reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Loka zerknij sobie na stronie IKEA bo sa rozne rodzaje tych regalow, mniejsze, wieksze tak wiec mozna sobie wybrac taki ktory bedzie dobry.

Milenko ubranka fajne:)

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Fajne te szafki. U mnie na razie zabawki w takich plastikowych pudłach leżą. Jedno na drugim stoi koło szafy i dają radę ;-) ;)
Milenko poszalałaś, super ubranka. Widzę Kraina Lodu króluje, moja ostatnio też ma fazę na Anię i Elzę i jeszcze Olafek :-D
Agunia bardzo mi się podobają te futrzaste bolerka, ostatnio takie mi wpadło w oko kamizelka.jpg
Jednak chwilowo nic nie zamawiam, bo właśnie zamówiłam małej spodnie na zimę Link do: Spodnie ocieplane nieprzemakalne 98cm LIKWIDACJA%%
i sukienkę Link do: Sukienka BREEZE *motylki*, TIUL r.1-2 lata (92)%%%

Zaraz zmykamy na różaniec, ciekawe jak długo moja wytrzyma :baffled:

Załączniki

• kamizelka.jpg
    kamizelka.jpg
    686,6 KB · Wyświetleń: 53
Super te regały :)
Świetne do uporządkowania zabawek
Pewnie jak kiedyś coś własnego W Irlandii zakupimy to będziemy o takich regałach myśleć :)

Milenko - zakupy bardzo udane.
Teraz tylko coś dla siebie koniecznie musisz zakupić :)

My już w Cork. Leje jak z cebra cały dzień, żółte ostrzeżenie pogodowe do jutra rana ( czerwone to już poważny sztorm).
Mimo wszystko fajnie się dziś bawiliśmy. Poszliśmy do chińskiej na obiad bo przecież Emma bez ryżu żyć nie może:confused2:. Z powodu pogody weszliśmy tylko do jakiegoś centrum handlowego, obkupiłam Emmę w kolekcji która się nazywa "Winter is coming:laugh2:", sobie tylko bluzkę w Stradivarius upolowałam. Wieczorkiem poszliśmy do hotelowego baru na piwko i hot whisky, a Emma podrywała irlandczyków:-) :). Jeden gość był super bo chował się za kanapą i bawił z Emmą w peekaboo ( a kuku).
Padła w trzy minuty po kąpieli, wcześniej biegając na golasa na pokoju i krzycząc ładne, ładne, super, super.
Bardzo się jej podoba i chce częściej wyjeżdżać z domu:-D

Padł na drzemkę o 12 ( w nocy spał w sumie 6 h). Zasnął na noc o 23 i od 2:00 fisiuje. Herbatki, siusiu, głodny.... Masakra.Pewnie potrwa to do 5-6 i padnie. A wtedy ja już zakończę spanie.

reklama
Do góry