reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

reklama
haha..u nas tez bylo mini mini ale teraz na szczecie spią :)
Myszka ja nawet nie wiedzialam ze mleczai takie wazne sa. A czy wy juz byliscie z dziecmi u dentysty? Tak bez powodu, na przeglad? Ja sie zbieam ale jakos zebrać sie nie moge. i nie wyobrazam sobie M na fotelu :)

U nas też dziś tylko Mini Mini plus:)

Loka ja z Kubą byłam jak miał roczek ale to bardziej w ramach zapoznania go z tym tematem. Paszczy nawet nie otworzył. Ale teraz czytam mu bajki o Tupciu Chrupciu u dentysty i ogląda Tosię i Tymka którzy w jednym z odcinków idą do dentysty więc chyba za jakiś czas znów go wezmę. Może tym razem się uda:)

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

Loka ja podobnie jak Edysiek jak chodziłam ze starszym to brałam H w celu zapoznania czasem dawał zajrzeć do buzi czasem nie i zawsze gdzieś na stojąco albo u mnie na rękach nigdy na fotelu.

My byliśmy w czerwcu i dał sobie pooglądać ładnie u taty na kolanach. Generalnie trafiliśmy na fajna dentystkę która powoziła go na fotelu dała mu pobawić sie tymi końcówkami z powietrzem i woda a na koniec dała mu jakaś zabaweczkę [emoji846]
Ale on jest dziwny, lubi lekarzy ładnie daje sie badać. Czasem ma jazdy ze krzyczy ze chce do lekarza albo do szpitala... Fakt, ze u naszej pediatry gabinet przypomina sklep z zabawkami na pewno ma znaczenie ;)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
My też byliśmy u dentysty jak ja byłam z sobą i wtedy jeszcze nic nie było. Jak zaczęły się moje obawy to co kilka miesięcy biegałam i traktował mnie jak panikarza. Trudno- gość stracił klientów. Teraz byłam z nim w klinice dla dzieci to się zabawkami na korytarzu bawił i tam mu obejrzała lekarka ząbki. Bawiąc się z nim Chociaż młody wygadana i oczywiście dał popis w stylu: no idź stąd, za duża jesteś na te zabawki.

Do góry