reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

reklama
Starszy wstal przed 9, a mlodszy razem ze mna[emoji38]
Ale nie ma co zazdroscic-starszy caly tydzien w domu bo szczeka jak pies(alergia), a mlody juz tez "pieknie" mi dzis zakaszlal.......

Truskawkowa obaj alergia?? Zdrówka dla Was!

Edysiek nie ma jak zakupy :) a co kupiłaś?

Dzisiaj mały w trochę lepszym nastroju to i ja jakoś normalniej bo wczoraj o tej porze miałam Katjuszkowy budyń z mózgu. Cały dzień krzyki piski wymuszanie na całego + jak starszy wrócił ze szkoły to dawali popalić we dwóch. Ciekawe którą nogą wstaną jutro bo będzie ich pilnować ciocia z malutką a ja mam wyjście ;) dwie godziny bez dzieci :)

Mnie to żebym narzekała ale już nie mam nerwów do Filipa. Wszystko jest na NIE.

Ja dzisiaj pokupowałam trochę prezentów pod choinkę. Przynajmniej nie doznam szoku finansowego przed samymi świetami, sobie oczywiście nic nie kupiłam ale M ma wolne w weekend i pójdę sama na jakieś łowy.

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

MIKA witaj w klubie,moja przechodzi samą siebie.Nawet przez telefon nie moge rozmawiać bo wtedy stoi na demną i wyje ;daj ciastko'.Działa tak za każdym razem jak tylko telefon dzwoni.
Mnie choróbsko dorwało,zatoki bolą i ledwo żyję.Dziś kupiłam na dzień nauczyciela i rano muszę iść do szkoły:sad:
Przyszła paczka ze smyka ,dzieci w szale przewalali tymi ciuchami a dla mnie zero:oops:

Mika, Milenka u nas ostatnio to samo! Łącze się w bólu.

Mika też od paru dni myślę o prezentach żeby chociaż kilka kupić bo później sporo tego będzie.

Milenka na początek zdrówka! A w wolnej chwili fotki fotki :) wolnego jutro nie macie? U nas K ma jutro dzień wolny.

ANCONA nasi jutro mają akademię,pasowanie pierwszoklasistów itp

To ja spozniona w tym roku bo o mikołaju jeszcze nie pomyślałam.
A kiecka na komunię okazała sie za ciasna...mojemu dziecku jeszcze dużo brakuje do zgrabności;-) ;)

reklama
Do góry