reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

reklama
Widzę że nie tylko u nas nie jest różowo z czynnościami fizjologicznymi. O robił przez 1,5 miesiąca kupki do muszli i co? I teraz nawet siedzieć nie chce. Coś czuję że to przez pytania teściowej która potrafi być upierdliwa i pewnie jak słyszał x razy pytanie czy chce kupę (a wolał sam) i czy chcesz siku to pewnie miał dość. To tylko moje podejrzenia bo przecież się sama nie przyzna że jest męcząca. W każdym razie ma zakaz zadawania mu tego rodzaju pytań. Jestem wkur... na maxa bo już byliśmy tak blisko odstawienia pieluch i dupa!

Mimo, że moja już ładnie woła czy to w dzień czy w nocy to na nic i tak zakładam pieluchę. Pielucha rano zawsze sucha, to stwierdziłam że może już nie trzeba. Nie założyłam i zesikała się w łóżku. Spała ze mmą, obudziłam się obsikana o 3 w nocy i musiałam zmieniać pościel. Za kilka dni zrobiłam drugie podejście do spania bez pieluchy i tym razem to samo. Na razie wróciłam do pieluchy na noc, oczywiście rano sucha :rolleyes:

Rila no kurcze to Wam teściowa prawdopodobnie krecią przysługę:/

Kuba staje przed ubikacją na podeście ale taki ma siur że wszystko mokre a na końcu spodnie i majteczki.

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

Hubert na zewnątrz woła pięknie ale w domu zdarza się sik w majty zwłaszcza jak to jest podczas zabawy to woła że chce ale musi jeszcze zabawę skończyć i przeważnie trochę w spodnie poleci. Niestety dwójkę robi w majty :confused2: woła jak już jest zrobione, czasem zawoła wcześniej zrobi dwa bobki w nocnik i mówi że już skończył a za 5 min reszta idzie w majtki. A M się dziwi że codziennie pranie robię...

U nas temat pieluch zamknięty. Wszystkie sprawy załatwia gdzie trzeba. Sam mówi co mu sie chce, na komendę robi tylko przed wyjściem z domu [emoji4]

Pytanie do "latających" dziewczyn, jak to jest w wizzair z wózkiem dla dziecka w naszym wieku? Zaznacza sie gdzies taka opcje, czy z automatu? I jakbym chciała zabrać oprócz wózka fotelik samochodowy to da sie?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Odpieluchowanie - każda próba posadzenia go wywołuje u niego wręcz agresje, drze sie jak zarzynane prosie [emoji20]. Ja juz sama nie wiem jak do niego dotrzeć [emoji848]

Viltutti - ja nie latam Wizzairem, ale wydaje mi sie , że problemu z wózkiem nie bedzie.

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Edysiek Kuba na początku jak odstawił sobie drzemki to w nocy budził się i spał niespokojnie ale teraz już jest lepiej. Więc może i u Kingi będzie tak na początku.

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Edysiek to i nockę ładnie prześpi.

H za to jak nie śpi w dzień tak dzisiaj od 16 do 17.30 spał i niby już jakiś czas leży w łóżku ale nie śpi..

Do góry