iść do lekarza czy zaczekać. Chyba dam Groprinosin i na noc lipomal.
Katjuszko nie cierpię takich ludzi!!! Ostatnio w kościele stał chłopak z dziewczynką na rękach taka mała jak nasze i to dziecko tak strasznie kasłało aż zielona była. Może dupa im się nie urwie jak jedną niedzielę zostaną w domu a nie dziecko się męczy i przy okazji zaraża wszystkich dookoła .
Dopiero siadłam, od rana stałam w kuchni zrobiłam krem z dyni, sugo M w słoiki i reszta do mojej pierwszej w życiu samodzielnie zrobionej lazanii wyszła pyszna
Katjuszko nie cierpię takich ludzi!!! Ostatnio w kościele stał chłopak z dziewczynką na rękach taka mała jak nasze i to dziecko tak strasznie kasłało aż zielona była. Może dupa im się nie urwie jak jedną niedzielę zostaną w domu a nie dziecko się męczy i przy okazji zaraża wszystkich dookoła .
Dopiero siadłam, od rana stałam w kuchni zrobiłam krem z dyni, sugo M w słoiki i reszta do mojej pierwszej w życiu samodzielnie zrobionej lazanii wyszła pyszna
Edysiek
odkrywca
Widzicie a ja niemal ciągle mam katar, tyle że to alergia a przecież nie będę się obcym ludziom tłumaczyć.
Moja też coś zaczyna pokasływać. Na razie dostaje Groprinosin i syrop z pędów sosny.
Katjuszka oby Z. tym razem ominęło.
Ancona co za pyszności. Ja lazanię robiłam raz i stwierdziłam, że nigdy więcej.
Moja też coś zaczyna pokasływać. Na razie dostaje Groprinosin i syrop z pędów sosny.
Katjuszka oby Z. tym razem ominęło.
Ancona co za pyszności. Ja lazanię robiłam raz i stwierdziłam, że nigdy więcej.
kroczek_k
Nowy rok, nowa nadzieja
O kurcze aż strach tu wchodzić U nas wszyscy zdrowi póki co i mam nadzieję że tak zostanie
Zdrówka dla chorowitków
Czy tylko ja używam Neosine przy objawach choroby? Ten Groprinosin jest lepszy?
Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
Zdrówka dla chorowitków
Czy tylko ja używam Neosine przy objawach choroby? Ten Groprinosin jest lepszy?
Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
Katjuszka Z. możesz dać blf 100. Ja Młodej to dawałam jak była mała. Poza tym sambucol jest też w wersji dla takich maluchów.
Ja nie zwracam uwagi na innych chorych. Dzieciak tak czy siak coś złapie. Dzieciaki mam w przedszkolu, więc siłą rzeczy choroby w to wpisane.
Ja nie zwracam uwagi na innych chorych. Dzieciak tak czy siak coś złapie. Dzieciaki mam w przedszkolu, więc siłą rzeczy choroby w to wpisane.
reklama