reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

reklama
Kurcze wysłało mi zanim dopisałam resztę:/

Edysiek ja teraz będąc u rodziców botki sobie kupiłam bo tak to nie mam kiedy do sklepów sama się urwać. Dziś wpadliśmy do IKEI bo już nie mogę patrzeć na te stosy zabawek piętrzących się na stosie w pokoju K. Wymyśliłam sobie taki regał z wyciąganymi plastikowymi koszami na klocki, drobne samochody i inne duperelki.

Milenko i co teraz z sukienką dla M? Będziesz szukała nowej?

Zdrówka dla smarcząco- kaszlących:)

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

Młody pluje mi antybiotykiem. Macie jakieś sprawdzone pomysły jak mu podać? Ręce mi opadają. Zasnął o 24 a wstał o 6. Pobudka co 30 minut z płaczem. Mnie cały brzuch zaczął boleć, jakieś skurcze się pojawiły. Cyrk.

Milenka wczoraj w hm rzuciło mi się w oczy futerkowe bolerko. Jest boskie i brałabym bez względu na pogodę [emoji6]

Myszka połóż się, weź no-spę i magnez to powinno pomóc. A na antybiotyk nie mam sposobu. Zresztą my całe szczęście tylko raz mieliśmy.

Chyba wiem o jakiej szafce piszecie, bo mamy taką. Jest fajna, bo zajmuje mało miejsca, a mieści bardzo dużo zabawek.

Napisane na Redmi 3 w aplikacji Forum BabyBoom

Myszka u nas po antybiotyku dawalismy mambe. Ja wiem ze to malo wychowawcze ale jak mus to mus. Zatem moze jakas forma przekupstwa? [emoji4] a Ty odpocznij chwile i tak jak Aguniabpisala, nospa i magnez.
Dajcie zdjecie lub linkj szafki. U nas poki co regalvtez z ikei ale juz sie miejsce kurczy.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Przekupstwo nie wchodzi w grę. Bo od razu położyłam batonika i obiecałam że dostanie. To mi powiedział, że lekarstwo jest okropne i nie ma mowy żeby on wziął. Zabawki mu obiecałam wszystko on też nigdy leków nie bierze tfu tfu i w nosie to ma. Antybiotyk idealny byłby w czopki.
Mam nadzieję, że będzie miał drzemkę bo ja padam na dziób a mąż po 19 wróci.
My taka szafkę jak w Ikea w Castoramie kupiliśmy i kosze do tego, wyszło coś koło 220 zł. Ja mam do Ikea 2,5 h drogi więc ucieszyłam się jak Castoramie zobaczyłam. I potwierdzam baaardzo pojemna.

Ostatnia edycja:
Do góry